Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
JuventinoVero
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: Serie A
Mi talijani. Sad se samo mozemo svi uhvatit za ruke i igrat Ringe Ringe Raja 
- bianconeros
- Kontakt:
Kad treba pljuvati i valjati gluposti onda je tu
A vidi cuda .. lazio se obruka
A vidi cuda .. lazio se obruka
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
tu je Chini, samo ne znam sta ocekujete da kaze
otkad je Cup Uefa ukinut', a nastala ova smijesna Europa League, iliti smece od takmicenja, nikada me rezultati Lazija u ovom bezvrijednom takmicenju nisu zanimali i uvijek sam htio isto sto i za ostale talijanske ekipe u evropskim takmicenjima, a to je da budu nogirani
da je srece, ovo smece od takmicenja bilo bi ukinuto!
Chini zna o Laziju sve i gledam istini u oci, koliko god ona bila ruzna i sramotna, pogledajte i vi istini u oci kada su vasi klubovi u pitanju, mozda budete u stanju pricati objektivno, a ne subjektivno, pa da vam sve napisano smeta
otkad je Cup Uefa ukinut', a nastala ova smijesna Europa League, iliti smece od takmicenja, nikada me rezultati Lazija u ovom bezvrijednom takmicenju nisu zanimali i uvijek sam htio isto sto i za ostale talijanske ekipe u evropskim takmicenjima, a to je da budu nogirani
Chini zna o Laziju sve i gledam istini u oci, koliko god ona bila ruzna i sramotna, pogledajte i vi istini u oci kada su vasi klubovi u pitanju, mozda budete u stanju pricati objektivno, a ne subjektivno, pa da vam sve napisano smeta
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 17 mar 2016, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
- anton 1983
- Kontakt:
Mah nije to više ko prije. Draže mi je naravno bilo dok smo mi blili loFci a SERIA gHnoj lovina. Sada kad mi razaramo po kvartu mi više nije baš. Mislim di je gušt šamarat djecu, ak me razmeš. kuknjavaIlPrincipino je napisao/la:Necemo. Slobodno. Ovo i zasluzuje trollanje
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- L'Avvocato
- Kontakt:
Senad Lulic ha parlato della partita che ha visto l'eliminazone della Lazio dall'Europa League. "Non ho parole per spiegare questa sconfitta, volevamo essere l'unica squadra italiana in Europa. Abbiamo sbagliato tutto, errori incredibili dietro e davanti. Questione di testa? 13 gol subiti nei primi 15' non sono un caso. Abbiamo sottovalutato l'avversario. Fatto 1-1 lì, abbiamo pensato che in casa avremmo fatto 2-3 gol. Abbiamo sbagliato tutto anche mentalmente."
"Chiedo impegno - ha detto Lulic ai cronisti - in campo scendiamo in 11 e il modulo non conta. Dobbiamo avere fame e voglia di lottare insieme, giocare da squadra. Stasera non l'abbiamo fatto. È una cosa gravissima. Se siamo un gruppo? Se pensiamo che ognuno gioca per sé è una cosa gravissima. Quando si scende in campo bisogna essere squadra. È il nostro obiettivo. Se un giocatore non corre hai già perso. Milan il prossimo turno? Dobbiamo cercare di fare il campionato più positivo che possiamo. Lotito? Era in spogliatoio sì, non ha detto niente. Non siamo una squadra neanche quando perdiamo. Qualcuno ha preso fischi, altri sono andati nello spogliatoio. Squadra da rifondare? Dobbiamo ripartire, giocare compatti. Derby ultimo obiettivo? È sempre un obiettivo, abbiamo altre partite da giocare."
Nemam volje da prevodim, ali je čovjek prekucao izjavom. Aferim. Mudonja bio i ostao, kapiten od naredne sezone 100%
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Jel to fakat parlaš italijanski 
Ja sam ga učio u osnovnoj čini mi se 2 god ko izborni ali bez googla translatea teško ide a dosta se i zaboravilo
Ja sam ga učio u osnovnoj čini mi se 2 god ko izborni ali bez googla translatea teško ide a dosta se i zaboravilo
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
otkako su ligu proširili sa 18 na 20 timova ta me liga više ne interesujeChinaglia je napisao/la:tu je Chini, samo ne znam sta ocekujete da kaze
otkad je Cup Uefa ukinut', a nastala ova smijesna Europa League, iliti smece od takmicenja, nikada me rezultati Lazija u ovom bezvrijednom takmicenju nisu zanimali i uvijek sam htio isto sto i za ostale talijanske ekipe u evropskim takmicenjima, a to je da budu nogiranida je srece, ovo smece od takmicenja bilo bi ukinuto!
smeće je jedino klub lazio u cijeloj ovoj priči
nema potpisa
- L'Avvocato
- Kontakt:
Lagan je ovo jezik, puno lakši npr. od njemačkog kojeg sam bio prinuđen da naučim. Italijanski mi je tu negdje u rangu sa engleskim po jednostavnosti, iako je ovaj drugi puno lakši naravno, prije svega zbog činjenice da nas okružuje u svakoj mogućoj sferi života._forzamilan_ je napisao/la:Jel to fakat parlaš italijanski
Uglavnom, ko je u gimnaziji učio latinski (al' baš učio), italijanski mu ne bi trebao predstavljati neki veći problem
★★★
Tek sad pročita
Tifosi dello Sparta Praga su Ponte Sant'Angelo urinano su una mendicante. Devono vederli tutti. Nella loro vergogna
embrace the chaos
- L'Avvocato
- Kontakt:
I to teško.
Zabi Perišić. Uno a zero.
Zabi Perišić. Uno a zero.
★★★
- _forzamilan_
- Kontakt:
Jel ovo Manolas pogriješio?
Perišić igra odlično odavno a ovo je samo kruna.
Inter izgleda voli kad protivnik napada dobro igraju kontre.
Perišić igra odlično odavno a ovo je samo kruna.
Inter izgleda voli kad protivnik napada dobro igraju kontre.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Da,bas steta.Berlusconi i Moratti su inace izuzetno uspjesni predsjednici.Evo propao Inter taman kad je Moratti otisao.HeavensWonder je napisao/la:Uskoro odlazi Berlusconi, otišao Moratti, ostali su još samo Agnellijevi... Premalo je to u današnjem fudbalu da bi kvalitet odgovarao Englezima, Nijemcima i Špancima. Bez velikih reformi u FIGC neće biti napretka u Calciu.. nažalost.
kuknjava Evo vas konacno ko Englezi.Chinaglia je napisao/la:otkad je Cup Uefa ukinut', a nastala ova smijesna Europa League, iliti smece od takmicenja, nikada me rezultati Lazija u ovom bezvrijednom takmicenju nisu zanimali ...da je srece, ovo smece od takmicenja bilo bi ukinuto!
Steta sto nije u Interu.Bezobrazan,a kvalitetan.Takav treba ekipi.Zadnjih par sezona se vec par odlicnih veznjaka iz Serie A propustilo uzeti.Allan je odmah do njega u redu.Lillard je napisao/la:Ovaj Radja je smeće.
Perisic moze igrat odlicno jedino zadnje tri utakmice koje nisam mogao gledat,a ostatak sezone je bio jedan od gorih igraca u ekipi i daleko najlošije pojacanje u prošlom prijelaznom roku._forzamilan_ je napisao/la:Perišić igra odlično odavno a ovo je samo kruna.
Izbori
Denno je napisao/la:Zbog čega je to Rađa smeće?

koliko je gotivan dres u Mirantea 
haha, joj Dybale delegata, povrijedi sam sebe, a i treba mu tako, kada nesto glumi kod izvodjenja slobodnjaka
nesto tu glumi Ronaldinha
nesto tu glumi Ronaldinha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.