Pa neka mi još jednom neko kaže nešto o kvalitetima Bonuccia
Stavio bi ovog wannabe frajera i vođu na klupu do kraja sezone, pa nek' se zapita malo o svom ponašanju na terenu i bahatosti koju sve češće pokazuje.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Kontas sad dinara reakciju igraca?L'Avvocato je napisao/la:[img]https://media.giphy.com/media/JsnA2ehW2S2Dm/giphy.gif[/img]
Pa ovo nije ni bio penal
Apsolutno se slazem !JuventinoVero je napisao/la:Kontas sad dinara reakciju igraca?L'Avvocato je napisao/la:[img]https://media.giphy.com/media/JsnA2ehW2S2Dm/giphy.gif[/img]
Pa ovo nije ni bio penal
Da bonny nije zagrmio nastavio bi da nas **** rizzoli.
Ma ništa to. To se radi van terena. Unosio mu se u facu jbt, pa crveni se dobija kad to radiš protivniku a kamoli sudiji. Da je Rizzoli kvalitetan sudija dao bi mu opravdan crveni, ovako je samo dokazao svima koji je mlakonja i levat.JuventinoVero je napisao/la: Kontas sad dinara reakciju igraca?
Da bonny nije zagrmio nastavio bi da nas **** rizzoli.
vise puta sam govorio da nije vidilo penala. Sudija lagano nasjeo. Dzaba sve to kad se prica samo o ponistenom golu i sudijskoj pomoci Juventusa. Nicim Torino nije zasluzio da uzme Juventusu makar bod.L'Avvocato je napisao/la:
Pa ovo nije ni bio penal
Ovaj covjek je jedina preostala velicina u svijetu nogometa. Ja ne znam kako odreagovati na ovo gore. Smijesno je na prvu,ono,covjek napisao metalnim gredama pjesmu/pismoGianluigi Buffon je napisao otvoreno pismo golu kojeg brani
“Imao sam 12 godina kad sam ti okrenuo leđa, to je bio izbor mog srca i mog instinkta.”
“Od prvog dana sam se zaljubio i počeo sam te braniti. Bio sam tvoja prva i zadnja linija obrane.”
“Obećao sam sebi da ću ti od prvog dana štiti lice . Svaki put je bilo bolno kad sam ti se okrenuo i vidio da sam te iznevjerio.”
“Preko 25 godina te štitim, ja sam tvoj štit od neprijatelja.”
“Imao sam 12 godina kad sam ti okrenu leđa i tako ću nastaviti sve dok mi moje noge, glava i srce dopuste.”
Pa zbog ovoga se i voli odredjeni klub i odredjeni igraci. Drazi mi je ovakav sa crvenim kartonom, nego da gleda kako nas ljudi j*bu i da govori kako je to fudbal, sta ga briga, on svoju platu zaradio. Ko je prvi pritrco prema Lichtu i Cuadrado kad je Vidal kreno da ciganski gura Cuadrada na zemlji ? Odma se Boni zaletio i spreman da se potuce za svoje saigrace. Neka dobije crveni, nek ispadnemo, al barem znam da pratim nesto sto ima srcu i dusu, a ne plasticnost gdje igraci prvenstveno misle o svoti novca koju godisnje zaradjuju.L'Avvocato je napisao/la:
Pa neka mi još jednom neko kaže nešto o kvalitetima BonucciaKako zna biti glup ovo je nerealno. Danas je trebao dobiti tri crvena, a ne samo onaj jedan žuti. E moj Rizzoli debilu bezmudi.
Stavio bi ovog wannabe frajera i vođu na klupu do kraja sezone, pa nek' se zapita malo o svom ponašanju na terenu i bahatosti koju sve češće pokazuje.
Valjda će biti ok do Empolija, jer su već diskvalifikovani Leo, Khedira i Alex Sandro, kad tu dodamo Marchu i Chiellu (možda se vrate do tekme) i reprezentativnu pauzu koja nam često zna "odnijeti" nekog igračaBarzagli lascia il ritiro della nazionale per un problema muscolare
Tigre, ti slijep pored ociju, jbg...ramiral je napisao/la:Ma bio je krec ljudi
Sandru je onaj utrčao kao voz i kasno je startao na njega.
Prvo je dirao loptu ali je pokupio i protivnika bilo je brzo, huk navijača i sudija svira...
Pogba je napisao/la:Pozvan Rugani kao zamjena za Barzu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.