Nisam ovdje, znaš da bi brisao da jesam.miki_92 je napisao/la: ako si moderator na ovom pdfu zaradi sevapa i obrisi zadnje 3-4 str.
Al' svakako ću prijaviti adminu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Nisam ovdje, znaš da bi brisao da jesam.miki_92 je napisao/la: ako si moderator na ovom pdfu zaradi sevapa i obrisi zadnje 3-4 str.
Ma jok, niti ja šta proglašavam smiješnim(u većini slučajeva te izjave same dođu glave, ne bi bio prvi put) niti se protivim, štaviše, godi kad imaš "uber-dominantnog" konkurenta pa razočarenja nisu moguća, je li?Romariooo je napisao/la:normalno, psg isto kao i atletico, sta reci za ostale, zar da jednom realu dajemo vise od 10 posto sanse kojeg smo bez messija rastemali na njihovom terenu 4 0 a mogli su primiti komotno i deset komada koliko su jadni,ili bayernu da dajemo velike sanse koji se provukao protiv oslabljenog juvea uz nevidjenu srecu i pomoc sudija, bayernova defanziva uzasna protiv najboljega napada ikada, satiranje je tu neminovnost, sam lud covjek misli da bi barca mozda stala i povukla se ko juve, ili da ne bi napravili i vise sansi, i da ne bi bayernu uzeli i posjed, i da ih messi i ostali ne bi izmasakrirali. ne znam kome bi to stvarno da vise od deset posto sansi, tako ste mnogo puta pricali i smijesnim proglasavali taj procenat, kad utakmica prodje i vide se sta je bilo na terenu, obicno i tih deset posto bude previseS-Y-L-A-R je napisao/la:Dakle, "najteži" protivnik ima tek ispod 10% šansi, šta tek reći za ostale? Fino, bogme, nemoj samo da se opet gubiš po nekoliko mjeseci ako ne dođe "sve po planu"
enobarca je napisao/la:Riberi i Robben zajedno nisu odigrali 20 utakmica ove sezone i lik pita po cemu je Neymar bolji, pa brate prvo moraju igrati da bi se ikako mogli porediti sa Neymarom.Svaka njima cast na nekim sezonama prije, ali njihovo vrijeme prolazi, to su igraci koji su svako malo van terena zbog povreda, ako imaju zajedno 15 golova ove sezone **** me.U svoje vrijeme jesu bili klase i najbolja krila svijeta, ali svacije vrijeme prodje pa tako i njihovo.
Pa ne kaze niko da nece igrati, ali kazem kako je dosad bilo, cesce su van terena nego na istom tako da se nema smisla porediti njih i Neymara.U te individualne kvalitete necu da ulazim, jos je rano takvo nesto govoriti, Neymar je tek krenuo, jos dugo vremena on ima da pokaze sta zna.Kvalitet Riberija i Robena ne osporavam takodjer, oni ce biti zapamceni kao jedna od najboljih krila kad zavrse karijere, a i Neymar ako ovako nastavi, ako ga ne uhvati onaj brazilski sindromKarlo je napisao/la:enobarca je napisao/la:Riberi i Robben zajedno nisu odigrali 20 utakmica ove sezone i lik pita po cemu je Neymar bolji, pa brate prvo moraju igrati da bi se ikako mogli porediti sa Neymarom.Svaka njima cast na nekim sezonama prije, ali njihovo vrijeme prolazi, to su igraci koji su svako malo van terena zbog povreda, ako imaju zajedno 15 golova ove sezone **** me.U svoje vrijeme jesu bili klase i najbolja krila svijeta, ali svacije vrijeme prodje pa tako i njihovo.
dobro i,a ko kaze da nece igrati
,ne znam da li dovoljno pratis bajern ali ako si pratio mogao si primjetiti ikao roberi dugo vremena nije igrao zajedno i odno minuta sto su zajedno igrali dovoljno je bilo da dovoljno naprave problema protivnickoj odbrani ,oni dugo godina zajedno igraju u bajernu i znaju se kako koji dise od njih i kako se krece , njima ne treba puno da bi zajedno funk.na terenu.
Hoces da kazes da je nejmar individualno kvalitetniji od roberija uz duzno postovanje za mene nije ko je pratio bajern zna kakve su sposobnosti roberija ,njemar, njega mesi i suarez dobrim djelom cine ono sto jeste ne osporavam njeghovu kvallitetu individualnu ali on jos mora raditi da bi bio na bas visooj kao sto su roben i riberi bili do unazad dvije ,tri sezone.
roberi nije u cvjetu mladosti ali jos uvijek u njima ima zara i volje i snage da mnogima pormrse racune ,pogotovu roben ,covjek koji i kad je povredjen je haman u formi,jer se vec u prvim tekmama daje maksimalno igra kao da povrede nije ni bilo.
Suarez je ovu sezonu najbolji napadač na svijetu.Karlo je napisao/la:prcelonac haj prosvjetli me svojim prcelonskim videnjemmandraX je napisao/la:Karlo je napisao/la: ne vidim po cemu je suarez bolji od lewandovskog![]()
![]()
![]()
Real Madrid je pet sezona zaredom igrao polufinale. Velike su sanse da ce i sesti put, ali ne treba otpisati Wolfsburg.Romariooo je napisao/la:levandowski je onaj klasicni spic, odlican igrac i sve to, ali suarez je i vise od spica samo, frajer je fajter samo takav, asistent samo takav, puno je namazaniji od lewandovskog, sveukupno bolji igrac, kompletniji jednostavno, al kome je sad to potrebno objasnjavati, onima koji se u uzdaju u robena i riberija i da ce se vratiti u njihovu top formu, a svako vidi da su ljudi pred penzijom i da nikad nece biti sto su bili, a i kad su bili u toj najboljoj formi, nisu bile igracine kakve su danas neymar i suki, kad im pridodas jos najveceg ikada, pa onda i sjajan vezni red, dobru odbranu, odlicnog golmana, dobijes pakleni stroj koji se s pravom naziva hegemonija
ali treba prestati ovu temu svoditi na poredjenja dvije ekipe, smijesno je to porediti, vidjecemo ako bude srece da se susretnemo, vidjeli smo i prosle godine u polufinalu kad ove bayernove velesile nisu uspjeli sutnuti po golu za cijelu jednu utakmicu i te stvari
mene najvise nervira ovaj neki pad kvaliteta u ligi prvaka, vidimo kakvi su parovi cetvrtfinala, dal ce se ikad vratiti ono vrijeme kad smo imali priliku gledati vise od deset ekipa ravnopravnih, 3-4 talijana jaka ko zemlja, 2-3 engleza, 2-3 nijemca,3-4 spanca, pa onda i ajax i psv odlicni, celtik i rangersi protiv kojih se niko nije mogao naigrati na njihovim stadionima, superjaki dinamo kijev, lion jak, poerto i benfica standardno jaki itd
to neko vrijeme, kraj devedesetih i pocetak ovog stoljeca, barca real deportivo i valncija, sve ko zemlja, pa onda inter juve milan roma, lacio tada superbogati, bayern,dortmun leverkuzen, sve jako i konkurentno, united,arsenal,liverpool i celzi tadasnji sa zolom, lion,ayax,psv,kiev sa sevcenkom, galata sa hasanom sasom ono kad ligu evrope osvojise, holandjani,skoti koji su tada mogli izbaciti bilo koga...
to su bile godine, u istoj grupi igraju barca,united i bayern, jedan deportivo dere milana i prolazi a tri nula prvu izgubili, sad se sve svodi na nekoliko ekipa, ostalo ili nema para, ili ima para ali plastika, barca i bayern, i jedno vrijeme united imaju neku konstantnost, ostalo sve nesto na guzove, na silu
Prije bi se reklo šta tebi/vama radi. Gledaj postova života tileorey je napisao/la:Sta im brat Romario radi![]()
Yebe i ne vadi
![]()
Cuj kobasicara, Robbery bolje od MSN-a. Jeste , zato su ovi dali vise golova nego vas komplet klub ove sezoneZahvali ti sreci, vi ste trebali glatko ispasti, ono Atletico i drugi Madrid ne bi promasili u prvom poluvremenu, a pogotovo Barcelona. Bili ste zreli za petardu do 60 minute. Barcelona ce vas MASAKRIRAT sa vasim sporim stoperima na centru Campa.
Kobasicari su jaki ko zemlja s argumentima,najjace im je ovo koliko se u krila uzdaju, 7 krila imaju i to im neka prednost, kao da mogu izvest 14 igraca na teren, dva krila imaju mjesta,kod nas dva krila prvi i drugi igrac svijeta,mesi i neymar,a oni se uzdaju u tandem robery,isto kao kad bi se mi sad uzdali u ronaldinjaleorey je napisao/la:Sta im brat Romario radi![]()
Yebe i ne vadi
![]()
Cuj kobasicara, Robbery bolje od MSN-a. Jeste , zato su ovi dali vise golova nego vas komplet klub ove sezoneZahvali ti sreci, vi ste trebali glatko ispasti, ono Atletico i drugi Madrid ne bi promasili u prvom poluvremenu, a pogotovo Barcelona. Bili ste zreli za petardu do 60 minute. Barcelona ce vas MASAKRIRAT sa vasim sporim stoperima na centru Campa.
Citas li ti kad svoje postove?Romariooo je napisao/la:Meni su kobasicari uvijek dragi bili kako se oni dignu u nebo,koliko misle da su predodredjeni da dominiraju evropom
S-Y-L-A-R je napisao/la:Prije bi se reklo šta tebi/vama radi. Gledaj postova života tileorey je napisao/la:Sta im brat Romario radi![]()
Yebe i ne vadi
![]()
Hajd' se svi ugledajte na njega, da se kolektivno gušta kad se desi neminovno.
A znajući kako takve stvari podnosite, imam osjećaj da biste ga i u abstinenciji slijedili. Inače, samo nastavite, čekati ćemo

Au contraire.miki_92 je napisao/la:sta uradi jedna pobjeda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.