na ljeto ce vrijediti 4 m....solinas je napisao/la:Joj Duljevica katastrofa.
Koliko ono vrijedi....5 milki.
Pa ovo sto prikazuje nije za opstinske lige.
losa slavija bas.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
na ljeto ce vrijediti 4 m....solinas je napisao/la:Joj Duljevica katastrofa.
ko prenosi utakmicu imal streamsolinas je napisao/la:Joj Duljevica katastrofa.
ArenasportGKhan je napisao/la:ko prenosi utakmicu imal streamsolinas je napisao/la:Joj Duljevica katastrofa.
GKhan je napisao/la:ko prenosi utakmicu imal streamsolinas je napisao/la:Joj Duljevica katastrofa.
**** odma ce se javiti pojedini neobjektivni bolidi ali ja neznam ko je gori.ZZtop10 je napisao/la:na ljeto ce vrijediti 4 m....solinas je napisao/la:Joj Duljevica katastrofa.
losa slavija bas.
Nije Slavija skinula gaće nego igrači koji igraju ne znaju. Koji Pliska, koji ****. Marušić Dovedanov igrač, mora igrati očigledno, Barić u napadu nikada ranije igrao, dvojica koja su prošle sedmice trebala biti suspendovana dobili trenerovo obećanje da će ih ubaciti u igru, Rikalo psuje treneru najavljuju suspenziju juče, danas na klupi.solinas je napisao/la:**** odma ce se javiti pojedini neobjektivni bolidi ali ja neznam ko je gori.ZZtop10 je napisao/la:na ljeto ce vrijediti 4 m....solinas je napisao/la:Joj Duljevica katastrofa.
losa slavija bas.
Pitarska nemoc ili Slavija sto skinula gace cim su krocili na Kosevo.
Katastrofa.
Ako si gledao Slaviju ranije vidio si da mi tako igramo tokom čitave sezone. Bez umiranja u ljepoti, duga lopta iz zadnje linije prema Spaleviću i Radovanoviću koji trebaju da je spuste i proslijede na krilo ili se okrenu prema golu. Samo što smo prošle godine imali Vojvodića koji je tačno znao šta može od kog igrača da očekuje, i koji nije imao niti svog niti tuđeg igrača, samo ko zasluži, dok sada imamo Dovedana koji želi igrače da prilagoditi svojoj taktici, što je nemoguće, koji nema nikakav autoritet u ekipi, i koji ima svoje igrače koje gura u tim pa po svaku cijenu. Ja sam i očekivao ovakvu Slaviju na Koševu. Sreća pa me pogodi temperatura, da niam morao ići ovo gledati.sergejevic je napisao/la:Jedno je kad ti ne znas, a sasvim drugo je kad neces. Moze se potrcati za loptom, dodati na tri metra od sebe, ili gurnuti normlanu loptu u prostor, a ne nabiti je...
Nema veze otkinucete vi bodove Zrinji,svi smo uz vas.I pitari i manijaci a bogami i tuzlaci.Pappy je napisao/la:Ako si gledao Slaviju ranije vidio si da mi tako igramo tokom čitave sezone. Bez umiranja u ljepoti, duga lopta iz zadnje linije prema Spaleviću i Radovanoviću koji trebaju da je spuste i proslijede na krilo ili se okrenu prema golu. Samo što smo prošle godine imali Vojvodića koji je tačno znao šta može od kog igrača da očekuje, i koji nije imao niti svog niti tuđeg igrača, samo ko zasluži, dok sada imamo Dovedana koji želi igrače da prilagoditi svojoj taktici, što je nemoguće, koji nema nikakav autoritet u ekipi, i koji ima svoje igrače koje gura u tim pa po svaku cijenu. Ja sam i očekivao ovakvu Slaviju na Koševu. Sreća pa me pogodi temperatura, da niam morao ići ovo gledati.sergejevic je napisao/la:Jedno je kad ti ne znas, a sasvim drugo je kad neces. Moze se potrcati za loptom, dodati na tri metra od sebe, ili gurnuti normlanu loptu u prostor, a ne nabiti je...
E ne znam gdje ih nadjose. Svaki put izaberu najgoru mogucu opciju, otvara covjek desno, ovaj suta, treba sutati, onaj negdje dodaje. Ali, treba i to znati.Pappy je napisao/la:Ako si gledao Slaviju ranije vidio si da mi tako igramo tokom čitave sezone. Bez umiranja u ljepoti, duga lopta iz zadnje linije prema Spaleviću i Radovanoviću koji trebaju da je spuste i proslijede na krilo ili se okrenu prema golu. Samo što smo prošle godine imali Vojvodića koji je tačno znao šta može od kog igrača da očekuje, i koji nije imao niti svog niti tuđeg igrača, samo ko zasluži, dok sada imamo Dovedana koji želi igrače da prilagoditi svojoj taktici, što je nemoguće, koji nema nikakav autoritet u ekipi, i koji ima svoje igrače koje gura u tim pa po svaku cijenu. Ja sam i očekivao ovakvu Slaviju na Koševu. Sreća pa me pogodi temperatura, da niam morao ići ovo gledati.sergejevic je napisao/la:Jedno je kad ti ne znas, a sasvim drugo je kad neces. Moze se potrcati za loptom, dodati na tri metra od sebe, ili gurnuti normlanu loptu u prostor, a ne nabiti je...
Svima je tako, pise na vrhu foruma cak:GKhan je napisao/la:jel jos neko ima problema kad upisem http://www.sportsport.ba odma me salje na forumm nema sanse na pocetnu da izadjem
Zbog tehničkih problema sa serverom, SportSport.ba je trenutno nedostupan. Radimo na otklanjanju problema. Hvala na razumjevanju.
Celik dosao po X, to se vidi po igri i eventualno ako se ukaze prilika za kakvu kontru. Oprobana taktika vec, nadam se da ce uspjeti u tome. Ajde likCe. Odbrana za sada cvrsta bez nekih gresakaRaonffa je napisao/la:Dobar Čelik za sada, mogli bi pomrsiti račune Širokom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.