Ima i to za rezultate. Međutim, on je trener koji ne trpi da mu se mješaju u sastavljanje tima, zbog toga je i od nas otisao. I to je njegova najveća vrlina, što uvijek staje iza igrača nasuprot uprave. Al' hvala vašoj upravi na otkazu.SamoTravnik je napisao/la:Pa on ga je i sastavljao i nije izdobrilo. On je cak i prije utakmice u Zenici rekao da ako igraci ne budu isplaceni do petka (prije tekme) da on odlazi i bili su svi isplaceni. Da je on ostvario rezultate, ostao bi on u Travniku, pusti ti tu pricu.Pappy je napisao/la:Darko otišao, tačnije otjeran. Ali bar je opet pokazao da neće protiv svojih igrača, i da je jedino on taj koji sastavlja tim.
NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ovaj put je stao na stranu igraca koji to nisu zasluzili. Igrace su otjerali jer su zasluzili a ne da se njemu ide uz nos. Neka mu je sa srecom.Pappy je napisao/la:Ima i to za rezultate. Međutim, on je trener koji ne trpi da mu se mješaju u sastavljanje tima, zbog toga je i od nas otisao. I to je njegova najveća vrlina, što uvijek staje iza igrača nasuprot uprave. Al' hvala vašoj upravi na otkazu.SamoTravnik je napisao/la:Pa on ga je i sastavljao i nije izdobrilo. On je cak i prije utakmice u Zenici rekao da ako igraci ne budu isplaceni do petka (prije tekme) da on odlazi i bili su svi isplaceni. Da je on ostvario rezultate, ostao bi on u Travniku, pusti ti tu pricu.Pappy je napisao/la:Darko otišao, tačnije otjeran. Ali bar je opet pokazao da neće protiv svojih igrača, i da je jedino on taj koji sastavlja tim.
zasto mi ovo zvuci dvosmislenoPappy je napisao/la:Al' hvala vašoj upravi na otkazu.
Čuj.vlakanje je napisao/la:zasto mi ovo zvuci dvosmislenoPappy je napisao/la:Al' hvala vašoj upravi na otkazu.
Vojvodić je trener koji je bez posla samo onda kada on to hoće. Očekujem da se oglase i iz Travnika, ali nemam razloga da ne vjerujem da je stao iza igrača. U Travniku su morali znati da ih samo čudo može ostaviti u PL i nisu trebali dovoditi igrače koje će kasnije otjerati. To nije korektno prema igračima. OK, nema više govora o opstanku, ali ima smanjiti platu i pustiti ljude da igraju. Ovako ih otjerati je hinjski i nekorektno. A to Darko ne voli. Ustvari, ne voli to i ne podržava niko normalan.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- SamoTravnik
- Kontakt:
Hinjski ? Otjerali su igrace zbog nezalaganja i nedolicnog ponasanja. Otjeran je idiot koji je udarao igraca Borca sakom u lice. Tebi je nekorektno takvog otjerati ? A on sto se pravi frajer pa izjavljuje da samo on moze otjerati igrace nek ih povede sebi kuci. Ima on svojih zasluga tu i nikako ne moze ispasti nevinasce.Zoom088 je napisao/la:Vojvodić je trener koji je bez posla samo onda kada on to hoće. Očekujem da se oglase i iz Travnika, ali nemam razloga da ne vjerujem da je stao iza igrača. U Travniku su morali znati da ih samo čudo može ostaviti u PL i nisu trebali dovoditi igrače koje će kasnije otjerati. To nije korektno prema igračima. OK, nema više govora o opstanku, ali ima smanjiti platu i pustiti ljude da igraju. Ovako ih otjerati je hinjski i nekorektno. A to Darko ne voli. Ustvari, ne voli to i ne podržava niko normalan.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Ako je stao iza onoga što su pokazali u subotu nije trebao dolaziti ni on ni oni...Pokušao je nije uspio i on je kriv.Znao je gdje dolazi i sta se ocekuje.Nema kluba u ovoj poziciji i poslije subotnjih desavanja gdje bilo koji trener nebi bio nogiran...Dosta je bilo vise sramote u Travniku.Ponio se ko kreten u subotu .Zoom088 je napisao/la:Vojvodić je trener koji je bez posla samo onda kada on to hoće. Očekujem da se oglase i iz Travnika, ali nemam razloga da ne vjerujem da je stao iza igrača. U Travniku su morali znati da ih samo čudo može ostaviti u PL i nisu trebali dovoditi igrače koje će kasnije otjerati. To nije korektno prema igračima. OK, nema više govora o opstanku, ali ima smanjiti platu i pustiti ljude da igraju. Ovako ih otjerati je hinjski i nekorektno. A to Darko ne voli. Ustvari, ne voli to i ne podržava niko normalan.
Trebao je nabrijati igrače da se bore na terenu a ne da se tuku bez razloga u poluvremenu.A na terenu isto picckice ...
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 21 mar 2016, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da vi možda ispadate... Liga neće biti ista bez vas.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- SamoTravnik
- Kontakt:
Bar ces nas moci gledati u Jajcu.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Oni ce zauzeti vase mjesto u PLBiH.SamoTravnik je napisao/la:Bar ces nas moci gledati u Jajcu.
Matej Delač
Matej Delač
- SamoTravnik
- Kontakt:
Nece, Zvijezda ulazi.DrustveniParazit je napisao/la:Oni ce zauzeti vase mjesto u PLBiH.SamoTravnik je napisao/la:Bar ces nas moci gledati u Jajcu.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Cisto sumnjam al' eto.
Matej Delač
Matej Delač
A sto vi u Travniku niste kupili po buket cvijeca i docekali Borac tako? Ono, boli vas, ne gori vam...pa evo vam cvijece. Necemo vas dirat', pobijedite nas. Kad se boris za opstanak onda ne biras sredstva.
U jednom se slazemo - Darko nije trebao dolaziti u Travnik. To sam govorio jos za vrijeme pregovora.
U jednom se slazemo - Darko nije trebao dolaziti u Travnik. To sam govorio jos za vrijeme pregovora.
Mojne Azmirovih fazonaZoom088 je napisao/la:A sto vi u Travniku niste kupili po buket cvijeca i docekali Borac tako? Ono, boli vas, ne gori vam...pa evo vam cvijece.
tuzlanska Sloboda
- SamoTravnik
- Kontakt:
**** te on, nemoj bit naporan. On igrace nije spremio, pogotovo ne ove "svoje" koje je doveo i koji su dobili nogu zajedno sa njim. To je jedina prava istina, on je u Travniku dobio sve sto je trazio i ne moze reci drugacije. A on svoje stavove nek prosipa nekom drugom.Zoom088 je napisao/la:A sto vi u Travniku niste kupili po buket cvijeca i docekali Borac tako? Ono, boli vas, ne gori vam...pa evo vam cvijece. Necemo vas dirat', pobijedite nas. Kad se boris za opstanak onda ne biras sredstva.
A sta si ovo napisao pa se pojavile "zvjezdice"?
Ode nam drugo po redu najblize gostovanje, a i nekako ste nam lezali, kad god nam trebaju bodovi, kod vasDrustveniParazit je napisao/la:Ne mogu vjerovati da vi možda ispadate... Liga neće biti ista bez vas.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Mi?PiromanBL je napisao/la:Ode nam drugo po redu najblize gostovanje, a i nekako ste nam lezali, kad god nam trebaju bodovi, kod vasDrustveniParazit je napisao/la:Ne mogu vjerovati da vi možda ispadate... Liga neće biti ista bez vas.Ali dolaze Jajcani, jos blize nam.
Bujrum u Jajce, ako bude sreće.
Matej Delač
Matej Delač
Zna li iko ko je trener nasih juniora i kadeta
Ma mislim na TravnikDrustveniParazit je napisao/la:Mi?PiromanBL je napisao/la:Ode nam drugo po redu najblize gostovanje, a i nekako ste nam lezali, kad god nam trebaju bodovi, kod vasDrustveniParazit je napisao/la:Ne mogu vjerovati da vi možda ispadate... Liga neće biti ista bez vas.Ali dolaze Jajcani, jos blize nam.
![]()
Bujrum u Jajce, ako bude sreće.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.