FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Rajaz
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Rajaz » 21 mar 2016, 13:17

muamerc je napisao/la:Gdje pise za Dembelea? To su samo spekulacije a kad bi prosao taj posao to bi bilo odlicno.
slika

BeIN Sports | Bayern have a pre-agreement to sign Ousmane Dembélé in the summer and loan him back to Rennes.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 21 mar 2016, 13:34

Chelsea are considering making a move for Javi Martinez, according to reports.

The Blues are keen to revamp their squad after a miserable season to date.

And according to Italian news outlet Calciomercato, Guus Hiddink is a fan of the 27-year-old.

Martinez, who can function as a central defender or midfielder, has won the World Cup and Champions League.

:lolno: how yes no prije cemo mi mrtvom naftaskom CSKA London uzeti Hazarda nego oni nama martineza :lolno: :eh:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 mar 2016, 13:42

Bein Sports je pogodio za Guardiolu vjerovatno je isto i za Dembela.Postavlja se pitanje koliko je Bayern keširao za 18 godišnjaka s obzirom da je Rennes ekspresno odbio 35 mil od Barcelone.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 21 mar 2016, 14:18

Saurman je napisao/la:Bein Sports je pogodio za Guardiolu vjerovatno je isto i za Dembela.Postavlja se pitanje koliko je Bayern keširao za 18 godišnjaka s obzirom da je Rennes ekspresno odbio 35 mil od Barcelone.
tolko :shock: ,ovo sve otislo u tri lijep 35 miliona za 18 godisnjaka ono :wtf: :shock:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 21 mar 2016, 21:36

Bayern ,Barcelona i Real Madrid potvrdili ucesce na ovoljentno internacionalnom kupu u USA

ter Bayern Munich's abbreviated USA tour after World Cup 2014, the question was always when Germany's biggest side would be back for another stateside tour. The answer to that is most likely this summer.

This summer's ICC schedule will be officially released tomorrow morning, but the schedule was inadvertently released on the ICC website this morning. Luckily, an intrepid Columbus Crew fan of noble heart and quick snapshotting skills was on hand. The revealed information has subsequently been removed from the website, but as with all things The Internet, it's never truly gone.

For those wanting to click through the screengrabs to see the entire schedule you can, but here are the highlights from a Bayern Munich perspective:

Bayern Munich vs AC Milan: July 27th in Chicago, IL

Bayern Munich vs. Inter-Milan: July 30th in Charlotte, NC

Bayern Munich vs. Real Madrid: August 3rd in East Rutherford, NJ :ljepota:

For the overall tournament here is the list of teams that will participate in addition to Bayern Munich: Leicester City, Celtic, Paris Saint-Germian, Real Madrid, Liverpool FC, AC Milan, Inter-MIlan, Chelsea FC, and FC Barcelona.

:cool:
bice dobrih tekmi :cool:

But according to Italian outlet Gazzetta dello Sport, they now face competition for Miranda from both Bayern Munich and Barcelona.

The Red Devils, Bayern and Barca have all sent scouts to watch the defender, who will cost more than the £8.6m Inter would be able to pay for his services.

Despite their interest, Inter manager Roberto Mancini is reluctant to sell the former Sao Paulo man.

Mancini has recently handed Miranda the captain's armband to encourage him not to leave the Serie A club. :kafa:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 21 mar 2016, 21:50

Da našem drugu Omeru poželimo sretan rođendan
slika

sa željom da ga Bayo počasti sa trostrukom krunom :kralj: :kralj: :kralj: za jedno 2 mjeseca :D
Sent from my Philips Smart TV.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 21 mar 2016, 22:36

Znaci Osman je nas :mrgreen:
Gledam ga na yt Bgm je mali brz,Coman,Costa i on su buducnost Bayernovog napada :thumbup:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 21 mar 2016, 23:42

Matthias Sammer češće priča sa mnom. On naravno zna moju situaciju. Puno ljudi je u klubu zadovoljno s time kako radim, ali ja nisam zadovoljan minutažom, rekao je Rode

Veznjak Bayerna Sebastian Rode priznaje da rijetko uopće priča Pepom Guardiolom i ističe nezadovoljstvo manjkom minutaže u bavarskom velikanu. Nakon što je 2014. stigao iz Eintrachta ovaj 25-godišnjak odigrao je samo 13 utakmica iako Bayern igra na nekoliko 'kolosijeka'.

"Pep Guardiola ne priča baš sa mnom pa zapravo niti ne znam gdje sam u ovom trenutku i zašto točno ne igram", rekao je Rode ekskluzivno za Goal pa nastavio:

"Matthias Sammer češće priča sa mnom. On naravno zna moju situaciju. Puno ljudi je u klubu zadovoljno s time kako radim, ali ja nisam zadovoljan minutažom", rekao je Rode pa istaknuo kako unatoč svemu ne želi klonuti duhom:

"Situacija nikako nije ugodna, ali trudim se držati glavu uspravnom. Jednostavno ne smijete dopustiti da vas to ubije. Nastavit ću pomagati momčadi koliko god mogu i mogu se samo nadati da će se stvari poboljšati. Momčad ima fenomenalne igrače, ali ja sam već dokazao da mogu igrati ovdje", poručio je Rode.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 22 mar 2016, 02:43

Rode je kloc obicni.
On ti je u rangu recimo, Herthe, Luzerkusena itd.
Nek bude zadovoljan klupom Bayerna, i to mu je dosta.
Neka ga za nedaj boze.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 mar 2016, 07:23

dr.adnan je napisao/la:Da našem drugu Omeru poželimo sretan rođendan
slika

sa željom da ga Bayo počasti sa trostrukom krunom :kralj: :kralj: :kralj: za jedno 2 mjeseca :D
Hvala doktore. :salut:

Dovoljna je samo i LP-a. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tale07
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la tale07 » 22 mar 2016, 10:12

anelbavarac je napisao/la:Rode je kloc obicni.
Neka ga za nedaj boze.
Ne bih se slozio s tobom. Univetzalan igrac koji moze igrati na dosta pozicija sa njemackim mentalitetom. Borba za svaku loptu do kraja I definitivno Sam misljenja da je trebao dobijati vise prilika barem u manjim utakmicama.

Sent from my MI 4W using Tapatalk

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 22 mar 2016, 10:37

Šta je sa Dembeleom?!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 mar 2016, 11:41

Čuj rođendan.

Dijete, sretan rodjendan. :mrgreen:

Da se samo jednom rečenicom (dobro dvije) osvrnem na utakmicu contra Dame. Bilo mi je nekako žao što nisu prošli, jer ono što je Alegri uradio našoj neznalici je po meni veća sramota od onih njegovih promašaja contra Španaca. Onakvu nemoć dugo nisam vidio, i samo neka luda sreća i indivudualni kvalitet je presudio da prođemo, inače sramotno.

Benfica, nije loše. Bitno je da se tempira forma. Ako prođemo Benficu (a trebali bi) jel' se Boateng vraća do SF, u kakvom je on stanju ?

Evo i Rode se žali na neznalicu. Čuj ne priča sa njim, a u javnosti je poznat k'o dobar drug i veliki motivator, ha ya :urnebes:

Sve je realnije da je Pep otjeran, al' da su to fino spakovali, gospodski kako nam i priliči. :cool:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 22 mar 2016, 12:03

Centre forward je napisao/la:
Sve je realnije da je Pep otjeran, al' da su to fino spakovali, gospodski kako nam i priliči. :cool:

:kafa: :think: ima istine u ovom ,ljudi skontali ko je i sta je pepi od katalunje ,daleko mu kuca bila od minkena ne ponovio nam se vise ovakav trener :pray: .

Omerbeze@ sretan rodjendan care i sve najbolje :cool: :salut:

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 22 mar 2016, 12:24

Pep sigurno nije otjeran. Balili su za njim, bale i sad.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 22 mar 2016, 12:41

davud87 je napisao/la:Pep sigurno nije otjeran. Balili su za njim, bale i sad.

mozda da u pocetku i to ponajvise radi para ,marketinga ,ali kad su vidjeli nogometni segmenr kako sve funckionise i u kom pravcu ide skontali su da pepi nije za minkena,ali sve to u tisini i miru,sto bi reko Centro@ gospodski kako jedino i znamo.

Napoli are set to offer defender Kalidou Koulibaly a new deal to ward off interest from Bayern Munich, according to Gianluca Di Marzio, via Football Italia.

Koulibaly, 24, still has three years remaining on his current deal but his impressive performances this season have reportedly drawn the attention of Bayern.

As a result, Napoli are keen to hand the Senegal international improved terms in order to ward off interest from potential suitors in the summer.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 22 mar 2016, 19:45

yern Munich are making large in roads to sign AC Milan's Carlos Bacca. With relatively little striker depth, Bayern Munich's transfer swirlings have revolved around the addition of another striker for months now. While the hot topic recently has been Ousman Dembele, multiple reports out of Italy are stating that Bayern are looking to bring Bacca in this summer.

Yesterday it was reported that Bayern Munich have sent, or will be sending, scouts to observe the 29-year-old in the coming weeks. While no formal contract offers had been received from Bayern according to MilanNews, Tuttosport reports that Bayern Munich have made a contract salary offer for 5 million euros net per annum for the Colombian international. However, Bayern Munich and AC Milan remain divided on transfer price with Bayern pushing for 30 million euros while AC Milan stand at 35 million.

At 29, Carlos Bacca would seem to be a backup striker option behind Robert Lewandowksi and 30 million euros is an absurd amount of money to be bandied about for a depth piece. While Bacca is exactly the type of depth player Bayern has needed since the departure of Claudio Pizarro, this transfer price seems wildly inflated -- almost to the point of untenable -- for a transfer of this type. :kafa: :hmmmmm: karlito vec pravi momcad fino :kafa:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 mar 2016, 19:54

100%, 30 miliona za nekog ko ce sjediti na klupi a plus ni on nece doci da sjedi tamo.

Ja samo ne znam kakav to um sjedi i smislja ovakve i slicne nebuloze. Kad vec izmisljaju sto malo ne sjednu prostudiraju ugovore, igre, pozicije na kojim skripi, formu pa onda ne lupe neko ime. Ono sto nam najvise skripi ne spominje se vec samo napadac ili krilo, cudi me da nema neka super vijest kako hocemo da dovedemo nekog super golmana.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 23 mar 2016, 01:35

anelbavarac je napisao/la:Rode je kloc obicni.
Neka ga za nedaj boze.
Nije stvar u tome kakav je Rode igrač, nego kakav je Guardiola trener...Na kraju krajeva Rode ništa nije lošiji od Rafinhe i Bernata, koji imaju duplo bolji tretman od Rodea, e sad zašto je to tako, niko ne zna..možda zato jer Guardiola, Bernat, Rafinha govore isti jezik pa mu lakše s njima komunicirat, možda ima i neki dublji razlog, uglavnom pun mi je kofer Guardiole i njegovih čudnih ideja, samo da se hoće pokupit više u City i tamo ne igrat LP sa njima :)

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 23 mar 2016, 09:18

coelho41 je napisao/la: Nije stvar u tome kakav je Rode igrač, nego kakav je Guardiola trener...Na kraju krajeva Rode ništa nije lošiji od Rafinhe i Bernata, koji imaju duplo bolji tretman od Rodea, e sad zašto je to tako, niko ne zna..možda zato jer Guardiola, Bernat, Rafinha govore isti jezik pa mu lakše s njima komunicirat, možda ima i neki dublji razlog, uglavnom pun mi je kofer Guardiole i njegovih čudnih ideja, samo da se hoće pokupit više u City i tamo ne igrat LP sa njima :)
Nije tesko primjetiti zasto igraju ova dva nasuprot ovog prvog. Prvo, ova dva igraju na mjestima gdje su oni jedine bekap opcije u slucaju rotiranja, drugo, ova dva, cast Rodeu, puno bolje razumiju i igraju najblize onome sto Pep trazi i ocekuje od njih. Rode ima dvije "nesrece", prva, igra na mjestu gdje imamo vise igraca i Pep nece dozvoliti da Alonso ili Thiago ili Vidal ne igraju dvije utakmice radi Rodea i tako im ubija ritam, i druga, sto je takticki ograniceniji od ovih ostalih i slabo shvata Pepovu filozofiju. Pratio sam ga posebno da vidim ima li tog slifa, i nema, na zalost, samo sto umije da puno trci, predirektan je, borben a to nisu karakteristike koje Pep preferira u odnosu na recimo cuvanje lopte i gradnja igre. On je za ekipa tipa Lester, Kolna, ne tog ranga, vec te filozofije.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []