Ako Bog danukleusmember je napisao/la:zlo87 i zagorski,malo je rechi da bih odrzhao rijech[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako Bog danukleusmember je napisao/la:zlo87 i zagorski,malo je rechi da bih odrzhao rijech[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Sta ba rekla kazala?Ex1t je napisao/la:Koji si ti likEvander je napisao/la:Nek se prvo pozabave klevetom o aferi punac.sekac je napisao/la:Majkl brate nema ovde države ni mrve da ima neko bi za klevetu dobro popušio ali nema pa zato rade što im je volja lažu, intrigama se bave ne znam koji im je krajnji cilj da se otjeraju iz uprave Dino Edis ko li već a koga da dovedu umjesto njih pojma nemaju.
Ali ne, feminizirani klepio usima.
Pa ko je god gledao, jasno mu je bilo ko prica istinu a ko laze.
Eto dotle su nas doveli ovi nesposobnjakovici.
Evo dva pitanja vezana za kamp, koja nisu kleveta nego cinjenice koje je lako privjeriti:
1. Zasto su radnici koje su angazovali placali se keshom a ne preko racuna?
2. Zasto je busenje nabavljano iz Srbije po visocijoj cijenu, ako u BiH ima firma koja isto to radi?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk![]()
1. De nam kakvu fakturu za to?
2. Ti si brate odlijepio. De ti jedan domaci busen posipopu, ispiras sa ovim nebitnim teorijama zavjere.
Daj nam nesto nekad konkretno osim rekla_kazala kake.
nukleusmember je napisao/la:zlo87 i zagorski,malo je rechi da bih odrzhao rijech[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Jahahahahahahahahahahahhahahahaaahgahagahahahahagahahahahahahahhaahah gasi internetBolanos je napisao/la:Uslikano jutros u Dininom dvoristu![]()
[img]http://www.topagent.hr/EasyEdit/UserFiles/News/sprecavanje-pranja-novca-i-financiranje-terorizma/sprecavanje-pranja-novca-i-financiranje-terorizma-635249869647023438-1_720_540.jpeg[/img]
i mi sto nam je punac obecao repajoker90 je napisao/la:Kone glasaju za ostanak uprave.zagorski je napisao/la:Trenutni rezultat ankete:
Pljuvaci vs Placenici 22:18
Tijesno
Sto ne odgovoris kao clan Bordo Prijatrlja kad je DINO PRESTAO BITI CLAN BORDO PTIJATELJA????ShofaII je napisao/la:E hajd ti nama pojasni kad si clan BP kad je Dino prestao biti clan BP.molotovljev je napisao/la:eh, ti mi trebaš. Sjećaš se našeg razgovora prije prije 4,5 godina preko pp ?mma_hz je napisao/la:PODRSKA DINI I UPRAVI. Idemo dalje momci i vi imate pravo na kiks naokon svega.
Šta sam ti tada rekao, da sam član BP, ali da nisam neko ko se lakta i neko ko želi poziciju u Klubu. Je li tako bilo?
Tvojom potvrdom ne tražim opravdanje, samo želim da kažem da nemam nikakve lične koristi što branim bilo koga iz Uprave.
Ja sam po 'profesiji' dugogodišnji navijač FK Sarajevo i moje mjesto je uvijek bilo na jednoj od tribina stadiona Koševo.
Ne bi me cudilo, uvijek je na granici bana.ShofaII je napisao/la:Mozda je iskoristio priliku do Banovica da svrati
Ja uzeo kartu al temperatura cini svojepasica je napisao/la:Samo da u ranu zoru porucim upravi, SVE VAM ***** LJUGAVO!!!
Hoce li nas biti milja danas?
Davno sam stigao.joker90 je napisao/la: Bgm @High jos iz Tuzle se vratio nije, da mu nije sta bilo?
Dvije minimumpasica je napisao/la:Samo da u ranu zoru porucim upravi, SVE VAM ***** LJUGAVO!!!
Hoce li nas biti milja danas?
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Perotti i 19 gostiju.