Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Carrick za ovu ekipu mnogo znaci,bez obzira na tromost i losu igru u zadnje vrijeme,neka njega
Rojo je za defanzivu dobar,na stranu tehnicki nedostaci i manjak razmisljanja,Lingard sjajan dosad a od Mate hocu mnogoooo vise
Rojo je za defanzivu dobar,na stranu tehnicki nedostaci i manjak razmisljanja,Lingard sjajan dosad a od Mate hocu mnogoooo vise
Carrick ima mnogo kredita u svakom slučaju.Poligon10 je napisao/la:Carrick za ovu ekipu mnogo znaci,bez obzira na tromost i losu igru u zadnje vrijeme,neka njega
Rojo je toliko glup da nije dobar ni za šta.
Ako je Lingard ovu tekmu sjajan onda ja i ti ne gledamo istu. Lik je upropastio skoro svaku akciju u završnici u kojoj je učestvovao, gubi loptu olako i defanzivno bi morao pružiti više.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
Blind mnogo bolji nego protekli period, bravo
Nadam se da neće biti glupog povlačenja ni previše srljanja naprijed, pametno do pobjede.

Nadam se da neće biti glupog povlačenja ni previše srljanja naprijed, pametno do pobjede.
- majestic24
- Kontakt:
Dok god vodimo,svaki nas igrac je odlican
Treba sto prije zabiti i drugi gol Cityju. Oni su danas zreli da ih se natrpa
Treba sto prije zabiti i drugi gol Cityju. Oni su danas zreli da ih se natrpa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Re: RE: Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Ne ocekujem previse od Lingarda pa sam mozda iznenadjen516MK je napisao/la:Carrick ima mnogo kredita u svakom slučaju.Poligon10 je napisao/la:Carrick za ovu ekipu mnogo znaci,bez obzira na tromost i losu igru u zadnje vrijeme,neka njega
Rojo je toliko glup da nije dobar ni za šta.
Ako je Lingard ovu tekmu sjajan onda ja i ti ne gledamo istu. Lik je upropastio skoro svaku akciju u završnici u kojoj je učestvovao, gubi loptu olako i defanzivno bi morao pružiti više.

Small tata

LVG na nogama haha
Gubim nadu u Matu fakat,uvijek sam ga kritikov'o,ali je bilo tu pozitivnih stvari pa sam pomislio da ce tu biti sta.Do sada veliki uzas,gubi lopte,ne preuzima odgovornost,krije se..
City je uzasan protiv svake iole jace ekipe.
Ovaj tim ima potencijala, samo trebaju jasne upute, a kada na momete igramo brz i direktan fudbal, uvijek je opasno.
Cist penal nam uzese.
Ovaj tim ima potencijala, samo trebaju jasne upute, a kada na momete igramo brz i direktan fudbal, uvijek je opasno.
Cist penal nam uzese.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
penal yebem ti oca oliver
- majestic24
- Kontakt:
Sudija yebem ti mater. Penal cist ko suza.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ovo je mogao svirati, kakav cigan je Demićelis.
Cist penal.. gledaj Lingarda kako se zauzeo za Marucuya ostali nemaju mudaa
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
previse problema na kljucnim mjestima...bek-krilni igrac...
sa druge strane..puno je lakse igrati ovaj reaktivni fudbal liverpulovog tipa ...imali su sanse za jos dva gola..ali, hajd trojac naprijed se slabo razumije..
i nisu neki pas igraci....lingard da to ima moglo je ovo i bolje izaci...
blind majstor
sa druge strane..puno je lakse igrati ovaj reaktivni fudbal liverpulovog tipa ...imali su sanse za jos dva gola..ali, hajd trojac naprijed se slabo razumije..
i nisu neki pas igraci....lingard da to ima moglo je ovo i bolje izaci...
blind majstor
Nacrtaj Darmianu kad ima praznu stranu da prodje usta ga **** glupa!
Zbog ovoga gotivim Lingarda, odmah bi se tukao radi ekipe. I bolje mu lezi ovo sto igra centralnog veznog vise nego desno krilo. Od nase dvije prilike dns, on je napravio jednu kad je Martial sutirao, sasvim ok partija.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Nane17 je napisao/la:Nacrtaj Darmianu kad ima praznu stranu da prodje usta ga **** glupa!

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Lingard me je kupio ovim potezom ali igra vrlo loše. Mata također vrlo loš kao i bekovi. Ali ono što je bitno je da vodimo protiv ovih plastičnih malograđana drugog reda. Krivo mi je što je Smalling dobio glup žuti i sad moraš strahovati do kraja. Njima ne daje kartone ni Demichelisu za đon ni Agueru. A penal nam nije sudio Oliver 15 Bajrama.
‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
Deri odvratni City!
Lijepo je vidjeti ovako mlade igrače u ovakvoj utakmici, daju sve od sebe. Blind danas odličan, Carrick kapitenski drži ekipu!
Lijepo je vidjeti ovako mlade igrače u ovakvoj utakmici, daju sve od sebe. Blind danas odličan, Carrick kapitenski drži ekipu!
Zadnja izmjena: cipiripi, dana/u 20 mar 2016, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Mangala vuce Rahforda pored linije, samo upozorenje, Small cak blaza reakcija, karton. Obicno sudije epl-a pucaju dvostrukim arsinima.BoltDevil je napisao/la:Lingard me je kupio ovim potezom ali igra vrlo loše. Mata također vrlo loš kao i bekovi. Ali ono što je bitno je da vodimo protiv ovih plastičnih malograđana drugog reda. Krivo mi je što je Smalling dobio glup žuti i sad moraš strahovati do kraja. Njima ne daje kartone ni Demichelisu za đon ni Agueru. A penal nam nije sudio Oliver 15 Bajrama.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 20 mar 2016, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Izgledali smo solidno nazad, vezni red je tanak i jedina nam je prilika polukontra ili kontra.
Blind jedan od najboljih nazad.
Blind jedan od najboljih nazad.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.