ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

LeSa
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la LeSa » 19 mar 2016, 22:47

I pored mnogo neforsiranih grešaka + 3 dvostruke, uzima set.
Ne vidim da ovo ide u tri seta jer Nole ne može odigati lošije od prvog.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 19 mar 2016, 23:08

Srbin je def. Najbolji igrac svih vremena... Bez konkurencije!
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 19 mar 2016, 23:11

Prijedor je napisao/la:Srbin je def. Najbolji igrac svih vremena... Bez konkurencije!
:lolno:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 19 mar 2016, 23:28

de nemojte sad opet počinjati palamuđenje o goatovima i ostalo sranje

nadal polako napreduje, vidjećemo kako će to izgledati kada krene sezona na zemlji. ako se ne vrati ove sezone teško da će ikad. samo je pitanje kako će igrati kada mečevi krenu u 4 ili 5 setova

a novak očito igra koliko treba

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 mar 2016, 23:31

Nekad je Nadal bio ozbiljan teniser, veliki as - a danas je Novakova bitch. Ovaj ga šamara ga kako hoce i poželi :? šprdnju sa njim pravi pred ovolikim svijetom, a raja mu se smije.
Sveo ga je na nivo Verdasca i slicnih ojebina.

Vakat je za penzije, moj Rafaele :salut:

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 19 mar 2016, 23:40

Nole se igra s protivnicima.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 mar 2016, 23:43

Slab meč novaka. Nisam zadovoljan.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 19 mar 2016, 23:55

let3 je napisao/la:Nekad je Nadal bio ozbiljan teniser, veliki as - a danas je Novakova bitch. Ovaj ga šamara ga kako hoce i poželi :? šprdnju sa njim pravi pred ovolikim svijetom, a raja mu se smije.

Lik je 4 na svijetu.Dodje do polufinala i izgubi trenutno od najboljeg a Rafa se polako vraca i ti napises da je za penzije.

Ma bravo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 mar 2016, 00:05

Dobar meč. Nadal pokazuje male naznake onog starog Rafe. A svakako je ovo daleko od te igre. Ne bih se složio da je Nole odigrao slabo, dobro je odigrao ali Rafa nije dozvolio čišćenje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 mar 2016, 00:06

Manuel je napisao/la:
let3 je napisao/la:Nekad je Nadal bio ozbiljan teniser, veliki as - a danas je Novakova bitch. Ovaj ga šamara ga kako hoce i poželi :? šprdnju sa njim pravi pred ovolikim svijetom, a raja mu se smije.

Lik je 4 na svijetu.Dodje do polufinala i izgubi trenutno od najboljeg a Rafa se polako vraca i ti napises da je za penzije.

Ma bravo.
Penzija, dakako.....izgleda smiješan naspram najboljih svjetskih igraca

Traje vec predugo ovo iživljavanje Novaka nad njim, bez nekih naznaka ka boljem....covjek ga nemilosrdno tlači ne teniskim terenima gdje god stigne, podloga je nebitna ,a ti i dalje mantraj o njegovom 4 mjestu - nece mu to mnogo pomoci

bravo :thumbup:

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 20 mar 2016, 00:13

Novak je toliko jak da protiv svih igra onoliko koliko treba.Kad krene malo lošije taman pojača za tu nijasu.
Mislim da veceras niko drugi da je s one strane nebi dobio Rafu.
Poboljsao je evidentno igru.Sad pitanje je veliko kako bi Rafa i s najboljom igrom prolazio protiv Noleta,ovakvog kakav je trenutno.
Nole dere li dere.Dokle će ići vidićemo.
Čovjek ne samo da rutinski uzima mečeve nego i turnire..
Lično bi ponovo volio viditi Rafu u top formi.Mečevi njih dvojice su najvece rivalstvo i najljepsa igra u istoriji tenisa...
Kakve su to bravure ,poeni ,borba...Dva igrača sa najvećim srcem od kad je ovog sporta...

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 20 mar 2016, 00:39

@let3

Znaci ako ga Nole terorise da je lik za penzije haha.Samo mi reci jesi li tako razmisljao kad je bila obrnuta situacija i kad je ovo isto Rafa radio Rogeru.Pogledaj samo mec u finalu Rolan Garossa Roger-Rafa.

Noleta niko ne moze dobiti i lik melje svakog na svijetu al eto sto je Rafa jedan od njih onda treba da ide u penziju i ako postoji mogucnost da opet osvoji neki veliki turnir.

Pa ako cemo tako nek se i Roger oprosti jer i on dolazi u velikim turnirima do polufinala i finala al ne moze da osvoji.

Poenta je u tome da Rafa dok god bude dolazio do polufinala ili finala i dok god bude medju 10 na svijetu on treba da igra i to je to.

Nebitno da li je sa druge strane Rafa,Roger ili Andy Nole ce ih mljeti i to je to a trenutno Nadala niko ne bi dobio osim Novaka.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 mar 2016, 00:43

Rafa nije za penziju i ja navijam da bude onaj stari jer treba tenisu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 20 mar 2016, 00:51

DANTES je napisao/la:Rafa nije za penziju i ja navijam da bude onaj stari jer treba tenisu.
Upravo tako

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 20 mar 2016, 01:18

Ne razumijem iz čega proizlazi ovo razmišljanje.
Nole je jednostavno predominantan igrač trenutno, i šta, sada bi Nadal sa nepunih 30 godina trebao da se povuče zbog toga iako igra vrlo dobro.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 20 mar 2016, 01:22

Ovaj let koji drka na Messija i Neymara dan-noc uzeo pisati na teniskom pdfu, i to jos kae Rafa za penzije jer ga je Novak danas samo ne rutinski dobio :urnebes:

Prvi set je Rafa bio vidno bolji, imao i set loptu,par loptica je prevagnulo na Novakovu stranu a da je kojim slucajem Rafa uzeo taj set mislim da bi ga dobio, na kraju je sam sebe pokopao sa one 3 FH greske na pocetku TB, a drugi set je vidno poslije toga pao i psihicki i fizicki sto je i bilo za ocekivati i rutinski ga je Novak u drugom dobio.

Sve u svemu ja sam prezadovoljan, samopouzdanje mu je sada na vecem nivou. Danas je FH odlicno funkcionisao u prvom setu, servis takodje vrlo vrlo dobar, forsirao je taj servis u tijelo koji je pravio mnogo problema najboljem returneru svijeta.
Dakle sada jos Miami pa se prebacujemo na glavni dio sezone za Rafu. Ne znam sta ocekivati, sa danasnjom igrom bi dobio ostatak toura uvjeren sam ali protiv Novaka to jos nije dovoljno. Vjerujem da ce do RGa podignuti nivo da moze na Chatrieru se potuci sa Novakom za la decimu. :kralj:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 mar 2016, 13:51

Novak daleko od nivoa igre iz 2015, evidentan je pad u njegovoj igri, no dobra vijest je što je i kao takav nedostižan za Rafu. Doduše, ko zna šta bi bilo da je prvi set otišao na drugu stranu. :mrgreen:

Kod Nadala ima pozitivnih pomaka što se tiče udaraca, ali morate shvatiti da je on ostao bez najvećeg oružja i da tu više nema pomoći. Fizičku spremu i kretanje nije moguće nadoknaditi. Po njegovim gestikulacijama, koja su se javljale kao posljedica očigledne nervoze i frustracije, vidi se da sam bio u pravu kada sam rekao da će mu poraz teško pasti. Pokušao je sve što je mogao i opet ga je Đoković s očajnom igrom ostavio bez seta.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 20 mar 2016, 13:58

Novak je igrao odlično. Ne kao prošle godine, to je tačno, ali nazvati ovo juče očajnom igrom je šuplja

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 mar 2016, 14:02

Za njegov standard, igra u prvom setu jeste očajna. Ni manje ni više. U drugom setu jeste popravio dojam, ali to nije predmet rasprave, jer je Španac tražio svoju šansu u prvom i bio jako blizu osvajanja seta.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 mar 2016, 14:04

jestamaji je napisao/la:Novak je igrao odlično. Ne kao prošle godine, to je tačno, ali nazvati ovo juče očajnom igrom je šuplja
I ja to ne kontam. Čovjek dobro odigrao, ne znam šta bi htjeli. Da pogađa stalno retern vinere, da ne napravi nijednu UE. Kažu imao puno UE, pa normalno, protiv Rafe moraš linije gađati, i tu normalno dolaze i greške. Rafa igrao odlično prvi set, dobro nisu nijedan ni drugi odigrali na najjačem nivou ali su opet odigrali na vrlo visokom nivou.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []