Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Moj Edine, sjedi ukola i nađi kakvog dobrog 'odžu ... Pomoće ti zdravlja mi !
Mislim da je ovo najlosijih pola sata sto je ikad odigrao. Ali eto i tako los upisa asistenciju. 
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
.nekad bio najbolji...sve prolazi pa i Jeko
- ASD
- Kontakt:
Kina ga ceka.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
[youtube][/youtube] [youtube][/youtube][youtube][/youtube]
Nisam gledo utakmicu a na flashscore pise da je imo dvije tri dobre šansePivopija je napisao/la:Mislim da je ovo najlosijih pola sata sto je ikad odigrao. Ali eto i tako los upisa asistenciju.
I plus tu asistenciju
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Znao je leci na Amru, a na loptu ne zna leci ccc e moj Edine, sta si dozivio, da se cijeli svijet citavu sezonu smije tvojim promasajima.
Imao je jedan solidan sut glavom koji je Handanovic skinuo, a sve ostalo je za zaborav. Eto imas gore snimke za asistenciju i jos jedan u nizu nekontrolisanih suteva bogu iza nogu. Isto tako minutu prije kraja nije uspio da se izmakne i izblokirao je udarac Salaha koji je bio vrlo opasan i 90% da bi bio gol. Skroz losa partija.AnelMid je napisao/la:Nisam gledo utakmicu a na flashscore pise da je imo dvije tri dobre šansePivopija je napisao/la:Mislim da je ovo najlosijih pola sata sto je ikad odigrao. Ali eto i tako los upisa asistenciju.
I plus tu asistenciju
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
on stvarno mora pod hitno ici odavde dok je jos dobar u glavi, od onakvog igraca je postao predmet sprdnje.
a i ovi likovi sto se pecaju na svaki njegov los potez, razumijem da nema bajnu sezonu, al' ga se brate nekad i pretjeruje sa kritikama
a i ovi likovi sto se pecaju na svaki njegov los potez, razumijem da nema bajnu sezonu, al' ga se brate nekad i pretjeruje sa kritikama
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- L'Avvocato
- Kontakt:
eldar, rokoko, hvala za linkove.
dzeko ulaskom doneo prevagu. dinamika i konkretnost dosla je njegovim ulaskom.
kod izjednacenja jasno je da se radi o asistenciji. dzeko je bio u jako teskoj poziciji. okrenut ledjima od gola.
uradio je najbolje sto je mogao: laznjakom odigrao kratko u sredinu i time izacio par igraca iz igre, sto je naingolanu u konacnici olaksalo posao.
"novinar" m.sljivak sa ovog portala pise sramote: dzeko je blokirao sut salaha, ali nema ni govora da bi ta lopta isla u okvir gola. samo slepac moze tvrditi ono sto tvrdi sljivak i kolega mu po "znanju2 sa indextackahr alac (zvonko). sramota. bitno je blatiti edina i graditi svoju slavu. a jedno je istina, ovi porstori nakon ibrahimovica nisu imali kompletnijeg i boljeg centarfora od dzeka. nakon penzionisanja sukera, nasi prostori su jedino iznjedrili dzeka i nikog vise blizu njemu. dzeko je napravio ime, novac i stekao neku slavu, a sta si ti sljivak napravio?!
dzeko ulaskom doneo prevagu. dinamika i konkretnost dosla je njegovim ulaskom.
kod izjednacenja jasno je da se radi o asistenciji. dzeko je bio u jako teskoj poziciji. okrenut ledjima od gola.
uradio je najbolje sto je mogao: laznjakom odigrao kratko u sredinu i time izacio par igraca iz igre, sto je naingolanu u konacnici olaksalo posao.
"novinar" m.sljivak sa ovog portala pise sramote: dzeko je blokirao sut salaha, ali nema ni govora da bi ta lopta isla u okvir gola. samo slepac moze tvrditi ono sto tvrdi sljivak i kolega mu po "znanju2 sa indextackahr alac (zvonko). sramota. bitno je blatiti edina i graditi svoju slavu. a jedno je istina, ovi porstori nakon ibrahimovica nisu imali kompletnijeg i boljeg centarfora od dzeka. nakon penzionisanja sukera, nasi prostori su jedino iznjedrili dzeka i nikog vise blizu njemu. dzeko je napravio ime, novac i stekao neku slavu, a sta si ti sljivak napravio?!
salah je ponovo prokockao vecu sansu od dzeka, ali o tome vrli "strucnjaci" na ss ni reci da kazu. zanimljivo da sljivak od toga nece senzaciju (na)praviti.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
EdiNklas Dzentner.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve sto je dobro uradio u mecu (ozivio je ofanzivu Rome) upropastio je sa onim promasajem. Ovo sto ga je napucao Salah je nespretno, ali uklapa se u ovu njegovu situaciju.
Nisam gledao ali vidim da je asistenciju upisao. Nadajmo se da je to nagovjestaj boljih igara.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Vrhunska asistencija Dzeke, u stilu Misimovica nekad.
ovaj komentar pročitah na klixu, ovo je vrh cinizma, moram ovdje citirat, nasmija me pošteno:
"aaferim dzeko. bez tebe je roma prosecna ekipa serije a.
tacno se videlo cim si usao da pocinje pritisak i opsada gola intera.
roma je bez tebe anemicna ekipa.
perfekta asistncija kod gola naingolana. laznjak. svi su ocekivali sut."
"aaferim dzeko. bez tebe je roma prosecna ekipa serije a.
tacno se videlo cim si usao da pocinje pritisak i opsada gola intera.
roma je bez tebe anemicna ekipa.
perfekta asistncija kod gola naingolana. laznjak. svi su ocekivali sut."
I ja mislim da će napustiti Romu. Naredne sezone će sigurno vratiti Sanabriju, koji je u ludoj formi, on bi trebao biti prva napadača opcija kad se Spaletti odluči za formaciju s klasičnim centarforom.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Confiance, cutura, forgempp, HariTz, invincible1921, jasmin10, legendarnadruga i 47 gostiju.