Postao/la OsmanhodzicBuco » 20 mar 2016, 19:58
Ova utakmica je pokazala koliko je Jesic bio los trener. Gdje je god otišao, kratko se zadržao. Kod nas nista nije dobro pokazao osim sto je imao damu. Moglo se očekivati na osnovu njegovog CV-a da to nece na hajr, al haj ti pitarima dogovori.
Ja sam prvi bio docekan na noz kad sam bio skeptican nakon njegovog dolaska, bilo je " sta ti znas", " daj covjeku prvo priliku pa onda sudi" i sl.
Uglavnom podrska Hurticu do kraja sezone pa kako god.
Ova uprava ne zna pronaci kvalitetnog trenera, očekujem da Hurta ostane, dok nova uprava ne angazuje trenera.
Pored toga sto nisu uspijeli naci pravog trenera, svaki prelazni rok je bio los da ne kazem katastrofalan, a pare se razbacivale na sve strane, razni talovi su se dogadjali, zbog cega su udarili na obraz nasem voljenom klubu.
Zbog svega navedenog potrebne su promjene u upravi.
Mnogi ih ovdje brane zbog investicije Tana, kampa, sponzora i sl.
Ali, svi znamo ko je bio veza izmedju Tana i Sarajeva, a taj čovjek nije član uprave. I onda Tan je napravio kamp, zbog njegovih ulaganja su dosli i sponzori, tako da je za sve pozitivno sto se desilo zasluzan amidzin novac, a ne strucnost uprave.
Trebaju nam ljudi koji se vise razumiju u fudbal od feminiziranog pichicha, i sl.
Uprava napolje, ne zbog mog nekog cejfa, nego za dobrobit naseg voljenog kluba. Hvala.