FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovi sto govore uprava napolje..Bas me zanima koje klub spasio koji je bio pred gasenje grcali u dugovima..pojacanja dolazila iz doboja bukvalno...digli na noge..F.K.SARAJEVO
Odakle ti je Hurtić ?Silkoni je napisao/la:Ovi sto govore uprava napolje..Bas me zanima koje klub spasio koji je bio pred gasenje grcali u dugovima..pojacanja dolazila iz doboja bukvalno...digli na noge..F.K.SARAJEVO
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Je l' iznenađenje vezano za njihov odlazak? Nije. Ne zanima me.HaRakIRi46 je napisao/la:AJMO DATI PODRSKU UPRAVI MOLIM VAS ,SPREMA NAM SE DOSTA IZNENADJENJA ,VIDJET CETE,SAMO DA IZBORIMO EVROPU![]()
Uprava napolje!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
navijaci ga spasili a preko feđe došao Tan. Što pitas?Silkoni je napisao/la:Ovi sto govore uprava napolje..Bas me zanima koje klub spasio koji je bio pred gasenje grcali u dugovima..pojacanja dolazila iz doboja bukvalno...digli na noge..F.K.SARAJEVO
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Široki kiksao, odlično. Treće mjesto nije više toliko nemoguće.
BelminM23 je napisao/la:Odakle ti je Hurtić ?Silkoni je napisao/la:Ovi sto govore uprava napolje..Bas me zanima koje klub spasio koji je bio pred gasenje grcali u dugovima..pojacanja dolazila iz doboja bukvalno...digli na noge..F.K.SARAJEVO
NE MISLIM JA NA NJEGA BUKVALNO...BIO NA JE KLUB PRED GASENJE.. NECU DA SE RASPRAVLJAM...JER OVDJE POJEDNCIMA BOG NEBI UDOVOLJIO..
Opraste s upravom .Niko da napise nesto o tome kako iz kontre nismo zabili gol od 2007me i sto ovako bezidejno izgledamo .Lahko je protiv Slavije vidjecemo kad dođe jaci protivnik evo Borac dolazi.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Dosta više s tom demagogijom ba. Uprava spasila klub?Silkoni je napisao/la:Ovi sto govore uprava napolje..Bas me zanima koje klub spasio koji je bio pred gasenje grcali u dugovima..pojacanja dolazila iz doboja bukvalno...digli na noge..F.K.SARAJEVO

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Puno pametujemo za narod kojem je torabi dolazio učit na vodu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Danas u prvih 11 Kadusic, Miho i Radovac U21 igraci. Kasnije i Hamza. Svaka cast !!! Miho strasan, Hamza odlican poluspic, Samir odigrao ekstra. Bravo za omladinu!
UPRAVA NAPOLJE !!!
DINO ODLAZI !!!
UPRAVA NAPOLJE !!!
DINO ODLAZI !!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma bravoBesic je napisao/la:Puno pametujemo za narod kojem je torabi dolazio učit na vodu.

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Eh prvo sto se tice igre. Slavija nije relevantan protivnik i ne smijemo se dizati u nebesa. Ovo danas je onako i MORA puno bolje. Sto se Mihojevica tice vidi se da ima ono nesto i nadam se da ce dobivati sto vise sansi. Pozitvno me iznenadio Radovac. Ja koji sam ga cesto kritikovao danas sam mu po izlasku aplaudirao, dok nasem vise milionskom eksponatu Duljevicu nisam. Nije ovo nesto super kod Samira ali pokazuje da zna igrati. Njega i treba ubacivati u tekmama bez velikog pritiska. On ne bi smio igrati na derbiju ili u Tuzli. Rustemovic solidan, Dzemo svaka cast za ubacivanje, BENKO doktor ove igre, Dulja od kako je dobio poziv u repku katastrofa. Daj ba Harise mozes i moras bolje. Hamza majstore svaka cast i sretno u nastavku, nadam se da ce dobivati dosta sansi u buduce.
Sto se Hordi tice. Hajd da kazem bila je simpaticna ona "setnja". I onaj laser je ok. Medjutim, nervira me jedna stvar. I ja sam za odlazak Dine i ostatak Uprave ali zasto se Dino samo proziva? Mozda zato sto se Amidzine pare ne trose na razne gluposti pa samim time i Dino ne daje vise Hordama? Ako je to istina a tako se prica onda i navijaci kradu svoj klub. Svi u Upravi su krivi jer su se slagali sa Dininim odlukama i SVI NA LJETO MORAJU OTICI!!!!!
Nadam se da cemo izboriti Evropu bez problema, a na ljeto korjenite promjene i povratak na put slave.
Sto se Hordi tice. Hajd da kazem bila je simpaticna ona "setnja". I onaj laser je ok. Medjutim, nervira me jedna stvar. I ja sam za odlazak Dine i ostatak Uprave ali zasto se Dino samo proziva? Mozda zato sto se Amidzine pare ne trose na razne gluposti pa samim time i Dino ne daje vise Hordama? Ako je to istina a tako se prica onda i navijaci kradu svoj klub. Svi u Upravi su krivi jer su se slagali sa Dininim odlukama i SVI NA LJETO MORAJU OTICI!!!!!
Nadam se da cemo izboriti Evropu bez problema, a na ljeto korjenite promjene i povratak na put slave.
SARAJEVO
I dalje tvrdim da je **** od igraca onakav go sto je on postigao i ja bi,a biciklo 100 % bolje radim od njega ali dobro je u tz je 2 x pao na nos pokusavajuci biciklouNbx je napisao/la:@kanarinac
Jel te oplodio Amer Bekić![]()
![]()
MIHOJEVIĆ MARKO!
ĆATAKOVIĆ HAMZA!
Samo Sarajevo
Nabijem na qurac svakog navijaca Sarajeva koji je mogao doci na Kosevo a nije dosao.
Kandžijao na terminu, danas Sarajevo pobijedilo, pregledao Defter sedmice - bolje nije moglo! 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bio na zapadu kao i uvijek, jako glasno sam se derao UPRAVA NAPOLJE, FEMINIZIRANI ODLAZI!Majkl je napisao/la:Dođi na utakmicu ,pa onda tjeraj.Evander je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE!
FEMINIZIRANI PEEDERU, NAPUSI SE SJEVERU!
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Podrška za upravu
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Evander je napisao/la:Bio na zapadu kao i uvijek, jako glasno sam se derao UPRAVA NAPOLJE, FEMINIZIRANI ODLAZI!Majkl je napisao/la:Dođi na utakmicu ,pa onda tjeraj."Evander" je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE!
FEMINIZIRANI PEEDERU, NAPUSI SE SJEVERU!
Podrška za upravu
nisi,ne lavoraj,chak je i onaj debeli bio suzdrzhan,mozhda jesi ali u sebi[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jasta si ,ti samo na forumu iznosis neistine i izmisljas .nukleusmember je napisao/la:Evander je napisao/la:Bio na zapadu kao i uvijek, jako glasno sam se derao UPRAVA NAPOLJE, FEMINIZIRANI ODLAZI!"Majkl" je napisao/la: Dođi na utakmicu ,pa onda tjeraj.
Podrška za upravu
nisi,ne lavoraj,chak je i onaj debeli bio suzdrzhan,mozhda jesi ali u sebi[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Osttribine
- Kontakt:
Bravo Hurticu, konacno jedna tekma bez nekog srkleta, idemo dalje sakupljati bodove pa sta bude jbg, pojedini igraci se moraju dohavizati, Dulja prije svih
Posjeta zadovoljavajuca obzirom na ove turbulencije, istok izdao nije 

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Opet cemo slusati pricu kako je samo sjever skandirao protiv uprave?nukleusmember je napisao/la:Evander je napisao/la:Bio na zapadu kao i uvijek, jako glasno sam se derao UPRAVA NAPOLJE, FEMINIZIRANI ODLAZI!"Majkl" je napisao/la: Dođi na utakmicu ,pa onda tjeraj.
Podrška za upravu
VVVBK