NK Zvijezda Gradačac
- theboss_RD07
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
djesi combe kuco stara,ocikovo sam tvoje javljanje nakon ove utakmice,sreca pa smo pobijedili,,,,kakav bi tek komentar bio da smo izgubilicombe80 je napisao/la:Banja punaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
svaka cast... vraca se narod extra je bilo...
idemoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
toooooooooooooooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
Mi bez 4 dobra igraca oderasmo jajce koje nije nista pokazalo, steta mislio sam da su bas neka ekipa. Mi ulazimo u Premijer i zasluzujemo hrpa navijaca, klub fino uredjen, stadion, igraci sve pase....

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Cuj Savic dobar, jesmol mi gledali istu utakmicu?? Covjek je propo igrac, ako mislimo igrati u PL pod hitno traziti zamjenu za njega, lik nije pasa sastavio kvalitetnog citavu utakmicu, puno grijesi, pravi nepotrebne prekrsaje...batigol777 je napisao/la:Prvo poluvrijeme extra Mettalci bez ozbiljnog suta na gol. Drugo pol. Mettalege bolje stajalo na terenu ali bez neki konkretnih prilika osim prekida. Sudija korektan par faulova i nama i njima nista bitno sem onog ofsajda Isana koji nije bio, sto je moglo ranije odluciti utakmicu.
Serba , Abid![]()
Po meni danas jr dudic dosta pretrcao radio lijep pritisak na zadnju liniju. Sava standardno dobro kao i Peja.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
Majstore sava je taj koji padne kad treba koji cuva loptu sve u svemu citava ekipa danas top odigrala. Po meni kao sto je reko gore Abid najjace definitivno pojačanje momak je kao Roben ili onaj Coman u Bayernu lopta se lijepi za njega poslije Sabita Alimanovica onakvog virtouza nismo imali. U premijer ligi nema onakvog igraca da onako u skoku ustopa loptu na prsa hajde jednom se moze reci sreca ali par puta svaka cast majstore. Danas je Nedim Jusufbegovic također mnogima zatvorio usta, sve u svemu svaka čast Zvijezdi, i kompletnom Gradačacu lijepo je bilo se posjetiti kako smo fina čarsija. U Subotu idemo dalje, moje prognoze mozda cak 4 kolo sjedemo na vrhu, a peto je sigurno Zvijezda prva sa ovakvom igrom i pristupom. Danas nevidjeni presing jos jednom.

Isana treba na doping kontrolu

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Cestitke momcima i treneru na danasnjoj pobjedi i borbenosti svih na terenu,moguce da vec od narednog kola zaigramo u najjacem sastavu.
-
- Kontakt:
Nedim ga je preporodio,svaka mu cast,od onakvog da nekazem panja,napravi igracinu,dokaz da se,red,rad isplati,momak ima snage za 18o min,a ne 9o,savic je mozak ekipe,covjek se bori,cuva loptu,ima autoritet,iskustvo,znanje. Samo se bojim ako neudjemo u pl.da se raspemo,i ako se neudje u pl.ove godine nije neki bauk,ha ya,bitno da je konacno ekipa poslozena kako treba,i napomenuo bi dudic danas odlican...Garfield je napisao/la:Isana treba na doping kontrolu![]()
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Bravo, nema pljuvaca na vidiku combe deaktiviro profil nakon danasnje pobjede. Drago mi je da je klub dokazao da moze bez pojedinaca iako bi trebali svi da pomognu klubu na bilo kakav nacin. Svi smo mi Zvijezda.
-
- Kontakt:
Izgleda druze da nismo gledali istu utakmicu ako nisi vidio kako je Sava cijelu utakmicu rasporedjivao igrace po terenu ko da igra sah. Nekoliko briljantnih prekida , kad je trebalo i ... Mada sam naglasio da je ekipa igrala dobro pogotovo prvo pol.
Publika svaka cast i broj i ponasanje sto je dokaz aplauza igraca i trenera Mettalegea.
I nenapadajte combeta dobar je on.
Publika svaka cast i broj i ponasanje sto je dokaz aplauza igraca i trenera Mettalegea.
I nenapadajte combeta dobar je on.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Upravu si batigol, savica mozemo voljeti ili ne voljeti ali da je majstor to je dokazao kroz svoju karijeru.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nije Savic tip igraca koji ce makazicama zabit eurogol ili biciklom izbacit po protivnickog tima, asistirat u stilu Scholes-a ili slicno....DevilsAdvocate je napisao/la:Cuj Savic dobar, jesmol mi gledali istu utakmicu?? Covjek je propo igrac, ako mislimo igrati u PL pod hitno traziti zamjenu za njega, lik nije pasa sastavio kvalitetnog citavu utakmicu, puno grijesi, pravi nepotrebne prekrsaje...batigol777 je napisao/la:Prvo poluvrijeme extra Mettalci bez ozbiljnog suta na gol. Drugo pol. Mettalege bolje stajalo na terenu ali bez neki konkretnih prilika osim prekida. Sudija korektan par faulova i nama i njima nista bitno sem onog ofsajda Isana koji nije bio, sto je moglo ranije odluciti utakmicu.
Serba , Abid![]()
Po meni danas jr dudic dosta pretrcao radio lijep pritisak na zadnju liniju. Sava standardno dobro kao i Peja.
Covjek igra najnezahvalniju poziciju u citavom fudbalu. I mozda se na oko ne primijeti njegov uticaj na ekipu, ali par kola bez njega i odmah bi primijetio njegov izostanak. Covjek je iglica oko koje se vrti konac i koja sve povezuje.
⭐
Ja mislio ti umrocombe80 je napisao/la:Banja punaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
svaka cast... vraca se narod extra je bilo...
idemoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
toooooooooooooooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
Mi bez 4 dobra igraca oderasmo jajce koje nije nista pokazalo, steta mislio sam da su bas neka ekipa. Mi ulazimo u Premijer i zasluzujemo hrpa navijaca, klub fino uredjen, stadion, igraci sve pase....
Čestitke našim momcima na pobjedi, akobogda već za dva kola smo prvi na tabeli
utakmica dobijena presingom koji je bio 60 minuta i visokom izlasku nasih igraca gdje metalci vecinu utaklmice nisu mogli igrati pas igru.vecinu utakmice njihov golman je prebacivao sredu dok su nasi stoperi cistili bez problema.cestitke svim igracima trenerima uprvi i naravno svim iskrenim navijacima zvijezde.
sledece kolo bosna uzima bod metalcima a mi dobijamo branitelj i akobogda gotovo
sledece kolo bosna uzima bod metalcima a mi dobijamo branitelj i akobogda gotovo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Jadna nam majka sa ovakvom iglicomtheboss_RD07 je napisao/la:Nije Savic tip igraca koji ce makazicama zabit eurogol ili biciklom izbacit po protivnickog tima, asistirat u stilu Scholes-a ili slicno....DevilsAdvocate je napisao/la:Cuj Savic dobar, jesmol mi gledali istu utakmicu?? Covjek je propo igrac, ako mislimo igrati u PL pod hitno traziti zamjenu za njega, lik nije pasa sastavio kvalitetnog citavu utakmicu, puno grijesi, pravi nepotrebne prekrsaje...batigol777 je napisao/la:Prvo poluvrijeme extra Mettalci bez ozbiljnog suta na gol. Drugo pol. Mettalege bolje stajalo na terenu ali bez neki konkretnih prilika osim prekida. Sudija korektan par faulova i nama i njima nista bitno sem onog ofsajda Isana koji nije bio, sto je moglo ranije odluciti utakmicu.
Serba , Abid![]()
Covjek igra najnezahvalniju poziciju u citavom fudbalu. I mozda se na oko ne primijeti njegov uticaj na ekipu, ali par kola bez njega i odmah bi primijetio njegov izostanak. Covjek je iglica oko koje se vrti konac i koja sve povezuje.

Volim te Zvijezdo !!!

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- theboss_RD07
- Kontakt:
Sve ok, ali de mi samo objasni sta ti ocekujes od Savica?
Iako nije njegov pos'o da zabija golove opet je uvalio oba protiv Capljine i jedan Novom Travniku, da ne nabrajam one prije toga. Asistencije necu ni spominjat.. ako se ne varam on je jucer proigrao Isanovica kod 1:0... a pogotovo ne treba spominjati cinjenicu kako 90% akcija ide preko njega.
Stvarno, reci kako Savic igra nikakvu ulogu ili jos gore da je najslabija karika u ovoj Zvijezdi je van svake pameti..
Iako nije njegov pos'o da zabija golove opet je uvalio oba protiv Capljine i jedan Novom Travniku, da ne nabrajam one prije toga. Asistencije necu ni spominjat.. ako se ne varam on je jucer proigrao Isanovica kod 1:0... a pogotovo ne treba spominjati cinjenicu kako 90% akcija ide preko njega.
Stvarno, reci kako Savic igra nikakvu ulogu ili jos gore da je najslabija karika u ovoj Zvijezdi je van svake pameti..
⭐
Sto se tice Savica da napisem koju rijec o njemu,on je dosao u Zvijezdu kao najbolji igrac Radnika,njegova prirodna pozicija je zadnji vezni mada je pokrivao i ostale pozicije odlicno kada je trebalo.Puno ce to bolje izgledat i on ce doc vise do izrazaja kada bude imo malog Mekica ispred sebe.Savic je igrac koji je ostavio dubok trag u Zvijezdinoj poslijeratnoj istoriji.Mislim da ga je samo dug jezik kostao vece fudbalske karijere.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ocekujem da ne grijesi u jednostavnoj pas igri, da ne prodaje loptu svako malo, i da ne pravi glupe faulove zbog svoje nemoci da zaustavi protivnika jer je spor i trom i pri tome skuplja glupe kartone.... Svako ima svoje misljenje i vidjenje igre, necemo se sad svadjat naravno sto ne mislimo isto, ali ja smatram da ako zelimo ekipu unaprijediti na visi nivo da moramo dovest kvalitetniju i sigurniju "iglicu" u veznom redu, oko koje ce se graditi igra ekipe, al sto je najgore mislim da nismo u mogucnosti da sebi priustimo jednog takvog i osudjeni smo na Savica izgleda, ako se plasiramo u PL ( a hocemo) onda ces viditi o cemu ti govorim. Za sada Savic moze proci nekako, najbolji je vezni igrac Zvijezde trenutno i nije nebitan taman posla, ali me strasno nervira svojim potezima i dodavanjima tokom utakmice i nepotrebnim faulima da ti ne mogu opisati, toliki moron zna ispast da je prosto nevjerovatno, od jednostavnog uvijek napravi komplikovano, a tome nije mjesto u visem rangu na poziciji koju on pokriva.theboss_RD07 je napisao/la:Sve ok, ali de mi samo objasni sta ti ocekujes od Savica?
- zvijezdica
- Kontakt:
haha ma kakvi umro ba... nisam mogo prebrodit onu tugu i ispadanje iz Premijer lige... bilo mi je tesko bas... sad sam smogao snage opet da pisem jer je ocepilo fino...
Idemoooooooooooooooooooooooo
toooooooooooooooooooo
stvarno je extra onoliki svijet na Banji vidit,kako korektna publika za svaku pohvalu, takva publika i okuzenje zasluzuju Premijer ligu...

Idemoooooooooooooooooooooooo

stvarno je extra onoliki svijet na Banji vidit,kako korektna publika za svaku pohvalu, takva publika i okuzenje zasluzuju Premijer ligu...

-
- Kontakt:
Ljudi da vas pitam...One stolice kod nas na stadionu? Kad sjedimo stavimo noge na naslonac i nekad ga do poda sagnemo : ))
I u subotu mi dolazi neki lik znaci prvi put na tekmi i sere nesto makni noge puknuce ovo ono! Sta da vam pricam decki kad sve znate... >.<
I u subotu mi dolazi neki lik znaci prvi put na tekmi i sere nesto makni noge puknuce ovo ono! Sta da vam pricam decki kad sve znate... >.<