Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Raonffa
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Raonffa » 21 mar 2016, 18:42

Husika je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Kakav crni Horić, bolje je gurati Graovca iz naše lige kako god okreneš.
Horic "itekako" ima mjesta u nasoj repci...
Odskako je od nase lige svjetlosnu godinu plus sto je pokretan-brz i tehnicki potkovan stoper...

Pogledaj nam spisak pa objektivno reci da nema mjesta...
Horić sigurno nema mjesta na najjačem spisku naše reprezentacije, Zukanović, Bičakčić, Šunjić, Cocalić, Aničić su bolji igrači od njega a igraju i u jačim klubovima (neću računati Spahića). A kad govorimo o prijateljskim utakmicama i isprobavanju igrača, kao što rekoh više volim gledati najboljeg štopera naše lige koji je relativno mlad nego Horića koji ima 26. godina i igra u Domžalama koji u Sloveniji ne mogu pera odbiti Mariboru.

Hem promovišemo našu ligu hem pomažemo i klubovima i igračima da ostvare dobre transfere.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 mar 2016, 18:45

Raonffa je napisao/la: Hem promovišemo našu ligu hem pomažemo i klubovima i igračima da ostvare dobre transfere.
Nekima je problem sto se pomaze Danielu a ne Ibrahimu. I sebi sam smorio s ovim, ali sta cu kad mi se gadi kada vidim kako ljudi razmisljaju.
Nad tobom sunce najljepše sja

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 mar 2016, 18:49

pinoglavi je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: Hem promovišemo našu ligu hem pomažemo i klubovima i igračima da ostvare dobre transfere.
Nekima je problem sto se pomaze Danielu a ne Ibrahimu. I sebi sam smorio s ovim, ali sta cu kad mi se gadi kada vidim kako ljudi razmisljaju.
Dane je vec u januaru trebao biti u Njemackoj medjutim Zrinjski mu je pravio probleme ali opet ima klub iz Belgije (i to dosta dobar) sa kojim ima dogovor na ljeto. Njegova najveca prrdnost je puna Dinamova skola a o tome koliko to znaci ne bih da pricam. 23 godine, idealno da debituje za repku i na ljeto aBd ide iz PLBIH.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 mar 2016, 20:15

Sarajlijica1946 je napisao/la:Graovac je kao kvalitet!?
Momci su ti odgovorili, a evo i ja ću ti ponoviti.
Graovac je mlađi, prošao je Dinamovu školu, siguran je i važi za jednog od boljeg stopera u našoj ligi.
Zbog toga je i na spisku jer kakva god liga bila moramo pozvati bar nekoga iz nje.
A realno, ako uzmeš u obzir naše stopere i bez Graovca, kojih je i tada previše, ne vidim kako bismo mogli gledati Horu koji ne igra u klubu koji je mnogo jači od Zrinje.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 mar 2016, 20:17

Rezultat reepke ce sve reci!Horic je kapiten zadnju tekmucak bio i standardan je koliko znam!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 mar 2016, 20:37

Kapiten je on bio dosta puta, samo to nije nikakav garant da on mora biti u reprezentaciji.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 22 mar 2016, 00:34

Da je pozvao Horića pisalo bi se zašto nikog od stopera iz nase lige nije pozv'o.. Da nije pozvao Duljevića reklo bi se da neće zbog Sarajeva (nemam ništa protiv Duljevića na spisku, neka ga). Haman da pozove 50 igrača, opet bi se pisalo a zašto nije i onaj 51. igrač pozvan.. :roll:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 mar 2016, 10:37

Momak koji se svojim kvalitetom i trudom izborio za mjesto u Celku, gdje je u to vrijeme vladao veliki nepotizam (Adilovic, Stupar) i menadjerski talovi. Sa najmanjim primanjima je u istom Celiku, sa stilom igre glavom na djon, ubrzo postao kapiten i ubjedljivo najbolji i najsrcaniji igrac. Momak nikad nije imao nikakve veze, nije bio u menadjerskim talovima, nije ga se guralo u reprezentaciju kao jednog od najboljih u ligi...

Kada se sumira sve, Horic je primjer kako neko sa trudom i radom, koliko god bio indisponiran, moze uspjeti. Poziv za Horica bi bio poticaj za sve mlade fudbalere koji samo igraju fudbal a dolaze iz skromnog okruzenja. Da je on bio pozivan dok je bio u ligi, sigurno bi bio u ligama petice u ovom trenutku.

Svakako treba nagdraditi Horica, mislim da on moze valjati repki vise od Spahica, Cocalica i Anicica (govorim o buducnosti).

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 22 mar 2016, 11:54

Horić je odličan igrač, koji može igrati stopera i defanzivnog veznog, već dvije sezone je proglašavan u najbolju 11 prvenstva. Tražio ga je Maribor, ali ga ovi ne žele pustiti u konkurentski klub. Odbijao je pozive iz Kazahstana,Bjelorusije i sličnih zemlja, čime potvrđuje da mu novac nije bitan nego pravi razvoj. Siguran sam kada promjeni klub i ligu, a to je mislim an ljeto skrenuti i pažnju selektora. Ime sve ono što je potrebno za jednog odličnog defanzivca
Opstanak moramo izboriti

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 22 mar 2016, 14:00

Nema smisla pozivati igrača iz Domžala koji ima već haman 26 godina... Da ima 19-20-21 god pa ajd

Kvalitet njihovog fudbala se može vidjeti i nastupima u Evropi ( čast Mariboru) koji imaju otprilike isti učinak kao i naši klubovi. Uostalom dueli nasih i njihovih klubova osim duela Maribora i Željezničara su uvijek bili bare bare.

Uostalom Maribor je otresao Želju isto kao što je otresao sve ostale klubove u Slovenskoj ligi u to vrijeme ...

Tad i jesu napravili iskorak u Evropi jer su bili miljama daleko od ostalih klubova...

Jaci je HNL

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 22 mar 2016, 14:01

L_blancos je napisao/la:Momak koji se svojim kvalitetom i trudom izborio za mjesto u Celku, gdje je u to vrijeme vladao veliki nepotizam (Adilovic, Stupar) i menadjerski talovi.
Momak nikad nije imao nikakve veze, nije bio u menadjerskim talovima, nije ga se guralo u reprezentaciju kao jednog od najboljih u ligi...
Sa ove dvije recenice si sam objasnio zasto ga jos uvijek nema u A reprezentaciji (ukoliko je zaista dobar koliko ga mnogi hvale).
No to nije razlog da se Graovca ponizava ili njegov poziv pripisuje menadzerskim talovima!
Nadam se da ce opravdati poziv!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 mar 2016, 14:28

Ja ne ponizavam Graovca, svakako pozdravljam pozive najboljim igracima nase lige. To je jedan od nacina da se pomogne nasim talentima da naprave evropsku karijeru. Mislim da bi bilo fino i da se Horicu pomogne, kada vec nije bio pozivan dok je bio u Celiku.

26 godina za stopera je jos uvijek malo, tj on tek ulazi u najbolje igracke godine. Njemu je Seria A ili neka dr liga jako ostvariva, i mislim da samo taj korak promocije u nacionalnom dresu fali da dobijemo jos jednog igraca u jakom klubu. Horic je kvalitetan, nije vunderkid, ali je neko ko ce uvijek dati vise od 100% svojih mogucnosti a u letargicnim momentima poput onog u Irskoj, to nam je prijeko potrebno.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 22 mar 2016, 14:54

Pita novinar Kodru "Meho gledam tvoje noge i ne vidim nikakvu razliku u odnosu na moje, u cemu je fol, kaze Kodro sve je u glavi"

Pominjem ovo jer Horic ima vec fudbalsko znanje i poztrvovan stil igre, znaci potrebno je samo da podigne level i prilagodi se tom visem nivou...
Ako si vec u dva kluba najbolji igrac i odskaces nema tu puno pametovanja samo podizes ili spustas nivo igre u zavisnosti snage lige...

Brzinu takodje ne mozes promijeniti a Horic je brz i pokretan igrac a mi takvog stopera nemamo, on je morao dobiti poziv bez obzira na sve jer takvog nemamo u zadnjoj liniji...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 mar 2016, 15:01

Husika je napisao/la:Pita novinar Kodru "Meho gledam tvoje noge i ne vidim nikakvu razliku u odnosu na moje, u cemu je fol, kaze Kodro sve je u glavi"

Pominjem ovo jer Horic ima vec fudbalsko znanje i poztrvovan stil igre, znaci potrebno je samo da podigne level i prilagodi se tom visem nivou...
Ako si vec u dva kluba najbolji igrac i odskaces nema tu puno pametovanja samo podizes ili spustas nivo igre u zavisnosti snage lige...

Brzinu takodje ne mozes promijeniti a Horic je brz i pokretan igrac a mi takvog stopera nemamo, on je morao dobiti poziv bez obzira na sve jer takvog nemamo u zadnjoj liniji...
Evo konkretno, nije brzi od Graovca 100%.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 22 mar 2016, 15:07

Sad ispade da je to neka igračina koja bi sigurno poboljšala kvalitet zadnje linije.
E svašta.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 22 mar 2016, 15:14

Pustite husiku, ni prvi ni zadnji put da lupeta...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 22 mar 2016, 15:30

Ja bi u ovom forumu uveo neku opciju, da dajes negativcne ocjene na komentare i ko ima puno negativnih da ga odstrane sa foruma, vjerujem da bi Husika prvi letio kakve nebuloze pise...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 23 mar 2016, 00:36

Ti bi mogao zavesti red sa takvom pamecu samo u toru medju ovcama...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Momci samo me pratite i necete pogrijesiti...Dokazano...;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 23 mar 2016, 00:43

Husika je lik koji živi od "ekskluziva", nekih njegovih lupetanja koja se u 99% slučajeva ne ostvare, tipa da ja sad kažem da ćemo dobiti Švicarsku 0-7, i kad bi se ta šansa od 0,1% ostvarila, furam kako znam sve na svijetu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 23 mar 2016, 00:51

Vidis ti ba nicka, on sam dovoljno govori da ne zivis na zemlji nego negdje u oblacima...
Kad sidjes odozgo prohodaj malo bos po zemlji da se uzemljis i ispraznis elektricitet iz glave...

Haj zdrao!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 33 gosta.