Zato sto decko i nije bek uopste.momak je ofanzivni igrac,moze i u napadu igrati cak.Neznam sta ga ovaj gura na beka.Dao je gol inace u utakmici protiv GruzijeSiouxLukavac je napisao/la:Ovaj desni bek loš pravo, sedmica.
Nisu losi, mogli smo voditi.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bolji smo od ovih Rusa sigurno... momci su se prepali prvih 10-15 min, a poslije kad su uspostavili svoju igru i rezultat je morao doci na svoje... mnogo vise sansi i suteva imamo, i to onih ozbiljnijih...
Kovac dominator... presjekao milion lopti, i stigao usput i par puta zaprijetiti golu.... najbolji igrac ove generacije bez imalo dileme... ali su i ostali svi momci dobri... pogotovo Veladzic....
Sevkiju je trebao na krilo, ovako momak ispada samo smijesan jer je los defanzivno... u drugom poluvremenu Velica na beka, a ubaciti onog malog iz Zvezde Perica na stopera....
Kovac dominator... presjekao milion lopti, i stigao usput i par puta zaprijetiti golu.... najbolji igrac ove generacije bez imalo dileme... ali su i ostali svi momci dobri... pogotovo Veladzic....
Sevkiju je trebao na krilo, ovako momak ispada samo smijesan jer je los defanzivno... u drugom poluvremenu Velica na beka, a ubaciti onog malog iz Zvezde Perica na stopera....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Trebo je nedima ostaviti na klupi
Ja koliko znam samo najlošiji drugoplasirani ne ide na EURO, ne brinite se 
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Strašno brz ovaj iz bayerna, to nam treba. Kovač takođe pravo dobar. Bolji smo za klasu
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Pobijedit ćemo mi ovo treba Nedima u vrh a Mehuljića umjesto Vladića i prebacit ga na l.krilo, a B.Hadžić na d.krilo
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Oj golmana

-
elvis270178
- Kontakt:
A glupa gola jbg.
Golman glup ko qurac
-
elvis270178
- Kontakt:
Sta ako primimo jos jedan?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Joooj golmana pokvari se što je do sad uradio
MES QUE UN CLUB!
Jel vi stvarno vjerujete da ce nas **** Sakib Malkocevic odvesti na euro??
Koliko min jos??
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: U-21, U-19, U-17
Ne vjerujemo već znamoArhitekt je napisao/la:Jel vi stvarno vjerujete da ce nas **** Sakib Malkocevic odvesti na euro??
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Pola ovih igrača su tu preko štele kao npr. ovaj golman.
Ne serite ljudi previse,djeca su ovo jos uvijek.Golman je odlican,ovakav kiks se desava i najboljima.Idu momci na prvenstvo lagano.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Imamo fore primiti jos jedan
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Koliko ja znam ne smijemo izgubit tri razlike i idemo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: HariTz, napapijri1987 i 11 gostiju.