Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Halo kakav Zrinjski.Mi cemo ih razvratit kad dodju.Sloboda je prvak100% nema TU nikakve price vise.Mi jesmo uzeli bodove Ali ostali nece.Igrate sad 3 lakse tekme i to je to.Sloboda uzima titulu mi kup.
Bolanos je napisao/la:Gdje gledas?Prijedor je napisao/la:Kakav evrogol sa 35 metara aaaaa hahahaha
kakav gol
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Bolanos je napisao/la:Gdje gledas?Prijedor je napisao/la:Kakav evrogol sa 35 metara aaaaa hahahaha
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Ma polako, ima jos dosta da se igra.Alipasino je napisao/la:Halo kakav Zrinjski.Mi cemo ih razvratit kad dodju.Sloboda je prvak100% nema TU nikakve price vise.Mi jesmo uzeli bodove Ali ostali nece.Igrate sad 3 lakse tekme i to je to.Sloboda uzima titulu mi kup.
Nad tobom sunce najljepše sja
Premijer liga BiH - općenito
Ne znam sto otpisujete Slobodi titulu, ja sam sretan jer cemo definitvno sad imati priliku da ganjamo poziciju 2-3-4 mislim da cemo sigurno osigurat evropu preko lige posle pobjede nad liderom, Sloboda ce i dalje imati sve u svojim rukama sto se titule tice i ja vam zelim srecu, bolje vi nego neki plasticni ultranacionalisti sa 500 ljudi na stadionu..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u 19 mar 2016, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Rudar dobro igra ali neće izdržat do kraja.
Uf, nije bila ljepotica, ali prava tekma u kojoj su nijanse odlucile. Publika je prepoznala i nagradila na kraju.
Cestitke Zelji na pobjedi, borba za vrh je uzavrela.
Mi smo jednostavno morali kiksati sa ovim tempom, bez Kostica i Sarica. Pauza i onda smo opet u ful sastavu.
Porazi su sastavni dio pobjeda i ja tipujem na Slobodu do kraja.
Cestitke Zelji na pobjedi, borba za vrh je uzavrela.
Mi smo jednostavno morali kiksati sa ovim tempom, bez Kostica i Sarica. Pauza i onda smo opet u ful sastavu.
Porazi su sastavni dio pobjeda i ja tipujem na Slobodu do kraja.
tuzlanska Sloboda
Ovi u Travniku skontali da ne mogu pera odbiti i onda krenuli tuci u tunelu.
Lagano se cupamo, opstanak sve je blize.
Lagano se cupamo, opstanak sve je blize.
Bez obzira što smo danas bacili piš po njima i tradicionalno slavili na Tušnju , ja i dalje mislim da ce Sloboda do titule (a kad ce, ako sad nece).
Tim prije što ce i Zrinjski na Grbavici dobiti po guzovima, na taj nacin ce se pomoci i Slobodi za titulu - jer ovaj Željo više nece izgubiti utakmice do kraja....moguc je samo poneki kiks u vidu remija, nikako poraza.
Tim prije što ce i Zrinjski na Grbavici dobiti po guzovima, na taj nacin ce se pomoci i Slobodi za titulu - jer ovaj Željo više nece izgubiti utakmice do kraja....moguc je samo poneki kiks u vidu remija, nikako poraza.
Pozdrav za Leicester, nisu loši al' još pure trebaju jesti, vidimo se dogodine 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Prosle godine Obarska, neka to ove godine bude Prijedor u Mostaru 
ZZ
A sto sutaju ovi iz Prijedora, izvadi Vasilj sad...
I onda kada više ne bude me ovdje
Nadam se da se srecemo i u kupuRaonffa je napisao/la:Pozdrav za Leicester, nisu loši al' još pure trebaju jesti, vidimo se dogodine
Nad tobom sunce najljepše sja
zaboravio na kup?Raonffa je napisao/la:Pozdrav za Leicester, nisu loši al' još pure trebaju jesti, vidimo se dogodine
-
narodniheroj
- Kontakt:
Divan dan danas.Pobjeda na vrućem gostovanju, lijepa atmosfera i konačni odgovor svima u ligi šta može Željo ovog proljeća.Koliko god prepotentnto zvučalo ubjeđen sam da će mo sve tekme do kraja dobiti.Slobodi želim da se konsoliduje nakon današnjeg poraza i da na kraju uzmu titulu.Ipak su cijelim tokom prvenstva najviše pokazali.
Sloboda-titula
Željo - kup
Sloboda-titula
Željo - kup
Ma reko da imate više vremena da ojačatepinoglavi je napisao/la:Nadam se da se srecemo i u kupuRaonffa je napisao/la:Pozdrav za Leicester, nisu loši al' još pure trebaju jesti, vidimo se dogodine
U Kupu se nećemo sresti
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ne igraj se sa sudbinom, možda baš nas sad dobijeteRaonffa je napisao/la: U Kupu se nećemo sresti
gledaj Ultrasa, vise baklji, nego njih 
Ma jok bolan, nema šanse kad ti kažemAerials je napisao/la:ne igraj se sa sudbinom, možda baš nas sad dobijeteRaonffa je napisao/la: U Kupu se nećemo sresti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.