Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Prijedor
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Prijedor » 20 mar 2016, 17:09

FanVitez je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Hajde vitez pobjedi bodove donesi nocas nesto lijepo treba da se desi :lol: :lol: :lol:
sta ti mentolu pricas,gdje su vasi Šumari navijaci,da ne slave jos ono cetnicko okupljanje..... Ili su ostali u jablanici poslije gostovanja na janjetini... Ups pa vi ne idete u goste uopce :)
Alo dijete nemam 12 godina ko ti ni vremena ni zelje da idem po gostovanjima bh lige, uopste nisam navijac vec simpatizer niti sa navijacima imam ista zaboli me za njima koliko i za tobom
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 20 mar 2016, 17:12

slobodnjak je napisao/la:
PiromanBL je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:stvarno ne znam kako ovaj Olimpic moze ostat' u ligi, prije ce se Bojac iscupat', nego oni
Ne brini se, ostace BoJac :opaopa:
Na polusezoni se mislilo da Banjaluka neće imati klub u ligi 12 ,ali kako se situacija razvija mogli bi lako imati i 2 kluba... ;)
Pa ja se nadam da ostajemo, sanse su povelike. A za krupu, ne daj Boze ikad. Koliko su nam zla donijeli i oni i ilic i grad svojom privrzenoscu njima... Mars u podrucnu ligu livade manjace.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 20 mar 2016, 17:24

solinas je napisao/la:
Muerte je napisao/la:
staragarda je napisao/la:evo ovdje cu javno da se izvinem navijacima zelje za sve sto sam napisao u vezi Sablje...sklonit cu i ono segacenje iz potpisa u vezi njega i to sve zbog sportskog i fer komentara utakmice a pogotovo zbog obilaska MEZARA RAKMETLI MUSTAFE HUKICA...mozda nema veliki fond rijeci ali srcem voli zelju,za boljitak je BH fudbala i VELIKA JE LJUDSKA GROMADA....jos jednom se izvinjavam u svoje ime...
Nabi te to izvinjenje jedno drugima u guzicu.
I ja kazem.I ti si zivi primjer zasto se ne treba izvinjavat nikome.
Kada se sarajlije sa obje strane miljacke izvinu moze se razmisliti ovako o vas yebe.
Mi se nemamo vama za sta izvinjavati.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 mar 2016, 17:25

Prijedor je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Hajde vitez pobjedi bodove donesi nocas nesto lijepo treba da se desi :lol: :lol: :lol:
sta ti mentolu pricas,gdje su vasi Šumari navijaci,da ne slave jos ono cetnicko okupljanje..... Ili su ostali u jablanici poslije gostovanja na janjetini... Ups pa vi ne idete u goste uopce :)
Alo dijete nemam 12 godina ko ti ni vremena ni zelje da idem po gostovanjima bh lige, uopste nisam navijac vec simpatizer niti sa navijacima imam ista zaboli me za njima koliko i za tobom
Njega je mati rodila iz pogresne rupe, razumi ga.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 mar 2016, 17:35

izgleda da je na sceni novi rivalstvo, izmedju Olimpica i Viteza :mrgreen:

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 20 mar 2016, 17:37

FanVitez je napisao/la:
Meni je ovaj Fan djelovao kao normalan lik ,a on vrijedja redom .slicno se ponasa i na temi Olimpica najcrnje ih vrijedja i ponizava!
Da li ti je palo na pamet da pod nikom "Prijedor"mozda moze biti i neko ko nije Srbin,na kraju krajeva nije ni bitno!
Ako ti vec toliko smeta suma i cetnici kakvo je tvoje misljenje o Momcilu Mrkaicu,Veliboru Djuricu,Milanu Muminovicu ,Marku Jevticu ,Bobanu Djericu i ostalim "cetnicima" i "sumskim ljudima" u NK Vitezu?
I na temi Olimpica koristis izraze "dabogda se raspali", smradovi .stadion vam treba srusiti i slicno!Nije svrha sporta da se mladi ljudi mrze ,tuku i ubijaju vec da ih sport ,u ovom slucaju fudbal zblizava!
Iskreno se nadam da ces to jednom shvatiti,zelim ti sve najbolje!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 mar 2016, 17:39

Chinaglia je napisao/la:izgleda da je na sceni novi rivalstvo, izmedju Olimpica i Viteza :mrgreen:
Dobar :mrgreen:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 20 mar 2016, 17:39

@ Piroman BL
Pa realno blizi su ligi 12 nego Borac.Prvi su imaju dobar raspored do kraja i jedinog takmaca Mladost V.O...Iako ce se vjerovatno i Borac izboriti...

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 mar 2016, 17:44

QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja ću se raniti ako željo završi ispred nas, et
Čovjek će se bezveze raniti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 20 mar 2016, 17:47

Prijedor je napisao/la:Ja da se pitam obe ove ekipe bi izbacio iz lige zajedno sa kaknjom travnikom rudarom drinom
Sreca nasa pa se ti jako puno pitas, probaj sa emisijom ispuni mi zelju :P da se ja pitam rudar prijedor bi bio sigurni putnik za nizi rang, ah vidi stv jest...

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 20 mar 2016, 17:49

Wolffire je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Ja da se pitam obe ove ekipe bi izbacio iz lige zajedno sa kaknjom travnikom rudarom drinom
Sreca nasa pa se ti jako puno pitas, probaj sa emisijom ispuni mi zelju :P da se ja pitam rudar prijedor bi bio sigurni putnik za nizi rang, ah vidi stv jest...
Pa i sam je naveo Rudar :roll:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 mar 2016, 17:50

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Wolffire je napisao/la:
Pa i sam je naveo Rudar :roll:

:mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 20 mar 2016, 17:52

Pa i sam je naveo Rudar :roll:[/quote]

:mrgreen:[/quote]
Znam haha, samo sam ja iznio cinjenicu a on zelje :D

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 20 mar 2016, 17:53

Svako normalan razmislja ko i ja... Rudaru sa seljackom upravom i ubacivanjima dve lopte u teren, ubacivanjem psa, izlezavanjem i kradjom vremena apsolutno nije mjesto u Ligi 12, Prijedor kao veliki grad i Rudar kao klub sa velikom tradicijom vratice se u Ligu 12 kada bude spreman na istu. Dok god Rudar i klubovi koje sam naveo vode seljacku politiku, napredak BH fudbala nije moguc. Treba biti realan
? &

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 20 mar 2016, 17:58

Prijedor je napisao/la:Svako normalan razmislja ko i ja... Rudaru sa seljackom upravom i ubacivanjima dve lopte u teren, ubacivanjem psa, izlezavanjem i kradjom vremena apsolutno nije mjesto u Ligi 12, Prijedor kao veliki grad i Rudar kao klub sa velikom tradicijom vratice se u Ligu 12 kada bude spreman na istu. Dok god Rudar i klubovi koje sam naveo vode seljacku politiku, napredak BH fudbala nije moguc. Treba biti realan
Posteno...Moje misljenje da nasa (Mladost) uprava radi dobar posao, ni raspored nam nije toliko los jer jos dva konkurenta za ispadanje cekamo kuci i imamo hajmo reci jedno lakse gostovanje Drini mada kako svi igraju a kako mi u ovom trenutku lagano nije nista. Ostala gostovanja bilo sta da osovojimo bit ce premija :D

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 20 mar 2016, 18:00

Wolffire je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Svako normalan razmislja ko i ja... Rudaru sa seljackom upravom i ubacivanjima dve lopte u teren, ubacivanjem psa, izlezavanjem i kradjom vremena apsolutno nije mjesto u Ligi 12, Prijedor kao veliki grad i Rudar kao klub sa velikom tradicijom vratice se u Ligu 12 kada bude spreman na istu. Dok god Rudar i klubovi koje sam naveo vode seljacku politiku, napredak BH fudbala nije moguc. Treba biti realan
Posteno...Moje misljenje da nasa (Mladost) uprava radi dobar posao, ni raspored nam nije toliko los jer jos dva konkurenta za ispadanje cekamo kuci i imamo hajmo reci jedno lakse gostovanje Drini mada kako svi igraju a kako mi u ovom trenutku lagano nije nista. Ostala gostovanja bilo sta da osovojimo bit ce premija :D
Moje iskreno misljenje je da se Mladost nalazi u jako teskoj situaciji sto se tice rasporeda, a igra im je jako blijeda ni blizu one od prosle polusezone. Nekad se nasalim sa vama Kakanjcima (tacnije vecinu sezone) ali sve je to iz sale jer se primate pa mi zanimljivo... Nemam nista ni protiv Mladosti ni protiv nekog drugog kluba ali ovo danas sto smo gledali na BHT je sramota i takvim klubovima u Ligi 12 nije mjesto.
? &

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 20 mar 2016, 18:07

Posteno...Moje misljenje da nasa (Mladost) uprava radi dobar posao, ni raspored nam nije toliko los jer jos dva konkurenta za ispadanje cekamo kuci i imamo hajmo reci jedno lakse gostovanje Drini mada kako svi igraju a kako mi u ovom trenutku lagano nije nista. Ostala gostovanja bilo sta da osovojimo bit ce premija :D[/quote]

Moje iskreno misljenje je da se Mladost nalazi u jako teskoj situaciji sto se tice rasporeda, a igra im je jako blijeda ni blizu one od prosle polusezone. Nekad se nasalim sa vama Kakanjcima (tacnije vecinu sezone) ali sve je to iz sale jer se primate pa mi zanimljivo... Nemam nista ni protiv Mladosti ni protiv nekog drugog kluba ali ovo danas sto smo gledali na BHT je sramota i takvim klubovima u Ligi 12 nije mjesto.[/quote]

Dobro mi smo zeleni jos pa se upecamo lahko :D. Ja mislim da nam je dobar raspored i da ce nas upravo bodovi osvojeni prije zimske pauze spasit. Igra nam jeste katastrofa iskreno razlog koji je ne znam. Jalovo sve, valjda proigraju prije nego sto bude kasno. Travnik Olimpik kuci ako rjesimo u svoju korist uz remi kuci (siroko ili zrinjski) i kod drine u gostima, mislim da ce biti dovoljno...moje misljenje.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 20 mar 2016, 18:12

Posteno, sretno vam!

Treba samo biti realan evo gospodin iz Tuzle npr ima novac i kao sto sam kaze moze u Tuzli izgraditi stadion gdje bi mozda i repka mogla igrati... Ali i ovoga gospodina kao i sve ostale investitore ovakve utakmice javno na tv-u ko ova danas na bht-u odbijaju, i nazalost nikada necemo imati prave investitore i kvalitetan fudbal u BH ligi dok god se ne rijesimo seljacke politike pojedinih klubova.
? &

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 20 mar 2016, 18:14

Ovo je do sada trebalo biti 7-8:0. Sramotna igra Slavije. Veljko znaš šta ti je činiti.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 mar 2016, 18:15

Joj Duljevica katastrofa.
Koliko ono vrijedi....5 milki.
Pa ovo sto prikazuje nije za opstinske lige.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []