.. Imamović prošle sedmice reče, da će do kraja godine početi prva faza gradnje Istočne tribine . . .kakva gotova tribina do kraja godineNYKnicks Fan je napisao/la:Bice potpisan reprogram do kraja prvenstva 100%.club21 je napisao/la:Da li ćete moći igrati evropu na Tušnju, definitivno ćete izboriti sobzirom kako igrate. Razmišlja li se o tome i da li se radi šta po tom. Ev željo je krenuo punom parom mislim da bi i vi trebali osim ako stadion ispunjava uslove. Ili možda čekate potpisivanje reprograma nešto se to odužilo ?![]()
Na Tušnju ce se tesko igrati Europa, dajem 25% tome. Prije cemo na Bilinom polju igrati![]()
Istocna tribina bi trebala biti gotova do kraja ove godine.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
momci od srijede do subote u etno selu idu na regeneraciju, a nakon toga od utorka iduce sedmice pa sve do utakmice sa Velezom boravimo u Medjugorju
odlican potez kluba jer ce momci imati 5 dana da se naviknu na Hercegovinu i bit ce postedjeni puta, hvala Azmiru 
Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako to rade ozbiljni klubovifukaratz je napisao/la:momci od srijede do subote u etno selu idu na regeneraciju, a nakon toga od utorka iduce sedmice pa sve do utakmice sa Velezom boravimo u Medjugorjuodlican potez kluba jer ce momci imati 5 dana da se naviknu na Hercegovinu i bit ce postedjeni puta, hvala Azmiru
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Na osam stadiona bilo je ukupno 16.950 gledalaca. Utakmica u gradu soli bila je najposjećenija u ovom kolu. Duel starih sportskih rivala na Tušnju posmatralo je 8.000 navijača, dok je na sedam ostalih utakmica bilo ukupno 8.950 gledalaca. 
Solina navija za Slobodu!
Malo se varas. Grad je iskljizio stadion sa FK Slobode, jer tadasnji predsjednik i svita oko njega koja je Zaduzila slobodu i srozala na tako niske grane je bila planirala da preko sudskih presuda dobiju stadion i pomoćni stadion , i onda ga vjerovatno piravnaju i prave zgrade itd. Tada se stadion isknjizio iz slobode a dotični su napustili slobodu. Azmir je više puta rekao da neželi da je privatizira, a ako ga grad nemože pratit a realno je da nemože nek uknjiže stadion na Slobodu i Tuzla će dobit Moderan Objekat sportski a i klub vjerovatno ako upravljačke ili suvlasništvo prebace na njega ili koga još što je i realno ako čojek tolike pare daje. I ništa to nije loše. Tan je za sarajevo potrošio koliko i Azmira za slobodu, samo što tan perspektivne igrace prodaje ili ih upućuje da igraju u svoje klubove u belgiju i Britaniju.kadtrebaglasan je napisao/la:Ako se ne varam grad je preuzeo stadion jer klub više nije bio u mogućnosti da ga održava vlastitim sredstvima .U tom trenutku je to izgledalo kao solidna pomoć za klub, da se rastereti finansijski . I kada je osmišljen projekat novog stadiona od strane grada, i započeta gradnja sjevera to je bila samo dnevno-politička propaganda .Uz grad nije htio niko normalan da se uključi u sufinansiranje u zamjenu za poslovne prostore ili neku koncesiju vezanu za stadion i to iz više razloga. Prvi je bio to što je Sloboda tada kao fudbalski klub i brend spala na niske grane i ogrezla u lopovluku , a jaka Sloboda bi bila jedini lajt motiv da moderan ,nov stadion ima smisla za ulagače. Drugo , isto tako bitno, je uobičajena pohlepa ljudi koji odlučuju, pa su potencijalni ulagači odbijani u startu zbog nerealnih uslova koje im je grad postavljao da bi ušli u tal za gradnju . To najbolje pokazuje napuhana cijena sjevera od ,kako oni kažu četiri miliona , te vrijeme koje im je bilo potrebno da ga izgrade , a i to ne do kraja i kako treba. Sad će opet biti problem sa tom pohlepom, i imt relacijama , a da ne spominjem birokratsku zavrzlamu oko ukidanja javne ustanove i prebacivanja imovine ponovo na klub. Sad stadion ima smisla za ulagače, Sloboda je jaka ,ali ljudi koji o tome odlučuju ispadaju iz kombinacija za kupljenje kajmaka i nije im više interesantno da se bave time. Kad nema sive love, za njih je najbolja opcija status quo ,dok se sve ne raspadne samo od sebe i riješi ih briga. Ne treba se nadati da će se pojaviti neočekivana sila i riješiti sve , glatko i jednostavno .Ipak mi u Bosni živimo .
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Mora se spomenuti i da je ovo bio 99. po redu okrsaj Slobode i Zelje.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Dobiti ćemo lafinu, a ako od obećanog bude 10% dobro jeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ma dobit cemo sve ove godine. Vi zaboravili da su izbori
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Da se hoce pocet taj istok pravit,nasi da naprave akciju ko Zeljo(stolice)da vidim samo nasu ljubav prema Slobodi.
20 godina se borimo za goli opstanak,sivilo,lopovluk i ne znam ti sta ne!!!I sad hocete titule,stadion,uredjen klub....
Sabura ljudi...
Uskoro Slobodin fan shop u centru grada(nemojte ovde palamudit kad se otvori...skupo ovo,ono...)
20 godina se borimo za goli opstanak,sivilo,lopovluk i ne znam ti sta ne!!!I sad hocete titule,stadion,uredjen klub....
Sabura ljudi...
Uskoro Slobodin fan shop u centru grada(nemojte ovde palamudit kad se otvori...skupo ovo,ono...)
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Beduin
- Kontakt:
Evo sad i teorije kako se htio stadion sa tribinama poravnat i praviti kompleks SPO-a, leleee.
A moju zgradu iza pomocnog htjeli pretvoriti u penthouse, tako ja cuo.
Emire - vala jeste skupo, vec unapred znamo.
Jos ako ne osvojimo titulu/kup i ne pojacamo se, izgradimo stadion, ne prodjemo barem 2 pretkola u Evropi, odmah zatvaraj fan shop i tacka.
A moju zgradu iza pomocnog htjeli pretvoriti u penthouse, tako ja cuo.
Emire - vala jeste skupo, vec unapred znamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Velez-Sloboda 3 boda
Sloboda-Mladost 3 boda
Sloboda-Siroki 1 bod
Olimpic-Sloboda 0 bodova
Sloboda-Drina 3 boda
Travnik-Sloboda 1 bod
Sloboda-Sarajevo 3 boda
Zrinjski-Sloboda 0 bodova
ukupno 14 bodova + 47----- 61 bod
Slavija-Zrinjski 1 bod
Zrinjski-Borac 3 boda
Radnik-Zrinjski 1 bod
Zrinjski-Vitez 3 boda
Zeljo-Zrinjski 0 bodova
Zrinjski-Velez 3 boda
Mladost-Zrinjski 1 bod
Zrinjski-Sloboda 3 boda
ukupno 15 bodova + 47 -----------------62 boda
isao sam maksimalno objektivno zaista i po mojoj racunici tako je kako je....utakmice koje sam stavio pod uzvicnik mogu otici u oba smjera,i bice zanimljivo vidjeti kako ce zavrsiti...kako god okrenes mi cemo kiksati sigurno do kraja,znaci titula se rjesava u Mostaru.....
jedino da neko od navedenih da 200 posto i nokautira Zrinjski.....
ili das mi slavimo u travniku i protiv sirokog......bice zanimljivo do kraja a stavio sam poraz protiv olimpika jer kiksacemo negdje pa eto vidicemo.
isao sam na opciju da vidim kako bi mogli u Mostar rastereceno.....tesko.....osim da slavimo 7 puta uzastopno
Sloboda-Mladost 3 boda
Sloboda-Siroki 1 bod
Olimpic-Sloboda 0 bodova
Sloboda-Drina 3 boda
Travnik-Sloboda 1 bod
Sloboda-Sarajevo 3 boda
Zrinjski-Sloboda 0 bodova
ukupno 14 bodova + 47----- 61 bod
Slavija-Zrinjski 1 bod
Zrinjski-Borac 3 boda
Radnik-Zrinjski 1 bod
Zrinjski-Vitez 3 boda
Zeljo-Zrinjski 0 bodova
Zrinjski-Velez 3 boda
Mladost-Zrinjski 1 bod
Zrinjski-Sloboda 3 boda
ukupno 15 bodova + 47 -----------------62 boda
isao sam maksimalno objektivno zaista i po mojoj racunici tako je kako je....utakmice koje sam stavio pod uzvicnik mogu otici u oba smjera,i bice zanimljivo vidjeti kako ce zavrsiti...kako god okrenes mi cemo kiksati sigurno do kraja,znaci titula se rjesava u Mostaru.....
jedino da neko od navedenih da 200 posto i nokautira Zrinjski.....
ili das mi slavimo u travniku i protiv sirokog......bice zanimljivo do kraja a stavio sam poraz protiv olimpika jer kiksacemo negdje pa eto vidicemo.
isao sam na opciju da vidim kako bi mogli u Mostar rastereceno.....tesko.....osim da slavimo 7 puta uzastopno
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
dragi solinas ako je to objektivno onda jbg
sto ne bi mogli na Otoci uzeti bod ako ne i sva tri, ako je Vitez mogao sa dva iskljucena igraca, ili u Travniku uzeti tricu ekipi koja je vec ispala
nezahvalno je bilo sta unaprijed prognozirati, idemo utakmicu po utakmicu uz maksimalnu podrsku igracima i strucnom stabu 
Sloboda Tuzla
pa jasta je nego objektivno....prosuli smo vec bodova silu takvim razmisljanjem a sto nebi mogli,ma lako cemo....zapamti da ce nas travnik polomiti gore..a olimpic je posebna prica taj se naguzi samo zna se kome....fukaratz je napisao/la:dragi solinas ako je to objektivno onda jbgsto ne bi mogli na Otoci uzeti bod ako ne i sva tri, ako je Vitez mogao sa dva iskljucena igraca, ili u Travniku uzeti tricu ekipi koja je vec ispala
nezahvalno je bilo sta unaprijed prognozirati, idemo utakmicu po utakmicu uz maksimalnu podrsku igracima i strucnom stabu
dolazi ti i kup pa sam vise zbog fola umora ili nepredvidjenih stvari stavio x na siroki...uostalom milion je kombinacija moze i slavija sada pobjediti,a mozda i svinje uzmu 3 boda....nije u tome poenta...
ako hocemo titulu moramo dobiti sve prije zrinjskog....a tesko bogami..
"Modra boja,na bijelome platnu,
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa Siroki kuci nije dobio Celik, a mi da ga ne dobijemo kuci e jbg... manite se ovih prognoza...
Travnik ce ispasti iz Lige do nas
Olimpic jucer ih Vitez sa dva igraca manje zadrzi na 0-0
Travnik ce ispasti iz Lige do nas
Olimpic jucer ih Vitez sa dva igraca manje zadrzi na 0-0
opusteno, biti ce jos kikseva, kako Slobode, tako i Zrinje, ali titula dolazi u Tuzlu!
jedno je pravit' kalkulacije, a drugo je ono sto ce se desit' na terenu, mozda uzmemo bodove tamo gdje mislimo da cemo mozda kiksat', a mozda kiksamo tamo gdje mislimo da cemo pobjedit', isti slucaj je i sa Zrinjom, apsolutno je sve moguce, kiksu protivnika se treba nadat' svako kolo, bez obzira na kvalitet protivnika, jer ovo je Premijer Liga Bosne i Hercegovine, ne postoji apsolutno dominantna ekipa pa da racuna na sve pobjede
jedno je pravit' kalkulacije, a drugo je ono sto ce se desit' na terenu, mozda uzmemo bodove tamo gdje mislimo da cemo mozda kiksat', a mozda kiksamo tamo gdje mislimo da cemo pobjedit', isti slucaj je i sa Zrinjom, apsolutno je sve moguce, kiksu protivnika se treba nadat' svako kolo, bez obzira na kvalitet protivnika, jer ovo je Premijer Liga Bosne i Hercegovine, ne postoji apsolutno dominantna ekipa pa da racuna na sve pobjede
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nijw mislio onjektivno u tom smislu, ali po najgorem slucaju za nas ipak sa tim porazima bili bi tu da se u zadnjem kolu odlucuje cak i kuci da nam siroki uzme bod..ali ocekujes pobjedu svakakofukaratz je napisao/la:dragi solinas ako je to objektivno onda jbgsto ne bi mogli na Otoci uzeti bod ako ne i sva tri, ako je Vitez mogao sa dva iskljucena igraca, ili u Travniku uzeti tricu ekipi koja je vec ispala
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Samo utakmicu po utakmicu, tako i u klubu razmišljaju. Dobijali smo utakmice gdje se najmanje očekivalo.
Evo ovdje na forumu je većina pisala kako nam je Vitez najteže gostovanje, pa smo ih uzeli i to sa dva igrača manje Haurdićem i bolesnim Kostićem
Momci će napuniti baterije za ovih 14 dana, i juniore Veleža lagano dobiti. Tu ćemo dodatno odmoriti Stjepanovića i Ahmetovića (ako se dobro sjećam) jer imaju po 3 žuta. Mehmedagić se također oporavlja u potpunosti, plus Merzić, plus Sarić, plus Kostić i možda Lakičević.
Po meni je možda važno da Zeba i Veselinović očiste kartone protiv Mladosti DK, jer će nam više trebati protiv Širokog. Mada sam očekivao da će dobiti treći sad protiv Željez al dobro.
Samo iz utakmice u utakmicu ići, niko nije nepobjediv. I ova utakmica protiv Željezničara je karma, za onaj gol iz ofsajda Ahmetovića protiv Borca. Čak i ovakvi umorni i desetkovani, mi smo nadigrali Želj.
Evo ovdje na forumu je većina pisala kako nam je Vitez najteže gostovanje, pa smo ih uzeli i to sa dva igrača manje Haurdićem i bolesnim Kostićem
Momci će napuniti baterije za ovih 14 dana, i juniore Veleža lagano dobiti. Tu ćemo dodatno odmoriti Stjepanovića i Ahmetovića (ako se dobro sjećam) jer imaju po 3 žuta. Mehmedagić se također oporavlja u potpunosti, plus Merzić, plus Sarić, plus Kostić i možda Lakičević.
Po meni je možda važno da Zeba i Veselinović očiste kartone protiv Mladosti DK, jer će nam više trebati protiv Širokog. Mada sam očekivao da će dobiti treći sad protiv Željez al dobro.
Samo iz utakmice u utakmicu ići, niko nije nepobjediv. I ova utakmica protiv Željezničara je karma, za onaj gol iz ofsajda Ahmetovića protiv Borca. Čak i ovakvi umorni i desetkovani, mi smo nadigrali Želj.
- Beduin
- Kontakt:
Idemo mi prvo pobijediti Veleza, bezveze pravimo kojekakve kalkulacije kad se svako kolo nesto novo izdesava, iznenadjenje, sudijske greske i kradje... ja ni protiv Veleze se ne zamajavam kako cemo lahko ih trehnuti, samo da pobijedimo u toj utakmici i onda imamo 2 ispita na Tusnju, kako igraci, tako i navijaci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ahmet i Zeba imaju po dva, igraju. 
Po mojoj računici, za titulu će sigurno biti dovoljno 19-20 bodova iz preostalih susreta, mada je nemoguće tačno znati. Možda bude potrebno manje od toga, jer favoriti nigdje nemaju unaprijed upisane bodove. Ipak, jedna stvar je prilično izvjesna, konačna odluka o prvaku pada u zadnjem kolu, a do tada treba igrati strpljivo, kolo po kolo, pa šta nam bude sudbina. 
Samo zamisli kakva će ludnica bit ako se titula bude riješavala u zadnjem kolu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.