FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VivaLasVegas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VivaLasVegas » 20 mar 2016, 20:54

Ovi sto tjeraju upravu su ocigledno zaboravili kako nam je bilo prije 5 godina. Ko ce to doci umjesto Dine. Neko sa Sjevera? Sjever je postao cemer

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 20 mar 2016, 20:57

aleksandar_veliki je napisao/la:Evander bicu dobar i jos jednom cu te zamoliti da ne trollas temu. Mislim da sam i vise nego korektan. Ukoliko nastavis neces biti vise vlsn ove forum zajednice.
Ako ne sankcionises one koji mi danas psuju majku, a uredno sam ti prijavio post, papku nisam uzvraatio istom mjerom. Ako ne sankcionises ove koji trolaju i podrzavaju upravu, koji lazu vezano za skandiranje (Molotovljev)...
Onda slobodno me ostrani, nikakv problem.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 mar 2016, 21:04

Svi smo vec sve rekli sto se tice Uprave. I mi koji smo protiv,a i ovi sto su za,cak ima i posebna teme za to,a i anketa,pa ko god ima sta za reci na tu temu ima gdje bujrum.
Ajmo malo to,bar na ovoj glavnoj temi,ostaviti po strani i zbiti redove,jos osam kola je do kraja. Uprava otista ili ostala mi moramo bar u Evropu izaci,a evo otvorile su nam se mogucnosti,drzimo to 3. mjesto,slijedi pauza i nakon toga Borac. Utakmicu po utakmicu.
A na kraju sezone remont je neophodan,ne kozmeticke promjene,nego totalni remont,os igraca do Upravnog odbora. Vrijeme je definitivno za neke nove ljude. Ovima hvala na svemu dobrome.
Do tada,zbijmo redove i podrzimo Almira i momke do kraja!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 mar 2016, 21:04

Dakle, danas imam "dojavu" "Insajdersku" od mog ukućana koji je sjedio u VIP-U da je ccak i galerija pjevala uprava napolje, dino odlazi...

jasno je sve :)

Čataković je zvijer, dva gola je mogao zabiti da golman ne skinu ono
ako nista, imamo par dobrih igraca u akademiji

mihojevic zvijer koju je onaj celavac zamalo unistio!
samir se vraca lagano
benko je takav borac i takva igracina da mui se samo moze nakkloniti!
okic dobar, kadusic naponkon dobar

RUSTEMOVIC! ! ! ! DOKTORSKI, svaku tekmu sve bolji i bolji, kako se samo krece i ispravlja greske napadaca i veznih....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 20 mar 2016, 21:06

Evander je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:
"Evander" je napisao/la: Bio na zapadu kao i uvijek, jako glasno sam se derao UPRAVA NAPOLJE, FEMINIZIRANI ODLAZI!

nisi,ne lavoraj,chak je i onaj debeli bio suzdrzhan,mozhda jesi ali u sebi[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Opet cemo slusati pricu kako je samo sjever skandirao protiv uprave? :D

mozhda hochemo mozhda nechemo, ali chemo sigurno chitati da si slag'o kada si skandir'o "feminizirani odlazi"

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 mar 2016, 21:07

Jedna od onih težih utakmica a protiv veoma lakog protivnika. Milion nekakvih negativnih stvari od utorka se protezalo što je naravno uticalo na ekipu pa se i vidio neki grč na počtku ali i većim dijelom prvog poluvremena, pa do prvog gola. A onda je sve bilo lakše. Nije bilo sjajno ali ne treba gledati na to. Smjena trenera, ispadanje iz kupa, uz naravno onu bruku i 0-3 na Koševu, sve se to odrazilo i na igrače, na neke negativno a na neke pozitivno.

Upisujemo tri boda i idemo dalje.

Ne treba Duljeviću zamjerati pretjerano večerašnju malo lošiju utakmicu, imma osjećaj da su ove turbulencije na njega najviše uticale-negativno. Pa tu je i taj poziv u reprezentaciju, ko zna šta se njemu mota po glavi. Biće on sjajan u nastavku.
Većina drugih igrača je odigrala standardno, ali bih pohvalio Rustemovića, Radovca i Mihojevića, ove turbulencije su na njih pozitivno uticale, ovo su shvatili kao posljednji voz za svoju formu, pogotovo prva dvojica.

Drago mi je da je Hamza dobio priliku, i da je poentirao, dobro je to za napadača da u prvom zvaničnom ligaškom nastupu bude primjećen.

A pitanje za jednog forumaša, pronaći će se on: Jel Hamza taj igrač koji je taj neki ratni profiter iz Bihaća doveo u Akademiju?

Malo, zaista malo smo pažnje posvetili petorci koja je mene danas učinila najponosnijim navijačem FK Sarajevo, Hadžić, Sadiku, Veladžić, Mehuljić, Resić. Oni čine okosnicu šampionske generacije kadeta našeg kluba, a i ove sezone su prvi, danas su, kao što znate, nastupila četvorica a trojica njih su učestvovali u akciji kod gola. Hadžić i Veladžić imaju profi ugovore a Rijada i Šekija sa ugovorima treba dočekati na aerodromu, jer oni će na Euro, na veliki izlog, šteta bi bila da odu bez ikakve naknade.

Podrška za rukovodstvo kluba

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 mar 2016, 21:09

danas smo bili u grču do gola poslije sasvim dobra igra ,bitna tri boda , mislim da cemo ici prema naprijed dosta je bilo padova i previse . sto se tice uprave ,pa i ja sam za neke promjene ali nisam siguran kako to izvesti i koga postaviti i kako,treba imati rijesenja :?: :?:

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 20 mar 2016, 21:10

@evander
Skandiro si kitu moju, nije nas bilo 5.000 na zapadu pa da se ne cuje.

@hilmo
Dobar post, posebno ovaj zadnji dio sa kadetskim reprezentativcima i njihovim ugovorima.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 mar 2016, 21:17

Neko je za upravu neko protiv...
Sto se mene tice, oni su izgubili moje povjerenje. Mnogo gresaka, mnogo para izvucenih iz kluba.. Uzas

Nego, da li bi vi ostavili Hurtica ako bi se pokazao?

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 mar 2016, 21:20

Ko god kaze da se na zapadu nije skandiralo, laze! I skandirati ce se svaku tekmu. Odmah iznad ulaza A6, ko od vas placenika ima nesto protiv, bujrum!

Tekma onako, u nekom grcu smo igrali, al opet je dobro. Za Marka prvo jeb.em sve Uscuplicu, pa Jesicu i naravno upravi. Kakav potencijal guse, kao sto su i Andjudica upropastili.
Hurtica bas hoce, do kad ce ovaj put biti na klupi, vidjeti cemo!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 20 mar 2016, 21:20

Da !!
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 20 mar 2016, 21:21

Evander je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Evander bicu dobar i jos jednom cu te zamoliti da ne trollas temu. Mislim da sam i vise nego korektan. Ukoliko nastavis neces biti vise vlsn ove forum zajednice.
Ako ne sankcionises one koji mi danas psuju majku, a uredno sam ti prijavio post, papku nisam uzvraatio istom mjerom. Ako ne sankcionises ove koji trolaju i podrzavaju upravu, koji lazu vezano za skandiranje (Molotovljev)...
Onda slobodno me ostrani, nikakv problem.

Ti iznosis neistine da neko krade ,da uzima pare za ulazak u akademiju i ostale stvari.Ne možeš takve optužbe iznositi ,nije uredu.
A isto tako nije uredu da ti neko psuje.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 20 mar 2016, 21:29

Neka Hurtic ostane do kraja sezone
SARAJEVO

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 mar 2016, 21:30

@pasica odakle ti pravo da ti nazivaš nekog plačenikom evo ja stojim iza uprave tj iza njihovog dobrog rada i ko radi taj i griješi a nemam ni od koga ništa.A danas sa mnom na Istoku 90 % raje oko mene nije skandiralo tako znači svi smo plačenici e vala baš pretjeruješ ti češ meni koji sam na stadionu više nego ti možda imaš godina reči da sam plačenik kako te nije sramota znaći ko nije istomišljenik je plačenik bravo majstore.Znaju mene ova starija raja i stvarno da mi to govore Horde e **** ga onda.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 20 mar 2016, 21:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 mar 2016, 21:31

eno sad nije ni istok skandirao :D
MOra da je onaj megafon na sjeveru pravo jak
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 20 mar 2016, 21:31

Ako su Dino & co. doveli investitore u klub i spasili ga kojekakvog banrkota i ostalih sranja,ne znaci da je klub njihov i da mogu raditi sta hoce,oni su svoje sanse prokockali i u posljednje vrijeme nas doveli do toga da se crvenimo sto na terenu,sto mimo terena,hvala im ali je vrijeme za promjene!

UPRAVA NAPOLJE !

DINO ODLAZI !

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 20 mar 2016, 21:33

Hjooooj pa huprava napolje!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 mar 2016, 21:33

Pantelija je napisao/la:eno sad nije ni istok skandirao :D
MOra da je onaj megafon na sjeveru pravo jak
Panterlija ja nisam balavac i opet kažem nije se skandiralo onde gdje sam ja bio na Istoku i zaboli me ko če povjerovati .
Sarajevo ljubavi moja!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 20 mar 2016, 21:34

arminarsenal je napisao/la:Ako su Dino & co. doveli investitore u klub i spasili ga kojekakvog banrkota i ostalih sranja,ne znaci da je klub njihov i da mogu raditi sta hoce,oni su svoje sanse prokockali i u posljednje vrijeme nas doveli do toga da se crvenimo sto na terenu,sto mimo terena,hvala im ali je vrijeme za promjene!

UPRAVA NAPOLJE !

DINO ODLAZI !

nisu oni nikog doveli vec FEDŽA dino je preko bp-a i navijaca dosao na direktorsku poziciju
UPRAVA NAPOLJE!!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 20 mar 2016, 21:35

DINO PERERU, NAPUSI SE SJEVERU!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 18 gostiju.