sve ovo zahvaljujuci navijacima koji su otjerali baljka i kompaniju, pa onda fino zahvaljujuci FEĐI došao tan koji ej dao PARE SVOJE DA SE PRAVI AKADEMIJA KOJA JE DO SADA TREBALA BIITI SKORO ZAVRSENA A MI IMAMO JEDAN I POL TERENMajkl je napisao/la:Pokradose jarane sve,prije smo išli na gostovanje na dan utakmice pa iz autobusa pravo na tekmu ,a sad se **** dan prije po hotelima.Prije jarane plate nije bilo po pola godine ,ko god je išao iz kluba tužbu nam udaro.Sad se **** po Butmiru ,idemo u karantin prije svake domaće tekme,djeca u akademiji svaki dan plaču gdje su došli.Sramota sta su nam od kluba uradili,počeli smo ličiti na velike klubove,a zar nije bolje bilo kad nam je Braco i ostali sjedili u upravi i kad su igrači na virslama bili.Sramotakeli1946 je napisao/la:Pokradose klub koji je zbog dugova bio pred gasenjem
![]()
![]()
e svašta...moj reufe sad nam se i djeca smiju
svakako da je bolje, ali mi to ne vidimo jer umjesto normalnih igraca nama dolaze kramari i amateri
jer smo ispali kuci od slobode koja nas je izdegenecila ukupno 5-2 m jer u prvenstvu su nam sanse minimalne za titulu ... a ni jedan klub nema bolje temelje.. e zato su u upravi invalidi prve kategorije... i sve sto si nabrojao gore je zasluga TANA koji daje PARE za to a ne onih koji te pare ne iskoristavaju ni 30% koliko bi ih sposobni i pošteni ljudi iskoristili!