SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga
Uspio sam dogurati do 3.mjesta na kraju, što je fina pozicija, ali biće brutalna borba u PO.
Kako ti vidiš tu 2. ligu?Tracy3McGrady je napisao/la:Opa Željo izbjegao Greivisa i ide na Slatinu i ako ode do finala to bi značilo prva liga
Haj stavite screenshot sa konačnim poretkom i playoff Picture, da vidimo i mi kako je na kraju završilo.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga
Ovaj target mi javlja,pisemo skoro svaki dan. Bio je dobro poceo a sad prezadnji.jose je napisao/la:Kako ti vidiš tu 2. ligu?Tracy3McGrady je napisao/la:Opa Željo izbjegao Greivisa i ide na Slatinu i ako ode do finala to bi značilo prva liga
Haj stavite screenshot sa konačnim poretkom i playoff Picture, da vidimo i mi kako je na kraju završilo.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Odlicna sezona. Svi su bili aktivni i konkurentni i nije bilo sukoba ko kod onih u prvoj. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Greivis je napisao/la:Odlicna sezona. Svi su bili aktivni i konkurentni i nije bilo sukoba ko kod onih u prvoj.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ti si dosta cesto 4-5 gubio.ZZtop10 je napisao/la:Greivis je napisao/la:Odlicna sezona. Svi su bili aktivni i konkurentni i nije bilo sukoba ko kod onih u prvoj.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Tebi kapa dole za fer borbu do kraja!ZZtop10 je napisao/la:Greivis je napisao/la:Odlicna sezona. Svi su bili aktivni i konkurentni i nije bilo sukoba ko kod onih u prvoj.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jel ovo Slatina naletio na minu zvanu Željezničar? Kako vidim već debelo zaostaje, onakav start i onda ovo 
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Slatinash_7
- Kontakt:
A jasta sam nego,odigram posteno zadnje kolo i eto sta dobijem,Valanciunas povreda,Love sinoc nije igrao..Mislim da sam ubjedljivo imao najvise out igraca,sto zbog nekih bezveznih povreda sto zbog odmaranja..sve u svemu,titulu sam izgubio na 4 skoka protiv Greivisa ili 2 Wadeova slobodna protiv Mirsonija..Mozda me Brada izvuce mada tesko,pretesko..nece mi biti zao ostati u ovoj ligi,nikakva svadja,svi aktivni,ako udjem nekim cudom u prvu dobro i jest..Tracy3McGrady je napisao/la:Jel ovo Slatina naletio na minu zvanu Željezničar? Kako vidim već debelo zaostaje, onakav start i onda ovo
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
daGreivis je napisao/la:Ti si dosta cesto 4-5 gubio.ZZtop10 je napisao/la:Greivis je napisao/la:Odlicna sezona. Svi su bili aktivni i konkurentni i nije bilo sukoba ko kod onih u prvoj.
zadnja 2 kola izgubio jednom za jednu trojku, a jednom za 1 ukradenu loptu.
Da se ne vracam na to od ranije..
Sretno vam u play offu, hvala @ alphonse
I onda kada više ne bude me ovdje
Mislim da si pored želje najnezgodniji protivnik, kad ti uhvate seriju baš su jaki. Al pokušat ću pa šta budeAlphonseKauders je napisao/la:Uspio sam dogurati do 3.mjesta na kraju, što je fina pozicija, ali biće brutalna borba u PO.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Meni svi izgledaju nezgodni, a Željo ako ima normalnu sedmicu teško da se išta može uraditi (moram ovdje opet podsjetiti sve nas da čovjek niji ni učestvovao na live draftu i ispostavilo se da je opet dobio najbolju ekipu:)). Moji su bili zaista u dobroj formi protekle 2-3 sedmice, ali to ne znači da će isto potrajati.. Biće gust matchup..scarr je napisao/la:Mislim da si pored želje najnezgodniji protivnik, kad ti uhvate seriju baš su jaki. Al pokušat ću pa šta budeAlphonseKauders je napisao/la:Uspio sam dogurati do 3.mjesta na kraju, što je fina pozicija, ali biće brutalna borba u PO.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
sjajno,Noel se povrijedi pred sam mec,a ja ostavim Mirotica na klupi i naravno ovaj zabije 9 trica i 36 poena.. ocigledno mi nije sudjeno:)
Pa kakav je ovo raspored da mi zadnji dan niko ne igra. Gubim je ovo vjerovatno. Upset, osmi izbaci prvog. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Zagrabi malo iz FA.Greivis je napisao/la:Pa kakav je ovo raspored da mi zadnji dan niko ne igra. Gubim je ovo vjerovatno. Upset, osmi izbaci prvog.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Tako je Oladipo - sad se povrijedi, hebo PO:/ I Noel također mrtav, crno se piše:/
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Kakvo ludilo Alphonse protiv bayhawksa, trenutno 4-5, ali alphobseu trenutno igraju dva Thompsona (klay i hollis), trebaju mu 4 asistenicije za X, a sa 5 pobjedjuje
Ali ima prednost u to od 4 isto, tako da može tu opet izgubiti
Bayhawksu igra covington i kasnije lou, vjerovatno uzima ali nikad se ne zna
Grrivis i orlovi rano lete očekivano par 1/2 finala, ja iznenadio Slatinu i moguće igram protiv bayhawksa drugog iznenadjenja u 1/2
Grrivis i orlovi rano lete očekivano par 1/2 finala, ja iznenadio Slatinu i moguće igram protiv bayhawksa drugog iznenadjenja u 1/2
Baš tako ludilo sve je moguće, a što se tiče tebe nisi ti iznenađenje već dugoJoseeMourinho je napisao/la:Kakvo ludilo Alphonse protiv bayhawksa, trenutno 4-5, ali alphobseu trenutno igraju dva Thompsona (klay i hollis), trebaju mu 4 asistenicije za X, a sa 5 pobjedjuje
Ko moze do assista ? Lou ili Marcin ? Nerijeseni su jos poluvrijeme, kakav PO, kakvo ludilo !!! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.