Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

High

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la High » 20 mar 2016, 20:42

Zvijezda je pobijedila ove Jajčane. :) Vidjet ćemo ko će izboriti Premijer ligu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 20 mar 2016, 20:53

Ide Ljože po titulu. :kafa:
Hayley <3

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 mar 2016, 20:58

badblueboylivno je napisao/la:Ide Ljože po titulu. :kafa:
:urnebes: :rol: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 20 mar 2016, 20:59

MortemHz je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Ja nam igre ciganske
Dobro si rekao to, toliko izlezavanja u zivotu nisam vidio ja.

Sdruge strane, zasluzen bod. Po sta se dosli to ste i uzeli
Nisi bio na Koševu kad smo s' njima igrali :urnebes:
Da je bio samo bih zakljucio da Sarajevo nafakali ima sad 3 boda vise nego sto je trebalo imat.

High

Post Postao/la High » 20 mar 2016, 20:59

Bad Blue Boy Livno :lol: :rol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 20 mar 2016, 21:01

TESKO.Pitari osvajaju titulu, pobjedili Slaviju :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 20 mar 2016, 21:03

amazon je napisao/la:
TESKO.Pitari osvajaju titulu, pobjedili Slaviju :urnebes:
:urnebes:
Hayley <3

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 mar 2016, 21:08

Sloboda osvaja duplu krunu,vi se kusurajte.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 20 mar 2016, 21:16

Nebi mene iznenadilo da ovaj Zeljo sve dobije do kraja ...Samo velika je bodovna razlika.Sloboda jednostavno nema gdje izgubiti 8 bodova...

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 20 mar 2016, 21:17

Realno nemaju sanse,maloprije pogledao utakmicu protiv Slobode,vise sreca nego znanje,ali europu ce izboriti i kroz prvenstvo jer su bolji od Sarajeva!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 20 mar 2016, 21:20

Zelju su vile pronosale kuci protiv Sirokog, u Mostaru i u Tuzli. Kuci su hajmo reci rutinski pobijedili Mladost ali minimalno. Borca su lako rijesili u kupu ali to je bilo i ocekivano. Daleko od toga da se Zeljo nije borio ili bio dovoljno kvalitetan da prelomi utakmicu u svoju korist ali brate cemu ovo busanje u prsa da su mega giga ekipa...ja to nisam vidio. Sloboda je bila puno bolja iskreno a Zeljo bio strpljiv, moram reci dobar takticki i u pravo vrijeme Kjoevski pridodao svoj kvalitet i to je to. Koliko je realno da Zeljo uzme kup ili da se plasira u Evropu kroz ligu toliko je ralno da ispusi na oba fronta budite realni...
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 20 mar 2016, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 20 mar 2016, 21:22

wobly92 je napisao/la:
Pa mogu se prat pare i u nižem rangu, ne vjerujem da će Gracić tako lako dić' ruke? Otkud ti to?
Ma drug to su sitne pare, zna on dobro da on vise nema sta traziti. Nijaz je vec pokusao tkz. klub OlimpiC prebaciti u Gorazde, pa je onda pokusao podvaliti ga vama, ali na svu srecu nije uspio jer lik samo zeli licni profit i nista drugo. Klub koji nikad nije imao navijace a pogotov sponzore, u drzavi kao sto je BiH ce se kad tad sam ugasiti (slucaj NK Zepce). Toliko mi je drago sto se liga smanjuje, bice to fino zanimljiva liga sljedece sezone i klub kao sto je Olimpic ne treba da smeta u razvoju bh fudbala.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 20 mar 2016, 21:23

KenoRob je napisao/la:Zelju su vile pronosale kuci protiv Sirokog, u Mostaru i u Tuzli. Kuci su hajmo reci rutinski pobijedili Mladost ali minimalno. Borca su lako rijesili u kupu ali to je bilo i ocekivano. Daleko od toga da se Zeljo nije borio ili bio dovoljno kvalitetan da prelomi utakmicu u svoju korist ali brate cemu ovo busanje u prsa da su mega giga ekipa...ja to nisam vidio. Sloboda je bila puno bolja iskreno a Zeljo bio strpljiv, moram reci dobar takticki i u pravo vrijeme Kjoevski pridodao svoj kvalitet i to je to. Koliko je realno da Zeljo uzmu kup ili da se plasiraju u Evropu kroz ligu toliko je ralno da ispuse na oba fronta budite realni...
Jeli vjeruješ u 6 uzastopnih pobjeda ?
Široki,Velež, MDK,Borac,Borac,Sloboda

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 mar 2016, 21:26

Keno, jes' to popio malo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 20 mar 2016, 21:29

narodniheroj je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:Zelju su vile pronosale kuci protiv Sirokog, u Mostaru i u Tuzli. Kuci su hajmo reci rutinski pobijedili Mladost ali minimalno. Borca su lako rijesili u kupu ali to je bilo i ocekivano. Daleko od toga da se Zeljo nije borio ili bio dovoljno kvalitetan da prelomi utakmicu u svoju korist ali brate cemu ovo busanje u prsa da su mega giga ekipa...ja to nisam vidio. Sloboda je bila puno bolja iskreno a Zeljo bio strpljiv, moram reci dobar takticki i u pravo vrijeme Kjoevski pridodao svoj kvalitet i to je to. Koliko je realno da Zeljo uzmu kup ili da se plasiraju u Evropu kroz ligu toliko je ralno da ispuse na oba fronta budite realni...
Vjerujem buraz ali kao sto se desilo Slobodi protiv Zelje, isto tako se moze desit Zelji da dodje do izvora a da se ne uspije napit vode. Ja samo kazem da nisu bili sigurni u ovih 6 utakmica koliko se predstavlja ovde.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 20 mar 2016, 21:30

hskzmostar je napisao/la:
Realno nemaju sanse,maloprije pogledao utakmicu protiv Slobode,vise sreca nego znanje,ali europu ce izboriti i kroz prvenstvo jer su bolji od Sarajeva!
ti pricas o sreci pa vecih nafakasa od vas nema ,kad se setim utakmice u mostaru i vase pobjede ,sirokog i penala,zenice i penala ,rudara sad i autogola

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 20 mar 2016, 21:33

Bolan mi dominiramo!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 20 mar 2016, 21:36

KenoRob je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:
Vjerujem buraz ali kao sto se desilo Slobodi protiv Zelje, isto tako se moze desit Zelji da dodje do izvora a da se ne uspije napit vode. Ja samo kazem da nisu bili sigurni u ovih 6 utakmica koliko se predstavlja ovde.
Ma buraz niko ozbiljan ne tvrdi ništa, pusti šuplju raje.Al potcjeniti 6 uzastopnih pobjeda je neozbiljno, mi smo daleko od željene igre i sretni smo da nam rezultat ne trpi.Ja lično vjerujem u sve bolju igru iz kola u kolo, također vjerujem da će mo uzeti treće mjesto na kraju i ako se u kupu može tražiti favorit, onda smo to mi.
Željo je bio i ostao najveći, lani smo sa djecom uzeli drugo mjesto i da nije bilo namještanja (što se trenutno raskrinkava) uzeli bi titulu, tako da slobodno očekuješ Željinu dominaciju ovog Proljeća a vjerovatno i u narednom periodu.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 20 mar 2016, 21:38

hskzmostar je napisao/la:Bolan mi dominiramo!
dok ne dodete na grbavicu
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 mar 2016, 21:39

hskzmostar je napisao/la::clap: Pitari jos sanjaju titulu...sa debelim Benkom i predebelim Brazilcima i krkanom Denijem ...
:bow:
Uvali ga Benko opet :o :beba:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []