Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sloboda puno bolja, ali Zeljo nosi pun plijen i cestitam im na tome.
-
shalabajzer
- Kontakt:
Sad ako cemo gledati tako....bilo je i par prekrsaja za Slobodu na oko 20 m (sto je direktna prijetnja zbog Zebe) koja nije svirao......Penal nije sigurno bio to ce se i na snimku bolje vidjeti....Za nasu ligu sudjenje je bilo predobro...Svima bi pozelio ovakvo sudjenje !!! Tek tada bi se vidio kvalitet pojedinih timova...Zeljo zasluzeno odnio 3 bobe.gramparada je napisao/la:sudjenje bez gresko osim penala nad Bekrićem,i drugog zutog za momka ne znam kako se zove na sredini terena kada je prekinuo kontru isto nad Bekrićem,mozda se to vama cini jer mi ne skacemo na sudije i pravimo dramu oko svake sudijske odluke!shalabajzer je napisao/la:Sloboda puno bolja, Zeljo konkretniji...Jedna poluprilka iskoristena i to je to....moram pohvalit navijanje manijaka...sve korektno bilo....sudjenje veoma dobro za nasu ligu (iznadprosjecno, bez greske)....Zeljo igrao na X, al kad im se Sloboda ponudila iskoristili i otisli sa punim pljenom....Sloboda prvo poluvrijeme puno bolje od drugog...Nisu iskoristili nekoliko lijepih prilika....Sve u svemu Zeljo zasluzeno odnio bodove, bez ikakvih prigovora
Vidim i svi već složni, drago mi je da je sve ovako korektno. Čestitao bih i ja ovim putem Želji na pobjedi, jednu od svoje dvije šanse su iskoristili i rutinski se povukli i priveli utakmicu kraju. Sloboda konkretnija al Bože moj, fudbal. Ajd sad i Zrinjskog da dobijete ovako i svi sretni. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mladost/Vitez i Olimpik//Borac borba za opstanak !
-
flagrantus
- Kontakt:
Iz keca u kec!Drina nije ona ekipa iz prvog dijela sezone,sada smo puno kvalitetniji i igracemo casno do kraja .Jasno je da smo ispali i da nam sada ne bi pomogao ni Murinjo,samo mi nije jasno zasto ovakvu ekipu nismo napravili na pocetku sezone?Prijedor je napisao/la:1/2 srpska poslamoj uzor-S.G je napisao/la:Drina vodi
-
shalabajzer
- Kontakt:
Sloboda bolja, a ne konkretnija....Konkretan si kad iskoristis prilikewobly92 je napisao/la:Vidim i svi već složni, drago mi je da je sve ovako korektno. Čestitao bih i ja ovim putem Želji na pobjedi, jednu od svoje dvije šanse su iskoristili i rutinski se povukli i priveli utakmicu kraju. Sloboda konkretnija al Bože moj, fudbal. Ajd sad i Zrinjskog da dobijete ovako i svi sretni.
Razlog zasto Zeljeznicar slavi danas...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
gramparada
- Kontakt:
sudjenje bez gresko osim penala nad Bekrićem,i drugog zutog za momka ne znam kako se zove na sredini terena kada je prekinuo kontru isto nad Bekrićem,mozda se to vama cini jer mi ne skacemo na sudije i pravimo dramu oko svake sudijske odluke![/quote]
Sad ako cemo gledati tako....bilo je i par prekrsaja za Slobodu na oko 20 m (sto je direktna prijetnja zbog Zebe) koja nije svirao......Penal nije sigurno bio to ce se i na snimku bolje vidjeti....Za nasu ligu sudjenje je bilo predobro...Svima bi pozelio ovakvo sudjenje !!! Tek tada bi se vidio kvalitet pojedinih timova...Zeljo zasluzeno odnio 3 bobe.[/quote]
ja sam gledao utakmicu na moja t.v a ti ces vidjeti snimak,ako si imalo realan potvrditi c es moju tvrdnju,odmah nakon starta je par likova napisalo 100%penal na Bekriću i cude se ljudi kako se Bekrić uopšte ne zali,ja sam ti samo spomenuo bitne propuste a ove sitne i ne racunam a bilo ih je s obje strane
Sad ako cemo gledati tako....bilo je i par prekrsaja za Slobodu na oko 20 m (sto je direktna prijetnja zbog Zebe) koja nije svirao......Penal nije sigurno bio to ce se i na snimku bolje vidjeti....Za nasu ligu sudjenje je bilo predobro...Svima bi pozelio ovakvo sudjenje !!! Tek tada bi se vidio kvalitet pojedinih timova...Zeljo zasluzeno odnio 3 bobe.[/quote]
ja sam gledao utakmicu na moja t.v a ti ces vidjeti snimak,ako si imalo realan potvrditi c es moju tvrdnju,odmah nakon starta je par likova napisalo 100%penal na Bekriću i cude se ljudi kako se Bekrić uopšte ne zali,ja sam ti samo spomenuo bitne propuste a ove sitne i ne racunam a bilo ih je s obje strane
Ja odavno nisam vidio dupke ispunjen stadion u Premier ligi, posebno stadion 9 il 10 milja, utakmica je bila tvrda Željo je znao po šta je došao i tako je i odradio utakmicu, iskustvo Zahirovića i Bogičevića je presudilo i golman, realno Sloboda je šanse napravila iz Hodžurdinih greški, i to da je Aco bio ne bi se vjerovatno desilo, al o tom po tom, mislim da je Željo zasluženo osvojio tri boda, i idemo dalje
- tuzlak1987
- Kontakt:
Daj avatar :pirfo je napisao/la:Kakva nogometna lekcija Edisa Mulalica
Kakva bolan braća? Pa do prije par godina u Tuzlu je bilo otići ko i u Široki. Mani bratstva nakon zemljotresa.zenicacelik je napisao/la:Hajd sto necu sarajliji nekom odg. al hajd i ti popij bambu baConvicts1988 je napisao/la:kakva braća i qrc ? postovanje da, bratstvo nikad ni s kimzenicacelik je napisao/la:Ovo Slobodi nije trebalo ali nikako.....
Sretno u nastavku braco.....titula je vasa.
Lakse jepozzzzz rz88
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Leeeeeeeeeeeeeeeeeeendric
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako nista danas lijepa fudbalska atmosfera, publika korektna sa obje strane. Nije bilo ispada, nije bilo psovanja kao prije..
Steta samo zbog nas sto nije ovako svaka utakmica
Sloboda je lose odigrala i vjerovatno ce naredna posjeta biti dosta slabija..
A sto se tice Zelje imaju jaku sredinu i brza krila, mogla bi ova ekipa do kraja da se umjesa u borbu za titulu i ostvari neki omjer u drugoj polusezoni 10-2-0 ili bolji 11-1-0 .
Zaboravio sam i golmana Zelje, neko drugi bi primio gol u jednoj od situacija 100%.
Steta samo zbog nas sto nije ovako svaka utakmica
A sto se tice Zelje imaju jaku sredinu i brza krila, mogla bi ova ekipa do kraja da se umjesa u borbu za titulu i ostvari neki omjer u drugoj polusezoni 10-2-0 ili bolji 11-1-0 .
Zaboravio sam i golmana Zelje, neko drugi bi primio gol u jednoj od situacija 100%.
Rudar izginu u Mostaru da ih nisu Tuzlaci premirali
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
prisutanod1964
Šteta iz jednog razloga. Mislim da ste i vi, koji ste imali priliku gledati u direktnom prenosu,
primjetili loš teren. Smetalo je to i jednim i drugim da razviju igru.Pokušavali su dosta dugim loptama na Ahmetović
i na Lendrić.Šanse Slobode su bile bolje,posebno igrača sa brojem 20.Uzgred taj je trebao dobiti drugi žuti.
AMbijent dobar i tekma na momente dobra,sa dobrim tempom.Željo taktički dobar,samo bez Hodžurde jer je napravio par katastrofalnih grešaka,
koje nas nisu koštale.Ostali su obavili svoje zadatke.Ako su neki i sumnjali u znanje Mulalića ovo danas im je vjerovatno
otvorilo oči.Dobro postavljena igra,tvrdo na rezultat.Dobro,imali smo i sreće ali ona prati hrabre.
Zakuhali smo dobro. SRETNO DALJE:VTŽ
primjetili loš teren. Smetalo je to i jednim i drugim da razviju igru.Pokušavali su dosta dugim loptama na Ahmetović
i na Lendrić.Šanse Slobode su bile bolje,posebno igrača sa brojem 20.Uzgred taj je trebao dobiti drugi žuti.
AMbijent dobar i tekma na momente dobra,sa dobrim tempom.Željo taktički dobar,samo bez Hodžurde jer je napravio par katastrofalnih grešaka,
koje nas nisu koštale.Ostali su obavili svoje zadatke.Ako su neki i sumnjali u znanje Mulalića ovo danas im je vjerovatno
otvorilo oči.Dobro postavljena igra,tvrdo na rezultat.Dobro,imali smo i sreće ali ona prati hrabre.
Zakuhali smo dobro. SRETNO DALJE:VTŽ
Izdrzi Rudar 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Kakav evrogol sa 35 metara aaaaa hahahaha
? &
imal kakvog linka za tu utakmicu
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Gdje gledas?Prijedor je napisao/la:Kakav evrogol sa 35 metara aaaaa hahahaha
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.