PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- amazon
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
a tebe volim, volim te fakat, ti si mi ljubav jedinaaa. oooo igraj Zeljo za nas pobjedi, ori se pjesma s JUGAAAAAA
lupaj tuzlakeee
lupaj tuzlakeee
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
too bolje da drina, ili rudar osvoji nego ovaj olos. tooooooooooooooooooo
ekipa koja je pobjetila ove hadalje sa tusnja zasluzuju titulu, neka ste ih poderali svaka vam cast
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Smrt fašizmu, Sloboda narodu, bodovi Želji.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- amazon
- Kontakt:
Tamburaj Lester..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Rutinsko uriniranje po Tuzlanskim evnusima na sred one njihove konzerve od stadiona.
Naravno da nije prošlo nezapaženo i to da je "Šaka huligana" nadjačala vidno brojnije Fukarice koje su onu kvazi koreografiju spremali pola godine.Au revoir luzerčići.
Naravno da nije prošlo nezapaženo i to da je "Šaka huligana" nadjačala vidno brojnije Fukarice koje su onu kvazi koreografiju spremali pola godine.Au revoir luzerčići.
Nema nema titule.....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
idemo zrinjskii osvajajte tituleeeeee
Cestitke Zelji na zasluzenoj pobjedi i mladom Kjosevskom na fantasticnim odbranama. Nista idemo dalje, jbga na kraju se nije mogao nadoknaditi izostanak tolikog broja igraca to je to .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Tooooo! ljoŽe!
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Ode nam titula moja braco Tuzlaci, opet cemo ostati beztrofejovici.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
HALOO FUKARE IMATE LI IJEDNU SVOJU PJESMU ??
Naletih na dobar komentar na klixu " Pa ja ovako nisam prepisivao ni u osnovnoj, jos im samo fali Horde Zla trans"
JOOOOOOOOOOOJ al cuj pjevali Zeljo Zeljo evo ti ga evo pa sa njega gledaj Sarajevo, yebeeeeeeeeeem ti život
Idemo sada, biseri sa Slobodine teme
Krležu moram posebno izdvojiti
i jos jedan za kraj

Naletih na dobar komentar na klixu " Pa ja ovako nisam prepisivao ni u osnovnoj, jos im samo fali Horde Zla trans"
JOOOOOOOOOOOJ al cuj pjevali Zeljo Zeljo evo ti ga evo pa sa njega gledaj Sarajevo, yebeeeeeeeeeem ti život
i vrhunska i ogromnaa sutra kao sto sam reko najjaca navijacka scena sa nase strane od kako postoji liga
Teoretičar , vi ste sutra na patosu nakon 30 minuta igre.Znaš li zašto?
P.s.i nikako ne mogu svariti ove Strumfove...čuj da sutra pobijedi fudbal a izbacili nas direktno iz lige u jednoj od najsmijesnijih tekmi od kako ova naša liga
ma ljudi pustite seljacine eto sta su oni seljacinee sutra gostujuca tribnia njih 200 niko iz sarajevaaa ahahahah smiejsno zato kad zagrmimo zaledice im s ekrv u zilama ima da se sjebuuu sto su dosliii docwekat ne moguuu
****.. vam mater u PIC..
Krležu moram posebno izdvojiti
11 utakmica bez poraza.....![]()
Najmanje poraza u ligi...![]()
Najvise pobjeda u ligi...![]()
Lideri sampionata....![]()
Ta ce Zeljo. ..
Na koljena seljacinoSloboda-Zeljo 2 iskloface nas Zeljo ko Zuhdija tepih.ovo je unaprijed upisan poraz za nas.dva i vise razlike.Naravno nakon ove utakNice obavezno slijedi pad Slobode i evropa je upitna.
i jos jedan za kraj
Ne mogu višeeeeeeeebarca_87 je napisao/la:najebem se matere ovima iz moje tv prigusili fukare sa tonom a manijake stavili da se cuju ,ti mikrofoni rade na 100% ovi priguseni cccc
kako se u poo preijenosa primjeti kako smanjise tamo kraj fukara mikrfone
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
kako bi ovaj svijet bio dosadno mjesto da nema tuzlaka 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- SarajlijaTM
I to i jednim i drugima,izvadite vazelin opet i obnovite ljubavjoker90 je napisao/la:Ode nam titula moja braco Tuzlaci, opet cemo ostati beztrofejovici..
slo slo slobodo,na krac te nabodo
fukare prigusene mikrofonom hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
koji idiot hahahahahahahahaha
Cek dok upali kamiJon.joker90 je napisao/la:Azmire odlazi!!
Al bi dobra utakNica.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nije problem sto je otisla Sarajevu, mi smo prosle sezone uzeli, ali braca moja iz slanog grada opet ostadose praznih ruku. Odlaziii kamiondzijo!!!!SarajlijaTM je napisao/la:I to i jednim i drugima,izvadite vazelin opet i obnovite ljubavjoker90 je napisao/la:Ode nam titula moja braco Tuzlaci, opet cemo ostati beztrofejovici..
slo slo slobodo,na krac te nabodo
fukare prigusene mikrofonom hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
koji idiot hahahahahahahahaha
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
AhahahahahahA,jaooo ćuj prigušilii fukare a pojačali Manijacima mikrofone..Ovaj lik ako je ozbilja onda ON nije udure garant.dejavu je napisao/la:HALOO FUKARE IMATE LI IJEDNU SVOJU PJESMU ??
JOOOOOOOOOOOJ al cuj pjevali Zeljo Zeljo evo ti ga evo pa sa njega gledaj Sarajevo, yebeeeeeeeeeem ti život![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i vrhunska i ogromnaa sutra kao sto sam reko najjaca navijacka scena sa nase strane od kako postoji ligaTeoretičar , vi ste sutra na patosu nakon 30 minuta igre.Znaš li zašto?P.s.i nikako ne mogu svariti ove Strumfove...čuj da sutra pobijedi fudbal a izbacili nas direktno iz lige u jednoj od najsmijesnijih tekmi od kako ova naša ligama ljudi pustite seljacine eto sta su oni seljacinee sutra gostujuca tribnia njih 200 niko iz sarajevaaa ahahahah smiejsno zato kad zagrmimo zaledice im s ekrv u zilama ima da se sjebuuu sto su dosliii docwekat ne moguuu
****.. vam mater u PIC..
Krležu moram posebno izdvojiti11 utakmica bez poraza.....![]()
Najmanje poraza u ligi...![]()
Najvise pobjeda u ligi...![]()
Lideri sampionata....![]()
Ta ce Zeljo. ..Na koljena seljacinoSloboda-Zeljo 2 iskloface nas Zeljo ko Zuhdija tepih.ovo je unaprijed upisan poraz za nas.dva i vise razlike.Naravno nakon ove utakNice obavezno slijedi pad Slobode i evropa je upitna.![]()
i jos jedan za kraj
Ne mogu višeeeeeeeebarca_87 je napisao/la:najebem se matere ovima iz moje tv prigusili fukare sa tonom a manijake stavili da se cuju ,ti mikrofoni rade na 100% ovi priguseni cccc
kako se u poo preijenosa primjeti kako smanjise tamo kraj fukara mikrfone
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Zar se nešto drugo ocekivalo
pa Željo od 2010 god. redovno kvasi Slobodu na Tušnju 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.