ahhaa a nismo onda ni mi bas nnesto pametniAerials je napisao/la:jarane lik navija za Slobodu..jasan je napisao/la:Pa jbt vasoj gluposti stvrano kraja nema ljudi vas nakantaju 5:1 i ti dodjes nama pricat nesto sto se radujemo pobjedi i to u gostima. Stvarno znate bit pacenici pa konju kontas li ti da ako i osvojite titulu da ce to bit zbog ove utakmiice. de se idi lijecitGifron je napisao/la:Citajuci komentare pomislio bi covjek da je bilo 0-3, da Sloboda nije prisla golu, al' hajde, lazete sebe, radujte se jos malo![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mogu se posvetiti samo ligi slijedece godine, pa im laknulo.TaRgEt_ je napisao/la:Razumijem sto se Zeljo raduje sa tri boda jer su zasluzeno uzeli, ali ne razumijem ove pacenike pitare sto se oni raduju to mi nije jasno ...Vi ste svoje pokazali
Ne pamptim kada je ovakva harmonija vladala na ovoj temi.Eto šta ti je empatija i kolegijalnost. 
Pjevali Željo Željo evo ti ga evo pa sa njega gledaj Sarajevo pa nemoguceeee

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
dejavu je napisao/la:Pjevali Željo Željo evo ti ga evo pa sa njega gledaj Sarajevo pa nemoguceeee![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
a sta imas ti protiv mene i mojih komentara iskreno decko?ZZtop10 je napisao/la:pa citaj komentare normalnih ljudi, ne zuhdijine.Gifron je napisao/la:Citajuci komentare pomislio bi covjek da je bilo 0-3, da Sloboda nije prisla golu, al' hajde, lazete sebe, radujte se jos malo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ko ima sta protiv Zuhdije, bas dobar zubar Zuhdija bio
Bolest.dejavu je napisao/la:Pjevali Željo Željo evo ti ga evo pa sa njega gledaj Sarajevo pa nemoguceeee![]()
![]()
Dvije od 3 kurvi.ce Zeljine apsolvirane.... tj. Velez, Sloboda... ostaje jos Celik... to su ekipe protiv kojih Zeljo u uvijek ima sigurne bodove, ili barem bod.... Olimpic tu ne racunam... oni su nedokucivi ostalim ekipama.... u 30 utakmica nijednu pobjedu protiv Zelje nemaju.... a oni dolaze bas naredno kolo na Grbavicu....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
cijela tuzla jednu kozu muzlatuzlak1987 je napisao/la:Ma ko ima sta protiv Zuhdije, bas dobar zubar Zuhdija bio
muki, za zelju brate ko i ti.
Ma Sloboda če bit šampijon Azmirami!
Seljo danas na sreču uzeo, pomogo him onaj sudija iz Bihača, mrzi nas jer smo ušli u Premijer ligu umjesto Jedinstva Azmirami.
Seljo danas na sreču uzeo, pomogo him onaj sudija iz Bihača, mrzi nas jer smo ušli u Premijer ligu umjesto Jedinstva Azmirami.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cirkus na forumu, ušarenilo pravo.

-
Hadzijalagic
- Kontakt:
- SarajlijaTM
Kad utihnu jarci,onda to ovako izgleda.Trunko je napisao/la:Ne pamptim kada je ovakva harmonija vladala na ovoj temi.Eto šta ti je empatija i kolegijalnost.
[youtube][/youtube]

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- SaltCityAttack
- Kontakt:
I opet ko uvredjene mlade samo u nasoj ligi morac cvijrcem gadjat druge, a svugdje na svijetu ljudi pjevaju sve i svasta..pa i Horde su vam to pjevale , pa pjevalo se ovo odavno i prije mnogo godina ..de sad opet po obicaju napravite i ubacite politiku u ovo navikli smo majkemi nebi nas iznenadilodejavu je napisao/la:Pjevali Željo Željo evo ti ga evo pa sa njega gledaj Sarajevo pa nemoguceeee![]()
![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
to i jeste pjesma hordi zato i kazu da ste uzeli pjesmu. i kakvu politiku spominjes ti iz amerikeSaltCityAttack je napisao/la:I opet ko uvredjene mlade samo u nasoj ligi morac cvijrcem gadjat druge, a svugdje na svijetu ljudi pjevaju sve i svasta..pa i Horde su vam to pjevale , pa pjevalo se ovo odavno i prije mnogo godina ..de sad opet po obicaju napravite i ubacite politiku u ovo navikli smo majkemi nebi nas iznenadilodejavu je napisao/la:Pjevali Željo Željo evo ti ga evo pa sa njega gledaj Sarajevo pa nemoguceeee![]()
![]()
Fulio sam da niko nece slaviti na tusnju ali sam pogodio da jesic ide nakon tri kola.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Svi ce nositi plavo na avataru, kako je krenulo. Ja sam 2 od 2, Elhamdulilah 
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.