Tako je prijatelju, nadam se da ce i igraci ovako razmisljatilovcen16 je napisao/la:Nama je vaznija tekma protiv Zrinjskog to moramo pobjediti pa makar svi izginuli na terenu...Bar ja to tako vidim...
FK Slavija
Re: FK Slavija
Nad tobom sunce najljepše sja
ako treba, stize nas 2000 iz Tuzle da podrzimo bratsku Slavijupinoglavi je napisao/la:Tako je prijatelju, nadam se da ce i igraci ovako razmisljatilovcen16 je napisao/la:Nama je vaznija tekma protiv Zrinjskog to moramo pobjediti pa makar svi izginuli na terenu...Bar ja to tako vidim...
Slavija ako izgubi od zrinjskog tesko ce izboriti opstanak.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
ma samo rezi, lomi, noga, kicma, vrat, ali Zrinja ne smije pobjedit'
A i nece ja ti garantujem ako je šavija i dalje u klubu?Chinaglia je napisao/la:ma samo rezi, lomi, noga, kicma, vrat, ali Zrinja ne smije pobjedit'
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
samirr je napisao/la:A i nece ja ti garantujem ako je šavija i dalje u klubu?Chinaglia je napisao/la:ma samo rezi, lomi, noga, kicma, vrat, ali Zrinja ne smije pobjedit'
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- hskzmostar
- Kontakt:
Jel upoznao sofer Lendrica?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Koja je to logika ?samirr je napisao/la:Slavija ako izgubi od zrinjskog tesko ce izboriti opstanak.
Pričalo se da Slavija ne treba ni početi sezonu jer je već ispala, pa se pričalo da će Slavija ispasti jer su joj otišli glavni igrači, a sad vidimo da ti glavni igrači nigdje ne igraju
ma tuzlake panika hvata blizu su očaja..Izgubiše a ne mogu optužit suca njegovu ženu ili djecu. Što se tiče utamice Slavija Zrinjski nek pobijedi bolji i gotova priča. Ta nećemo cmizdriti prije utakmica ko oni...
Nadam se da ce momak biti dobro i da cemo ga opet gledati na terenu!Javi papy kakvu finu info.kad bude,pozz...Pappy je napisao/la:Pomaže se, koliko god ko može, marka marka. Većina naših bivših fudbalera se uključila u akciju. Kokot je sakupio u Mladosti, Miljan u Slobodi, Maslo i Novo u Veležu, Radnik je dao prihod od karata, Drina je ovu utakmicu odredila za pomoć, Sarajevo u nedelju, iz inostranstva stiže pomoć. Koliko imam informacije on u srijedu sigurno putuje za Njemačku.white1950 je napisao/la:Takodjer se pridruzujem pozivu i zeljama za ozdravljenje Milosa!Mozemo mi ovako palamudit po forumu ali treba pomoc tko moze?!
Godine prolaze jubav ostaje...
De mi reci jel Šavija u klubu ?Pappy je napisao/la:Koja je to logika ?samirr je napisao/la:Slavija ako izgubi od zrinjskog tesko ce izboriti opstanak.
Pričalo se da Slavija ne treba ni početi sezonu jer je već ispala, pa se pričalo da će Slavija ispasti jer su joj otišli glavni igrači, a sad vidimo da ti glavni igrači nigdje ne igraju. Pričalo se da Slavija ispada poslije prva tri kola i dva boda, pa se onda pričalo da Slavija ispada kada je Vojvoda otišao. Zatim se pričalo da Slavija ispada kada je došao Dovedan, pa se onda opet pričalo da ispada kada smo uzeli "samo" pet bodova iz prva tri kola. Sada se priča da ćemo ispasti ako izgubimo od Zrinjskog...Jedno je sigurno, mi nećemo ispasti ako izgubimo od Zrinjskog, mi smo ispali davno.
Jeste, samo ne znam šta si zapeo za njega.
ako je on tu mislim da slavija nece ispasti
al' eventualnim porazom danas dosli bi u tešku situaciju..
U naredna dva meča,Zrinjski kući i Čelik u gostima.Moguća dva poraza što Slaviju gura u prvu ligu RS.Borac ostaje.
Samo lagano i opusteno pa ko koga zajebe...Sve u svemu i pored svega nas libo racku i za Zrinjski i Celik mi imamo svoju racunicu oni svoju...Nek pobjedi bolji i vozdra...Na nasem terenu nece se niko naigrati lopte to je garant sto zbog uslova terena sto zbog neseg moranja da dobijamo domace tekme..A i ja licno mislim da ce Borac ostati..
-
GradKamena
- Kontakt:
Jel vam iko jucer dobio treci zuti,oce li iko falit zbog kartona protiv nas ?
Hoće Ristić.GradKamena je napisao/la:Jel vam iko jucer dobio treci zuti,oce li iko falit zbog kartona protiv nas ?
ej raja jel mi mozete reci da li je u funkciji neki humanitarni broj za Milosa, posto sam zvao ovaj 1432 i kazu da broj ne postoji 
Sloboda Tuzla
1350 je od prekjuče. Važi za sve mreže u BiH i 2 KM košta.fukaratz je napisao/la:ej raja jel mi mozete reci da li je u funkciji neki humanitarni broj za Milosa, posto sam zvao ovaj 1432 i kazu da broj ne postoji
p.s Dovedan aut, nasljednik, hmm.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.