Prenosi Eurosport **** mi se za njimapaulus je napisao/la:Jos jedna svar , smijel se ko kladit da BHT nece prenosit ovo evropsko
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Bravo, dečki. Bravo za cijelu ekipu! Idemo dalje! 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Al ovi Italijani su sinonim za sreću , kako se provukoše do prvog mjesta žabari . Idemoo
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad idu ova izvlacenja? 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako smo mi otisli na EP, kao najbolji drugoplasirani ili sta ?
-
- Kontakt:
prosla generacija kadeta sa mustedanagicem, mustaficem, jovicem, husicem, demirovicem, gojakom itd je bila jos jaca ali su imali peh da je samo 1. isao dalje. ja sam se tad prevario i prvo citao komentare o selektoru (uglavnom ober-negativne) i onda se tek odlucio da pregledam utakmicu kadeta. gledao sam ih 3 puta i bio sam bas odusevljen! poenta je da se covjek treba uvjeriti prvo svojim ocima a ne citati 100 komentara (pacenika koji ponavljaju laz kao papagaji)! bravo selektore bravo nasa omladino! samo naprijed!
8. april.MortemHz je napisao/la:Kad idu ova izvlacenja?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala punoSheyi je napisao/la:8. april.MortemHz je napisao/la:Kad idu ova izvlacenja?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Njemačku , Englesku i Portugal daj u grupu 
Jel ima neka rank lista za to izvlačenje ?

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Od 8 drugoplasiranih 7 ih ide na Euro, samo najlosija drugoplasirana reprezentacija ne ide. Mi smo u tih 7.terrorist je napisao/la:Kako smo mi otisli na EP, kao najbolji drugoplasirani ili sta ?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Polahko.. Sve ce se znati za dvije-tri sedmice najkasnije... Nasa grupa je bila medju prvima a osim nas i Italije samo su se jos Portugal i Belgija plasirale na mundijal, naravno i domacini su tu.Besic je napisao/la:Njemačku , Englesku i Portugal daj u grupu

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Šteta što je Euro U-17 2016 u Azerbejdžanu a ne negdje bliže.
Nista nije daleko [GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES]Eborg je napisao/la:Šteta što je Euro U-17 2016 u Azerbejdžanu a ne negdje bliže.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
ko se sve plasirao?
sta reci o sakibu...i corava koka zrno ubude. sreca pa su prosirili broj takmicara
sta reci o sakibu...i corava koka zrno ubude. sreca pa su prosirili broj takmicara
- DragonGirl
- Kontakt:
Čestitke našim dječacima, iako nisu bili nešto naročito medijski propraćeni, ostvarili su uspjeh za ovu državu!
Zaista izgleda kako imamo talentovane ove generacije rođene malo prije 2000. godine. I košarkaši i fudbaleri pa možda bude i u još nekom sportu.

Zaista izgleda kako imamo talentovane ove generacije rođene malo prije 2000. godine. I košarkaši i fudbaleri pa možda bude i u još nekom sportu.

JEDAN JE SOK !!!!!

Tek su pocele kvalifikacije. Dvije grupe su zavrsile, ima jos sest koje nisu ni pocele ali ova druga (uz nasu) koja je zavrsena, u njoj drugoplasirana spanija ima 5 bodova tako da vec smo bolji od barem jedne drugoplasirane tako da zbog toga sigurno idemo.baglama je napisao/la:ko se sve plasirao?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Može li neko postaviti listu svih plasiranih, čisto da crno na bijelo vidimo u kojem smo to društvu?
Tek su dvije grupe odigrane od 8 njih ako se ne varam. Polako.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!