Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Cim retard Skrtel udje odbrana koja je izgledala cak solidno do tad postaje amaterska. Avaki napad sotona je zavrsen ili golom ili penalom dakle komedija...
M.Skrtel IN D.Lovren OUT 46'
Iduce minute Skrtel pravi penal i do kraja do tad bezopasni Soton preokrece rezultat i zabija 3 gola.
Sta reci za igraca koji je prije nskoliko dana dobio crveni u u21 utakmici, koliki idiot moras biti za tako nesto?
Ima dosta sljama u LFC ali Skrtel je nesto jos gore, rak ekipe
M.Skrtel IN D.Lovren OUT 46'
Iduce minute Skrtel pravi penal i do kraja do tad bezopasni Soton preokrece rezultat i zabija 3 gola.
Sta reci za igraca koji je prije nskoliko dana dobio crveni u u21 utakmici, koliki idiot moras biti za tako nesto?
Ima dosta sljama u LFC ali Skrtel je nesto jos gore, rak ekipe
Zadnja izmjena: mcmanaman, dana/u 20 mar 2016, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Kako covjek takticki saceka II poluvrijeme, ubaci DMF da sje.ebe naau sredinu, ubaci ovog Mane da ubije nejac u zadnjoj 4-ci. Bravo bravo....
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Aj barem da se više niko ne smara sa ligom, ovamo se fokusirati na tekme sa Dortmundom ako je ikako moguće nešto napraviti protiv onakve ekipe koja je duplo kvalitetnija u svim segmentima..
Ovom prilikom zelim neku dugu i tešku bolest onom pomoćniku što je sviro penal kad je bilo obostrano vučenja između Škrtela i Pelle-a, a i kod offside-a gdje mu je smetao. Eastu također zbog sviranja tog istog penala pa ne držanja kriterija da je ono nad Bentekeom onda bio brat bratu penal +7 mjeseci suspenzije. MRZIM **** UHLJEBE U FA-U ŠTO RADE ŠTA HOĆE I VAZDA SU UPRAVU, **** VAM SVE U ŠUPAK
Što se utakmice tiče, vidi se da nemaju igrači snage, pa samim tim ni volje na kraju, pa nismo se vidjeli u drugom poluvremenu, Origi, Coutinho ne znam jesul potrčali uopšte, ali jbg ne možeš izvršiti 10 izmjena. Lijepo je bilo vidjeti prvo poluvrijeme, to je za mene pravi pokazatelj šta ova ekipa može. Što se tiče izmjena, ne mogu zamjeriti, lako je biti general poslije bitke pa reći da Škrtel nakon duge pauze ovo nije mogao odraditi, kad je Lovren visio u odbrani, još je imao žuti karton.
I još nešto, ovom debilu što je komentariso na Sportklubu želim otkaz i angažman na OBN-u da bude stručni savjetnik onom dvojcu krembila. Ne znam za kog navija, al yebali ga oni direkt u šupak.
YNWA
Što se utakmice tiče, vidi se da nemaju igrači snage, pa samim tim ni volje na kraju, pa nismo se vidjeli u drugom poluvremenu, Origi, Coutinho ne znam jesul potrčali uopšte, ali jbg ne možeš izvršiti 10 izmjena. Lijepo je bilo vidjeti prvo poluvrijeme, to je za mene pravi pokazatelj šta ova ekipa može. Što se tiče izmjena, ne mogu zamjeriti, lako je biti general poslije bitke pa reći da Škrtel nakon duge pauze ovo nije mogao odraditi, kad je Lovren visio u odbrani, još je imao žuti karton.
I još nešto, ovom debilu što je komentariso na Sportklubu želim otkaz i angažman na OBN-u da bude stručni savjetnik onom dvojcu krembila. Ne znam za kog navija, al yebali ga oni direkt u šupak.
YNWA
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
- kumkalesic
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da čovjek nekako može prespavati sve utakmice do kraja sezone, jer ovo je baš stresno. Pa kako pojedinci koji se vode kao profesionalni nogometaši mogu biti onoliki levati se zapitam gotovo svaki meč.
Nevjerovatno...
Nevjerovatno...
Joint_fc
Koliko puta cemo govoriti ove sezone da smo veoma blizu top4, i u isto vreme da nema nista od toga. Nmg da verujem da je Klopp dozvolio ovakav pad.
kako ti ova ekipa moze sjebat dan,to vise nije normalno da se ovoliko nerviras
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Joe Allen panjina na kvadrat je najvise zasluzan za ovaj rezultat.
Drugi krivac je Skrtel a treci Klopp.
Drugi krivac je Skrtel a treci Klopp.
Pratio sam Zvezdu kada igra bilo s kim,
video sam Barselonu,Mančester i Rim,
ali niko od njih nema to što imaš ti,
stadion i navijače kao što smo mi,
ZVEZDO LJUBAVI !
ZVEZDO LJUBAVI !
Jedina logika mi je da se bojao drugog žutog kartona za Lovrena i da hoće da proda Hendersona pa gura Allena.Paradajz je napisao/la:Koliko puta cemo govoriti ove sezone da smo veoma blizu top4, i u isto vreme da nema nista od toga. Nmg da verujem da je Klopp dozvolio ovakav pad.
Kocka je bačena
- BeyKopites
- Kontakt:
Preslikan poraz kao protiv QPR 2012 od 0-2 do 3-2, pravo luzerski šta ćeš. Skrtel unio dosta nesigurnosti, kumovao je 2 gola. Flano prodao loptu kod prvog. Allen, Sturridge, Benteke promašili pobjedu i naravno stiže kazna.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Performans u stilu Liverpoola. Yebiga, da smo iskoristili šanse, da nije sviran offside, ali sve šta bi bilo kad bi bilo. Dvije različite utakmice, ma dva različita tima su igrala.
Prvo poluvrijeme totalna dominacija, kohezija, poznavanje igrača na terenu nevjerovatno, još kad tome pridodaš majstoriju Coutinho-a dobiješ razbijanje Sotona na njihovom terenu. Ali, nedovoljno, morao se izgleda zabiti treći. Raduje me stvarno igra, kako smo odigrali onu kontru kad je Allen promašio dvjestopostotnu šansu, stvarno textbook example kontra napada.
Ali onda drugo poluvrijeme, sa Marfijevim pravilom, everything that can go wrong will go wrong. Prvo penal za kojeg bi onaj bot trebo završiti u nekoj od Engleskih konferencija pa tamo suditi, vjerovatno u kombinaciji sa onim penalom nad Longom u prvom poluvremenu koji je Škrtela, koji ionako nije igrao pola godine dodatno psihički sjebo.
Onda greške od svakog pojedinačno, Flane koji uvijek igra po sistemu izaberi najmanje rizičnu opciju igra neke duple pasove sa Canom, dovodi Mane-a u dobru poziciju, pa Sakho neodlučno blokira i hop 1-2.
Drugi gol, svi nešto gledaju, niko da stane pred šut, tu prvenstveno na Škrtela mislim, i golčina za poravnanje, i kasnije Mignolet kojem čas kontaš da igra jednu od najboljih tekmi, pa onda pogrešno izlijetanje, pa onda nabi loptu i stvori šansu za 3-2. Clyne jedini "dobar" u čitavoj priči, još i na neprirodnoj poziciji igrao.
Sve u svemu, da sam nezadovoljan, ne baš, da sam iznerviran, itekako, ali hajde ionako se igra manje-više nizašta, lijepo je bilo gledati prvo poluvrijeme, očajno je bilo gledati drugo. Sreća pa slijedi pauza, momci su izmoreni strašno, baš se to vidilo pred kraj, ljudi nije da neće nego jednostavno fizički ne mogu, i odma padnu i fizički, jer mi povučemo kontru, onda to propadne i prođe 100 godina dok se svi vrate. Biće ovo dobro, treba mnogo unapređenja ali opet kažem lijepo je vidjeti da se uigravaju i da u ovom timu ima izuzetnih igrača.
YNWA
Prvo poluvrijeme totalna dominacija, kohezija, poznavanje igrača na terenu nevjerovatno, još kad tome pridodaš majstoriju Coutinho-a dobiješ razbijanje Sotona na njihovom terenu. Ali, nedovoljno, morao se izgleda zabiti treći. Raduje me stvarno igra, kako smo odigrali onu kontru kad je Allen promašio dvjestopostotnu šansu, stvarno textbook example kontra napada.
Ali onda drugo poluvrijeme, sa Marfijevim pravilom, everything that can go wrong will go wrong. Prvo penal za kojeg bi onaj bot trebo završiti u nekoj od Engleskih konferencija pa tamo suditi, vjerovatno u kombinaciji sa onim penalom nad Longom u prvom poluvremenu koji je Škrtela, koji ionako nije igrao pola godine dodatno psihički sjebo.
Onda greške od svakog pojedinačno, Flane koji uvijek igra po sistemu izaberi najmanje rizičnu opciju igra neke duple pasove sa Canom, dovodi Mane-a u dobru poziciju, pa Sakho neodlučno blokira i hop 1-2.
Drugi gol, svi nešto gledaju, niko da stane pred šut, tu prvenstveno na Škrtela mislim, i golčina za poravnanje, i kasnije Mignolet kojem čas kontaš da igra jednu od najboljih tekmi, pa onda pogrešno izlijetanje, pa onda nabi loptu i stvori šansu za 3-2. Clyne jedini "dobar" u čitavoj priči, još i na neprirodnoj poziciji igrao.
Sve u svemu, da sam nezadovoljan, ne baš, da sam iznerviran, itekako, ali hajde ionako se igra manje-više nizašta, lijepo je bilo gledati prvo poluvrijeme, očajno je bilo gledati drugo. Sreća pa slijedi pauza, momci su izmoreni strašno, baš se to vidilo pred kraj, ljudi nije da neće nego jednostavno fizički ne mogu, i odma padnu i fizički, jer mi povučemo kontru, onda to propadne i prođe 100 godina dok se svi vrate. Biće ovo dobro, treba mnogo unapređenja ali opet kažem lijepo je vidjeti da se uigravaju i da u ovom timu ima izuzetnih igrača.
YNWA
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
2/1Hendo je napisao/la:Je li problem? Dajmo svima bodove, a neka se Allen i Sturidge zafrkavaju pred golom Sottona kod 2-0 vodstva. Bravo za Sotton.
Ma tekmu s***o Allen. Ne samo sto je fulio nego i unistio nekoliko dobrih kontri. Kako su nam samo lagano stizali pred gol.
I Klopp ukakio zato sto nije pojacao sredinu odmah kod 1 2 jer se vidilo iz aviona da zbog Allena postoji ogromna rupa u sredini. Flanaganu svaka cast sto je lokalni momak i sve to ali je vrlo limitiran. Na fifi mu ocjena 50...
I Klopp ukakio zato sto nije pojacao sredinu odmah kod 1 2 jer se vidilo iz aviona da zbog Allena postoji ogromna rupa u sredini. Flanaganu svaka cast sto je lokalni momak i sve to ali je vrlo limitiran. Na fifi mu ocjena 50...
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
jos ce united doci do pobjede,e tuge jbt
Možda će zvučati nenormalno, ali možda nam je trebao ovaj poraz da se sljedeći put ne bi ukakili u gaće kada budemo vodili 2-0, a ostalo je još vrlo malo utakmica do kraja sezone. Mnogi su tražili razlog zašto je Klopp izbacio Lovrena, on reče da je to uradio jer je primjetio da je ušla nervoza u Lovrena jer je igrao protiv bivšeg kluba i nije želio rizikovati drugi žuti karton. Mnogo bolje bi bilo da je ubacio Tourea koji je konstantan ove sezone, ali šta je, tu je. Ništa se ne može promjeniti. Super će nam doći ova pauza, taman da se tim psihički odmori (a i mi) jer nam slijedi par teških utakmica. Prvo Tottenhem kući pa onda Dortmund. Bit će svašta, nadamo se svi ligi šampiona pa na bilo koji od dva načina 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kloppov poraz! Nije ni Skrtelov, ni Allenov.
Iako sam veliki fan lika i djela gospodina Jurgena, ovo juce je amaterski odrađeno. Ako vec imas prednost, i to veliku, onda zatvaras utakmicu, Hajmo svi iza lopte i to je to.
A nek napadaju, mi cemo cekati kontru.
Martin je stari kikser, i to nas ne bi smjelo iznenađivati. Allen i finish su dva dijametralno suprotna pojma (isto kao i protiv Evertona, kada smo jedva bod izvukli)...
Dejan? Nisam mislio da cu ovo ikad reci, ali covjek je Nemanja Vidic za Skrtela. Boze, pa ja sam pisao da njemu treba dati kapitensku traku...
Jedino sto mu treba dati je otpremnina.
Nikad, ponavljam nikad, nisam bio ovako bijesan, i evo, od juce me jos nije proslo.
Sta ce nam tek BVB uraditi...

Iako sam veliki fan lika i djela gospodina Jurgena, ovo juce je amaterski odrađeno. Ako vec imas prednost, i to veliku, onda zatvaras utakmicu, Hajmo svi iza lopte i to je to.
A nek napadaju, mi cemo cekati kontru.
Martin je stari kikser, i to nas ne bi smjelo iznenađivati. Allen i finish su dva dijametralno suprotna pojma (isto kao i protiv Evertona, kada smo jedva bod izvukli)...
Dejan? Nisam mislio da cu ovo ikad reci, ali covjek je Nemanja Vidic za Skrtela. Boze, pa ja sam pisao da njemu treba dati kapitensku traku...
Jedino sto mu treba dati je otpremnina.
Nikad, ponavljam nikad, nisam bio ovako bijesan, i evo, od juce me jos nije proslo.
Sta ce nam tek BVB uraditi...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Izmjena Skrtel Lovren je slicna onoj Benitezovoj Torres - Ngog.
Lovren i Sakho su odlično odigrali utakmicu, meni se čini da se i Sakho izgubio kada je Skrtel ušao. Primjeti se ta neuigranost.
Rijetko se dešava da neki tim nakon 2:0 izgubio utakmicu a kod tog istog rezultata protivnik promaši penal.
Uspjeli smo nemoguće.
Lovren!
Lovren i Sakho su odlično odigrali utakmicu, meni se čini da se i Sakho izgubio kada je Skrtel ušao. Primjeti se ta neuigranost.
Rijetko se dešava da neki tim nakon 2:0 izgubio utakmicu a kod tog istog rezultata protivnik promaši penal.
Uspjeli smo nemoguće.

Lovren!

Dođem juce kuci upalim tv liverpool vodi 2-0 samo sto sam sjeo da gledam primiše prvi gol a dakje u sami znate. Bolje izgleda za liverpool da ja ovo ne gledam 

You are someone else I am still right here
Sta hvalite tog Lovrena toliko za jucerasnju partiju? Pa covjek skrivio cist penal i trebao crveni dobiti,imao jos par kikseva. Obican prosjek od igraca za palace soton itd...
Sljedece godine ne smije biti u prvih 11 ako hocemo top 4.
Sljedece godine ne smije biti u prvih 11 ako hocemo top 4.
Pratio sam Zvezdu kada igra bilo s kim,
ZVEZDO LJUBAVI !
ZVEZDO LJUBAVI !
fera je napisao/la:Dođem juce kuci upalim tv liverpool vodi 2-0 samo sto sam sjeo da gledam primiše prvi gol a dakje u sami znate. Bolje izgleda za liverpool da ja ovo ne gledam

Ista stvar, ja usao, sin mi kaze kako dobro igraju...
Ja napipam stream, kao taman zabise za 2-1.
U jhednom momentu sam pomislio da nije do Skrtela nego do mene...
Inace, imam obicaj reci, da bi iz pune kese pi-ca-ka izvukao ku-rac.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.