Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Lista pojedinaca koji su trofejniji od Slobode:
https://hr.wikipedia.org/wiki/Nobelova_ ... njiževnost
https://hr.wikipedia.org/wiki/Nobelova_ ... njiževnost
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Osttribine
- Kontakt:
Tacno imaju kompleks od Sarajeva ma koliko god to poricali, vise im je stalo da budu trofejniji od Sarajeva nego da bar ove sezone osvoje sta, polako ljudi stotinu puta sam vam ponovio da se i drugi pitaju, pojedinci su mislili da vise poraza na Tusnju doziviti nece, ali eto dozivise prije par dana od Zelje, ne ide to tako kako vi mislite, ali dobro razumijem vas nemate vi ni iskustva u osvajanju trofeja pa lupate 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Evo ga opet
Bolan ugasi internet na par dana, nadodji malo

Bolan ugasi internet na par dana, nadodji malo

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Sta je on ovdje lose izjavio ?FrancescoTotti je napisao/la:Evo ga opet![]()
Bolan ugasi internet na par dana, nadodji malo![]()
Ne znam šta je tu loše rekao @totti, gori ste vi sa #titula #ja #vjerujem, #12-0-0 i sl. gluposti. Krivo vam kada smo dobili Radnik, a ja vam kažem da vam je povoljan rezultat jer smo vam pobjedili konkurenta za Europu. Tvoje je samo da dodjes na trg kada se bude slavila titula 
Nad tobom sunce najljepše sja
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nista, samo derite, duple krune svake godine, imate budjcnost, parspektivu, ekipcinu, sve imate. Uskoro cete bit najtrofejniji klub u drzavi

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je furka, ne znam kako to neko ne moze shvatiti? odo se zezati sa rajom da cemo imati 12-0-0 i 45:0 gol razliku i sad bi neko trebao ismijavati takvu zajebanciju? Kako ne mozes vidjeti po postu da je zajebancija, to nikako ne shvatam.pinoglavi je napisao/la:Ne znam šta je tu loše rekao @totti, gori ste vi sa #titula #ja #vjerujem, #12-0-0 i sl. gluposti. Krivo vam kada smo dobili Radnik, a ja vam kažem da vam je povoljan rezultat jer smo vam pobjedili konkurenta za Europu. Tvoje je samo da dodjes na trg kada se bude slavila titula
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ljudi 'jucer' osnovane, a trofejniji od Slobode
I on dođe da prica o trofejima
Das Ist Walter
- maroonGiant
- Kontakt:
Zadnja izmjena: maroonGiant, dana/u 22 mar 2016, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste to furka, to je samo preuveličavanje onih vaših postova gdje omalovažavate druge klubove, a bilo je dosta bisera koja nisu napisana iz furke, zato i pišem to 12/0/0, da i ja preuveličam te vaše postove. Kako god, poenta je da ste vi oni koji zadnji mogu podyebavati nekoga za prepotencijuMortemHz je napisao/la:To je furka, ne znam kako to neko ne moze shvatiti? odo se zezati sa rajom da cemo imati 12-0-0 i 45:0 gol razliku i sad bi neko trebao ismijavati takvu zajebanciju? Kako ne mozes vidjeti po postu da je zajebancija, to nikako ne shvatam.pinoglavi je napisao/la:Ne znam šta je tu loše rekao @totti, gori ste vi sa #titula #ja #vjerujem, #12-0-0 i sl. gluposti. Krivo vam kada smo dobili Radnik, a ja vam kažem da vam je povoljan rezultat jer smo vam pobjedili konkurenta za Europu. Tvoje je samo da dodjes na trg kada se bude slavila titula
Jesi li svjestan koliko si glup?LuKaVaC je napisao/la:Plastika
Das Ist Walter
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hajde ovako, pa mi onda reci ko ima pravo biti prepotentan a ko ne.
Sloboda je kao klub starija od Sarajeva, ali bez obzira nikad ni u jednoj ligi ni u jednom vremenu niste vazili za 'ozbiljan' klub iz vrha, dok je Sarajevo pored jednog Dinama, Zvezde, Partizana osvajao titulu, ne jednom vec dva puta.
Al hajde nejse, cak i u ovoj drzavi i ovoj ligi Sloboda ima isti epitet: 'neozbiljan' klub. Pa sve do ove polusezone niko vas nije uzimao za ozbiljno, prvi put u 100 godina ste bili prvi na tabeli, vise niste, ali vi ste se toliko digli kao da ste Real yebeni Madrid a ne Sloboda iz Tuzle. Znaci svi vasi navijaci. Omalovazavate druge klubove koji su kad pogledas sa strane divovi za Slobodu (Velez) i onda za FK Sarajevo kazete da je prepotentan klub?
Sloboda je kao klub starija od Sarajeva, ali bez obzira nikad ni u jednoj ligi ni u jednom vremenu niste vazili za 'ozbiljan' klub iz vrha, dok je Sarajevo pored jednog Dinama, Zvezde, Partizana osvajao titulu, ne jednom vec dva puta.
Al hajde nejse, cak i u ovoj drzavi i ovoj ligi Sloboda ima isti epitet: 'neozbiljan' klub. Pa sve do ove polusezone niko vas nije uzimao za ozbiljno, prvi put u 100 godina ste bili prvi na tabeli, vise niste, ali vi ste se toliko digli kao da ste Real yebeni Madrid a ne Sloboda iz Tuzle. Znaci svi vasi navijaci. Omalovazavate druge klubove koji su kad pogledas sa strane divovi za Slobodu (Velez) i onda za FK Sarajevo kazete da je prepotentan klub?
Poredis olimpik sa slobodom, pa bolan **** te osvojen kup kad nema 50 ljudi koji prate olimpik.miden je napisao/la:Jesi li svjestan koliko si glup?LuKaVaC je napisao/la:Plastika
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako se vi onda USUDJUJETE poredit sa Sarajevom ili Zeljeznicarom?LuKaVaC je napisao/la:Poredis olimpik sa slobodom, pa bolan **** te osvojen kup kad nema 50 ljudi koji prate olimpik.miden je napisao/la:Jesi li svjestan koliko si glup?LuKaVaC je napisao/la:Plastika
Veoma retardiran post, tabela nam pokazuje da dijelimo prvo mjesto sa Zrinjskim i sigurno smo zasluženo na tom mjestu i ako neko napiše da smo jedan od 2 najveća favorita za titulu sigurno da nije omalovažavanje drugih klubova. Svaka vama čast za trofeje i ne podržavam omalovažavanje tih uspjeha niti da pričamo kada ćemo prestići nekoga. Idemo pomalo, iz dana u dan rastemo, čak i da ne osvojimo titulu ove godine neće biti previše gorak okus s obzirom da s pravom možemo očekivati da budemo još bolji naredne sezone. I naravno da ste prepotentan klub jer vam prodaju ublehu u šetanju ligom, grupnim fazama i stadionu a vi se za sve to uhvatite i svšravate na mijanmarce.FrancescoTotti je napisao/la:Hajde ovako, pa mi onda reci ko ima pravo biti prepotentan a ko ne.
Tako da stvarno nema ništa loše u postu gdje je napisano da očekuje da ne izgubimo nijednu utakmicu do kraja, kakvih ste vi postova imali zadnjih par godina naspram njih taj post je nula.
- amazon
- Kontakt:
Otresla ih Sloboda ko slinu s pet komada u mrezi, a dimovi s milijarderom koji je vratio sve dugove, doveo mega giga igrace opet imaju obraza pisati nesto. Kakvi levati 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- PitarBordo
- Kontakt:
Šta je ovo odjednom Lukavac koji je toliko mrzio Slobodu i Tuzlu odjednom fukare

Samo Saraj'vo.
Poredis olimpik sa slobodom, pa bolan **** te osvojen kup kad nema 50 ljudi koji prate olimpik.[/quote]
Kako se vi onda USUDJUJETE poredit sa Sarajevom ili Zeljeznicarom?[/quote]
Ja nisam navijač slobode samo kažem realno.
Kanton cijeli plavo bijeli.
Kako se vi onda USUDJUJETE poredit sa Sarajevom ili Zeljeznicarom?[/quote]
Ja nisam navijač slobode samo kažem realno.
Kanton cijeli plavo bijeli.
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!
Ma ti si meni najjaci, niko te ne J**+ ni 5%. Posle pileta, najveca kanta na forumuamazon je napisao/la:Otresla ih Sloboda ko slinu s pet komada u mrezi, a dimovi s milijarderom koji je vratio sve dugove, doveo mega giga igrace opet imaju obraza pisati nesto. Kakvi levati
Das Ist Walter
- amazon
- Kontakt:
Nisam ja pesko da me neko jeb.e, ako tebe zegaju ostavi to za sebemiden je napisao/la:Ma ti si meni najjaci, niko te ne **** ni 5%. Posle pileta, najveca kanta na forumuamazon je napisao/la:Otresla ih Sloboda ko slinu s pet komada u mrezi, a dimovi s milijarderom koji je vratio sve dugove, doveo mega giga igrace opet imaju obraza pisati nesto. Kakvi levati
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 22 mar 2016, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.