Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermin Bičakčić
Definitivno se opet ustalio u prvih 11,kao i u svakom klubu u kojem je igrao.
O juremos con gloria morir!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Mozda je takticka izmjena jer je usao napadac Kramaric.bavarian_bk je napisao/la:A dugo se i zadržao ... Ali ne znam do čega je, je li povreda ili je loše igrao ?
Puno je pomoglo !Pivopija je napisao/la:Mozda je takticka izmjena jer je usao napadac Kramaric.bavarian_bk je napisao/la:A dugo se i zadržao ... Ali ne znam do čega je, je li povreda ili je loše igrao ?
- IgmanskiVuk
- Kontakt:
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
- DragonGirl
- Kontakt:
Red je više iskreno. Dosadili suDragonGirl je napisao/la:Mislim da je i ovaj Hoffenheim više sazrio za Cvajtu...
- DragonGirl
- Kontakt:
A nekad su harali Bundesligom...Captain4 je napisao/la:Red je više iskreno. Dosadili suDragonGirl je napisao/la:Mislim da je i ovaj Hoffenheim više sazrio za Cvajtu...
Harali 1/2 sezonu i onda katastrofaDragonGirl je napisao/la:A nekad su harali Bundesligom...Captain4 je napisao/la:Red je više iskreno. Dosadili suDragonGirl je napisao/la:Mislim da je i ovaj Hoffenheim više sazrio za Cvajtu...Ma vala sad mi, ono što se kaže, nit' smrde nit' mirišu.
![]()
Eh da je Vedo bio zdrav cijele sezone bili bi u rangu Leichestera sada
- DragonGirl
- Kontakt:
Pa i polusezona je neštoCaptain4 je napisao/la: Harali 1/2 sezonu i onda katastrofa![]()
Eh da je Vedo bio zdrav cijele sezone bili bi u rangu Leichestera sada
I to što kažeš , skroz je drugačiji sistem natjecanja u Njemačkoj i Engleskoj. Makar bi LP obezbijedili , ali takva sudbina , šta je tu je.DragonGirl je napisao/la:Pa i polusezona je neštoCaptain4 je napisao/la: Harali 1/2 sezonu i onda katastrofa![]()
Eh da je Vedo bio zdrav cijele sezone bili bi u rangu Leichestera sadaMožda i ne bi, možda bi posustali u drugom dijelu čak i da je on igrao, ipak Bundesliga ima pauzu u polovini prvenstva, ali bi vjerovatno imao mnogo bolju karijeru da nije bilo te povrede...
Kad se sve sabere,ako izuzmemo Spahica,reprezentativni stoper koji je najstandardniji.
Naravno ne racunam žnj klubove,nego ozbiljne lige.
- Probisvjet
- Kontakt:
Vazno da su tu Aničić i GraovacHatuna je napisao/la:Mozda ga shugosloven ignorise sto ima istetoviran ljiljan???????? Da je grb Nemanjica pa da ga prepravi, ko zna...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajaca, AndreWilliams, aqarius, ArtemisFowl, Atlanta, BelajBoy, bh22, CAGarfia, Futbol, Goalgetter, Godfather, head88, Helemnejse, IgmanskiVukovi, jasmin10, L_blancos, LenyYoro15, lisander, Majstorinho, mercurial, Micron, MiranGlasnic, MundijalVibes26, Nah1ddd, NeckoPD, oneday, prisonbreak, rimljanin90, Rule_hz, s4mke, Shevko, signalidunapark, Slobodanpad1945, Smaja, totasef1, Turo, Uknaac, voltron30, Wilshere10, ZgemboNr1 i 289 gostiju.