Neki italijani ga najavljuju u prvoj, a neki ne. Takoder ti sto ga najavljuju prikazuju da Zuka nece igrati, jer se kao rudiger vraca.Alipasino je napisao/la:Igra li veceras.Mislim da nece pocet u prvih11.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Igra ba djeko danas
ne znam samo u kojoj formaciji, ali i ako budu igrali 433, sarafi je taj koji bi trebao ispasti.
ne znam samo u kojoj formaciji, ali i ako budu igrali 433, sarafi je taj koji bi trebao ispasti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
#ASRoma (4-3-3): Szczesny; Florenzi, Manolas, Rudiger, Digne; Nainggolan, Pjanic, Keita; Salah, Perotti, El Shaarawy.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Evil Genius II
TEAM NEWS: Edin Dzeko does not start. Salah, Perotti, El Shaarawy in attack. De Rossi on the bench.
E J*** ti mater Spaleti
Vece mi je iznenađenje sto Zukanović ne igraIbizevic je napisao/la:E **** ti mater Spaleti
Ovo nije zvanicno....Evil Genius II je napisao/la:TEAM NEWS: Edin Dzeko does not start. Salah, Perotti, El Shaarawy in attack. De Rossi on the bench.
U Italiji zvanicno prvo izadje u novinama, pa onda na oficijelnim stranicamasanji je napisao/la:Ovo nije zvanicno....Evil Genius II je napisao/la:TEAM NEWS: Edin Dzeko does not start. Salah, Perotti, El Shaarawy in attack. De Rossi on the bench.
Ne moš vjerovat, čovjek ne zabije gol, Spaleti ga forsira i dalje dok ne zabije, i kad konačno zabije seli ga na klupu. Svašta...
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Zato bih volio da budu gubili, pa će ga morati ubaciti.Elddar je napisao/la:Ne moš vjerovat, čovjek ne zabije gol, Spaleti ga forsira i dalje dok ne zabije, i kad konačno zabije seli ga na klupu. Svašta...
Zadnja izmjena: armin, dana/u 19 mar 2016, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ova formacija bez klasičnog napadača se Romi pokazala jako učinkovitom u bitnijim utakmicama, kao npr protiv Fiorentine, zato to Spaletti i forsira.
Nadam se da će biti neizvjesno i da će babuka, nakon ulaska, riješiti to.
Nadam se da će biti neizvjesno i da će babuka, nakon ulaska, riješiti to.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- hule_barca
- Kontakt:
Spalleti i Mancini kraljevi rotacija. Što Džeko zna odabrati klubove, svaka mu čast.
Mes Que Un Club
sto ga i ja znam pogodit
a yebaji ga, razumljiva odluka spaletija...
a yebaji ga, razumljiva odluka spaletija...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa da li je moguce?! 
Mozda su jos mahmurni Zuka i Dzeko

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
hule_barca je napisao/la:Spalleti i Mancini kraljevi rotacija. Što Džeko zna odabrati klubove, svaka mu čast.
Dzeko predji u West Ham
tako je to s zabarima...tapsaju te, hvale, ovo ono.... na kraju suk
dzeki jedino zamjeram onaj bespotreban crveni karton kad je umislio da je nezamjenjiv ma koliko bio odsutan i ma koliko nezabijao....dovedose Sarafa pa se ti slikaj sad
tako je to s zabarima...tapsaju te, hvale, ovo ono.... na kraju suk
dzeki jedino zamjeram onaj bespotreban crveni karton kad je umislio da je nezamjenjiv ma koliko bio odsutan i ma koliko nezabijao....dovedose Sarafa pa se ti slikaj sad
Spalleti savrseno vodi ASR, sta briga navijace rome ko pocinje dok rezultatski ide ko po loju, drugo smo mi sto gledamo samo zbog dijamanta..
Vakat je njemu ici na ljeto, nema od ovoga nista.
Nazalost, postao je samo jedan od igraca za rotaciju i sto je najgore, apsolutno razumijem trenera koji se opredjelio za onu trojicu prije njega. S taktickog gledista, daleko pametnija ideja.
Samo je problem sto on ovim tempom nece nikad povratiti formu, vec ga vidim kako ponovo igra preko qrca kad udje i ajmo jovo nanovo, opet se bori za postavu.
Nazalost, postao je samo jedan od igraca za rotaciju i sto je najgore, apsolutno razumijem trenera koji se opredjelio za onu trojicu prije njega. S taktickog gledista, daleko pametnija ideja.
Samo je problem sto on ovim tempom nece nikad povratiti formu, vec ga vidim kako ponovo igra preko qrca kad udje i ajmo jovo nanovo, opet se bori za postavu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kako bolje jel to Elsarabi treba igrat prijs Dzeke.Nikad u formu nece ni uc a nebi se ni ja vise znojio.Izgleda hodo ili trco svejedno klupa.Vozdra.Uzivaj napravi crveni idi zeni i djetetu.
Trenutno korisnika/ca: 231983, aezakmi, Bing [Bot], Edincapitano i 17 gostiju.