Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zvijezda je pobijedila ove Jajčane.
Vidjet ćemo ko će izboriti Premijer ligu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- badblueboylivno
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
badblueboylivno je napisao/la:Ide Ljože po titulu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da je bio samo bih zakljucio da Sarajevo nafakali ima sad 3 boda vise nego sto je trebalo imat.MortemHz je napisao/la:Nisi bio na Koševu kad smo s' njima igraliEvolve je napisao/la:Dobro si rekao to, toliko izlezavanja u zivotu nisam vidio ja.BadrHari je napisao/la:Ja nam igre ciganske
Sdruge strane, zasluzen bod. Po sta se dosli to ste i uzeli
Bad Blue Boy Livno

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- amazon
- Kontakt:
TESKO.Pitari osvajaju titulu, pobjedili Slavijubadblueboylivno je napisao/la:Ide Ljože po titulu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- badblueboylivno
- Kontakt:
amazon je napisao/la:TESKO.Pitari osvajaju titulu, pobjedili Slavijubadblueboylivno je napisao/la:Ide Ljože po titulu.
Hayley <3
Sloboda osvaja duplu krunu,vi se kusurajte.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Nebi mene iznenadilo da ovaj Zeljo sve dobije do kraja ...Samo velika je bodovna razlika.Sloboda jednostavno nema gdje izgubiti 8 bodova...
- hskzmostar
- Kontakt:
Realno nemaju sanse,maloprije pogledao utakmicu protiv Slobode,vise sreca nego znanje,ali europu ce izboriti i kroz prvenstvo jer su bolji od Sarajeva!badblueboylivno je napisao/la:Ide Ljože po titulu.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Zelju su vile pronosale kuci protiv Sirokog, u Mostaru i u Tuzli. Kuci su hajmo reci rutinski pobijedili Mladost ali minimalno. Borca su lako rijesili u kupu ali to je bilo i ocekivano. Daleko od toga da se Zeljo nije borio ili bio dovoljno kvalitetan da prelomi utakmicu u svoju korist ali brate cemu ovo busanje u prsa da su mega giga ekipa...ja to nisam vidio. Sloboda je bila puno bolja iskreno a Zeljo bio strpljiv, moram reci dobar takticki i u pravo vrijeme Kjoevski pridodao svoj kvalitet i to je to. Koliko je realno da Zeljo uzme kup ili da se plasira u Evropu kroz ligu toliko je ralno da ispusi na oba fronta budite realni...
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 20 mar 2016, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ma drug to su sitne pare, zna on dobro da on vise nema sta traziti. Nijaz je vec pokusao tkz. klub OlimpiC prebaciti u Gorazde, pa je onda pokusao podvaliti ga vama, ali na svu srecu nije uspio jer lik samo zeli licni profit i nista drugo. Klub koji nikad nije imao navijace a pogotov sponzore, u drzavi kao sto je BiH ce se kad tad sam ugasiti (slucaj NK Zepce). Toliko mi je drago sto se liga smanjuje, bice to fino zanimljiva liga sljedece sezone i klub kao sto je Olimpic ne treba da smeta u razvoju bh fudbala.wobly92 je napisao/la:
Pa mogu se prat pare i u nižem rangu, ne vjerujem da će Gracić tako lako dić' ruke? Otkud ti to?
-
narodniheroj
- Kontakt:
Jeli vjeruješ u 6 uzastopnih pobjeda ?KenoRob je napisao/la:Zelju su vile pronosale kuci protiv Sirokog, u Mostaru i u Tuzli. Kuci su hajmo reci rutinski pobijedili Mladost ali minimalno. Borca su lako rijesili u kupu ali to je bilo i ocekivano. Daleko od toga da se Zeljo nije borio ili bio dovoljno kvalitetan da prelomi utakmicu u svoju korist ali brate cemu ovo busanje u prsa da su mega giga ekipa...ja to nisam vidio. Sloboda je bila puno bolja iskreno a Zeljo bio strpljiv, moram reci dobar takticki i u pravo vrijeme Kjoevski pridodao svoj kvalitet i to je to. Koliko je realno da Zeljo uzmu kup ili da se plasiraju u Evropu kroz ligu toliko je ralno da ispuse na oba fronta budite realni...
Široki,Velež, MDK,Borac,Borac,Sloboda
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Keno, jes' to popio malo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Vjerujem buraz ali kao sto se desilo Slobodi protiv Zelje, isto tako se moze desit Zelji da dodje do izvora a da se ne uspije napit vode. Ja samo kazem da nisu bili sigurni u ovih 6 utakmica koliko se predstavlja ovde.narodniheroj je napisao/la:Jeli vjeruješ u 6 uzastopnih pobjeda ?KenoRob je napisao/la:Zelju su vile pronosale kuci protiv Sirokog, u Mostaru i u Tuzli. Kuci su hajmo reci rutinski pobijedili Mladost ali minimalno. Borca su lako rijesili u kupu ali to je bilo i ocekivano. Daleko od toga da se Zeljo nije borio ili bio dovoljno kvalitetan da prelomi utakmicu u svoju korist ali brate cemu ovo busanje u prsa da su mega giga ekipa...ja to nisam vidio. Sloboda je bila puno bolja iskreno a Zeljo bio strpljiv, moram reci dobar takticki i u pravo vrijeme Kjoevski pridodao svoj kvalitet i to je to. Koliko je realno da Zeljo uzmu kup ili da se plasiraju u Evropu kroz ligu toliko je ralno da ispuse na oba fronta budite realni...
ti pricas o sreci pa vecih nafakasa od vas nema ,kad se setim utakmice u mostaru i vase pobjede ,sirokog i penala,zenice i penala ,rudara sad i autogolahskzmostar je napisao/la:Realno nemaju sanse,maloprije pogledao utakmicu protiv Slobode,vise sreca nego znanje,ali europu ce izboriti i kroz prvenstvo jer su bolji od Sarajeva!badblueboylivno je napisao/la:Ide Ljože po titulu.
- hskzmostar
- Kontakt:
Bolan mi dominiramo!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ma buraz niko ozbiljan ne tvrdi ništa, pusti šuplju raje.Al potcjeniti 6 uzastopnih pobjeda je neozbiljno, mi smo daleko od željene igre i sretni smo da nam rezultat ne trpi.Ja lično vjerujem u sve bolju igru iz kola u kolo, također vjerujem da će mo uzeti treće mjesto na kraju i ako se u kupu može tražiti favorit, onda smo to mi.KenoRob je napisao/la:Vjerujem buraz ali kao sto se desilo Slobodi protiv Zelje, isto tako se moze desit Zelji da dodje do izvora a da se ne uspije napit vode. Ja samo kazem da nisu bili sigurni u ovih 6 utakmica koliko se predstavlja ovde.narodniheroj je napisao/la:Jeli vjeruješ u 6 uzastopnih pobjeda ?KenoRob je napisao/la:Zelju su vile pronosale kuci protiv Sirokog, u Mostaru i u Tuzli. Kuci su hajmo reci rutinski pobijedili Mladost ali minimalno. Borca su lako rijesili u kupu ali to je bilo i ocekivano. Daleko od toga da se Zeljo nije borio ili bio dovoljno kvalitetan da prelomi utakmicu u svoju korist ali brate cemu ovo busanje u prsa da su mega giga ekipa...ja to nisam vidio. Sloboda je bila puno bolja iskreno a Zeljo bio strpljiv, moram reci dobar takticki i u pravo vrijeme Kjoevski pridodao svoj kvalitet i to je to. Koliko je realno da Zeljo uzmu kup ili da se plasiraju u Evropu kroz ligu toliko je ralno da ispuse na oba fronta budite realni...
Željo je bio i ostao najveći, lani smo sa djecom uzeli drugo mjesto i da nije bilo namještanja (što se trenutno raskrinkava) uzeli bi titulu, tako da slobodno očekuješ Željinu dominaciju ovog Proljeća a vjerovatno i u narednom periodu.
- amazon
- Kontakt:
dok ne dodete na grbavicuhskzmostar je napisao/la:Bolan mi dominiramo!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Uvali ga Benko opethskzmostar je napisao/la:Pitari jos sanjaju titulu...sa debelim Benkom i predebelim Brazilcima i krkanom Denijem ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.