Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pobjeda cista ko suza.jedna polukontra i hajde zdravo.
Sreca nasa ostajemo prvi zbog boljeg omjera sa Zrinjskim.
Ovaj Haurdic je zalutao u fudbal definitivno.
Pravo se zakuhalo u vrhu.bice svega do kraja.
Imamo sada Velez i dvije kuci uzastopno.
Kiksamo li jednu od te tri ode titula.
Sreca nasa ostajemo prvi zbog boljeg omjera sa Zrinjskim.
Ovaj Haurdic je zalutao u fudbal definitivno.
Pravo se zakuhalo u vrhu.bice svega do kraja.
Imamo sada Velez i dvije kuci uzastopno.
Kiksamo li jednu od te tri ode titula.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Cuj na srecuBobadilla je napisao/la:Po cemu majke tiirfo je napisao/la:Kakva nogometna lekcija Edisa MulalicaDa je Zeljo bio bolji il sta ja znam pa hajde,al ovakva pobjeda na srecu nije nikakav pokazatelj njegovog "znanja"
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Regularna utakmica Sloboda bila opasnija, Zeljo iskoritio svoju sansu.

Laganica, ko je sljedeći
:D
Nije sto sam navijac Zelje, ali realno ni titula nam nije nemoguca, fkt smo najjaci trenutno, kad nas Sloboda realno nije mogla pobjediti ne vidim da bi nas iko drugi mogao do kraja dobiti, samo ako zadrzimo ovaj nivo igre i srcanosti
Volim te Zeljo!!!
- zenicacelik
- Kontakt:
Ovo Slobodi nije trebalo ali nikako.....
Sretno u nastavku braco.....titula je vasa.
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
U tunelu,na poluvremenu,i Vojvodic je dobio crveni on je sve i zapoceo udario igraca Borca....Kad padoše 2 crvena u Travniku ?
A sto se vi zenicaci ulizujete ovim iz Tuzle, samo pratim po forumu sto se lizete sa njima hahazenicacelik je napisao/la:Ovo Slobodi nije trebalo ali nikako.....
Volim te Zeljo!!!
-
Coromandel
- Kontakt:
para na paru, uš na fukaruzlatandr je napisao/la:A sto se vi zenicaci ulizujete ovim iz Tuzle, samo pratim po forumu sto se lizete sa njima hahazenicacelik je napisao/la:Ovo Slobodi nije trebalo ali nikako.....
- hule_barca
- Kontakt:
Današnje dvije pobjede gostiju zakomplikovaše situaciju još više kako na vrhu tako i na dnu tabele.
Željezničaru sve čestitke za 3 boda sa Tušnja. Znali su šta igraju, čekali su svoju šansu i dočekali. Takva taktika nekad pali, nekad ne, danas je upalila i Željo se ovom pobjedom vratio u borbu za titulu. Sloboda je pokušavala igrati tu svoju igru u sredini, međutim Blagojević je pojeo sredinu domaćeg tima. Kjosevski također dosta doprinio pobjedi sa par odličnih intervencija. Slobodi falio taj završni pritisak, i tu se vidjelo da je ipak ovaj ubitačni ritam uzeo danak. Sve u svemu, drago mi je da je suđenje bilo na nivou, što dokazuje da se može kad se hoće, te da nije bilo ekscesa na tribinama. Da ne zaboravim pohvaliti tuzlansku publiku koja je aplauzom ispratila kako domaćina tako i goste.
Željezničaru sve čestitke za 3 boda sa Tušnja. Znali su šta igraju, čekali su svoju šansu i dočekali. Takva taktika nekad pali, nekad ne, danas je upalila i Željo se ovom pobjedom vratio u borbu za titulu. Sloboda je pokušavala igrati tu svoju igru u sredini, međutim Blagojević je pojeo sredinu domaćeg tima. Kjosevski također dosta doprinio pobjedi sa par odličnih intervencija. Slobodi falio taj završni pritisak, i tu se vidjelo da je ipak ovaj ubitačni ritam uzeo danak. Sve u svemu, drago mi je da je suđenje bilo na nivou, što dokazuje da se može kad se hoće, te da nije bilo ekscesa na tribinama. Da ne zaboravim pohvaliti tuzlansku publiku koja je aplauzom ispratila kako domaćina tako i goste.
Mes Que Un Club
Dobro igrate, to se moram priznati, ali najjaci niste. Sloboda je mnogo bolja danas bila od vas i niste zasluzeno pobjedili. Ali dobro, ova vasa pobjeda otvara nama sanse da se mozemo nadati tituli, hvala vam.zlatandr je napisao/la:Nije sto sam navijac Zelje, ali realno ni titula nam nije nemoguca, fkt smo najjaci trenutno, kad nas Sloboda realno nije mogla pobjediti ne vidim da bi nas iko drugi mogao do kraja dobiti, samo ako zadrzimo ovaj nivo igre i srcanosti
Amer Dupovac!
-
shalabajzer
- Kontakt:
Sloboda puno bolja, Zeljo konkretniji...Jedna poluprilka iskoristena i to je to....moram pohvalit navijanje manijaka...sve korektno bilo....sudjenje veoma dobro za nasu ligu (iznadprosjecno, bez greske)....Zeljo igrao na X, al kad im se Sloboda ponudila iskoristili i otisli sa punim pljenom....Sloboda prvo poluvrijeme puno bolje od drugog...Nisu iskoristili nekoliko lijepih prilika....Sve u svemu Zeljo zasluzeno odnio bodove, bez ikakvih prigovora 
-
Convicts1988
- Kontakt:
kakva braća i qrc ? postovanje da, bratstvo nikad ni s kimzenicacelik je napisao/la:Ovo Slobodi nije trebalo ali nikako.....
Novi šampion je Zrinjski !Željo će u preostalih 8 kola skupit najviše bodova ali -7 za Mostarcima je previše.Sloboda plaća ceh igranja na dva fronta a nema širok roster.Još uvijek jedina ne nadigrana ekipa ali ostat će bez titule.Imaju težak raspored ( Široki i Sarajevo kući,te Zrinjski u Mostaru ) te nastupaju na dva fronta.
- Osttribine
- Kontakt:
I sta kaze onaj solinas nece vise niko odnijeti 3 boda sa Tusnja, PLBiH je cudo, svako svakog moze pobjediti dokaz je i ova pobjeda Drine nad Radnikom kojem bodovi trebaju za Evropu, inace sve pohvale za posjetu i atmosferu na Tusnju, mada je nerjeseno najrealnije bilo ali to je fudbal.
na -4 smo zrinji, ne na -7nellic07 je napisao/la:Novi šampion je Zrinjski !Željo će u preostalih 8 kola skupit najviše bodova ali -7 za Mostarcima je previše.Sloboda plaća ceh igranja na dva fronta a nema širok roster.Još uvijek jedina ne nadigrana ekipa ali ostat će bez titule.Imaju težak raspored ( Široki i Sarajevo kući,te Zrinjski u Mostaru ) te nastupaju na dva fronta.
nikad ne upisujte bodove prerano.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- SarajlijaTM
To da ne pobjedjuje uvjek bolji je prica gubitnika!Rahma je napisao/la:Dobro igrate, to se moram priznati, ali najjaci niste. Sloboda je mnogo bolja danas bila od vas i niste zasluzeno pobjedili. Ali dobro, ova vasa pobjeda otvara nama sanse da se mozemo nadati tituli, hvala vam.zlatandr je napisao/la:Nije sto sam navijac Zelje, ali realno ni titula nam nije nemoguca, fkt smo najjaci trenutno, kad nas Sloboda realno nije mogla pobjediti ne vidim da bi nas iko drugi mogao do kraja dobiti, samo ako zadrzimo ovaj nivo igre i srcanosti
A Željo je odnio,po sta je dosao,igrali po planu i to je to,kraj price
- zenicacelik
- Kontakt:
Hajd sto necu sarajliji nekom odg. al hajd i ti popij bambu baConvicts1988 je napisao/la:kakva braća i qrc ? postovanje da, bratstvo nikad ni s kimzenicacelik je napisao/la:Ovo Slobodi nije trebalo ali nikako.....
Lakse je
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
-
shalabajzer
- Kontakt:
Sloboda s ovakvom igrom Sirokog i Sarajevo kuci prelazi ko plitak potok.....Utakmica u Mostaru rjesava titulu, ako neko il Zrinjski il SLoboda ne kiksaju ranije....Zrinjski mora ici ovom Zelji na noge....svega ovdje do kraja moze biti !!!nellic07 je napisao/la:Novi šampion je Zrinjski !Željo će u preostalih 8 kola skupit najviše bodova ali -7 za Mostarcima je previše.Sloboda plaća ceh igranja na dva fronta a nema širok roster.Još uvijek jedina ne nadigrana ekipa ali ostat će bez titule.Imaju težak raspored ( Široki i Sarajevo kući,te Zrinjski u Mostaru ) te nastupaju na dva fronta.
-
gramparada
- Kontakt:
sudjenje bez gresko osim penala nad Bekrićem,i drugog zutog za momka ne znam kako se zove na sredini terena kada je prekinuo kontru isto nad Bekrićem,mozda se to vama cini tako jer mi ne skacemo na sudije i pravimo dramu oko svake sudijske odluke!shalabajzer je napisao/la:Sloboda puno bolja, Zeljo konkretniji...Jedna poluprilka iskoristena i to je to....moram pohvalit navijanje manijaka...sve korektno bilo....sudjenje veoma dobro za nasu ligu (iznadprosjecno, bez greske)....Zeljo igrao na X, al kad im se Sloboda ponudila iskoristili i otisli sa punim pljenom....Sloboda prvo poluvrijeme puno bolje od drugog...Nisu iskoristili nekoliko lijepih prilika....Sve u svemu Zeljo zasluzeno odnio bodove, bez ikakvih prigovora
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.