Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2016, 20:17

miden je napisao/la:
amazon je napisao/la:Otresla ih Sloboda ko slinu s pet komada u mrezi, a dimovi s milijarderom koji je vratio sve dugove, doveo mega giga igrace opet imaju obraza pisati nesto. Kakvi levati :facepalm:
Ma ti si meni najjaci, niko te ne **** ni 5%. Posle pileta, najveca kanta na forumu :urnebes:
:beba: :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 22 mar 2016, 20:18

amazon je napisao/la:
miden je napisao/la:
amazon je napisao/la:Otresla ih Sloboda ko slinu s pet komada u mrezi, a dimovi s milijarderom koji je vratio sve dugove, doveo mega giga igrace opet imaju obraza pisati nesto. Kakvi levati :facepalm:
Ma ti si meni najjaci, niko te ne **** ni 5%. Posle pileta, najveca kanta na forumu :urnebes:
Nisam ja pesko da me neko jeb.e, ako tebe zegaju ostavi to za sebe :urnebes:
Previše si glup da bi shvatio šta sam ti napisao :wave:
Das Ist Walter

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 mar 2016, 20:20

pinoglavi je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Hajde ovako, pa mi onda reci ko ima pravo biti prepotentan a ko ne.
Sloboda je kao klub starija od Sarajeva, ali bez obzira nikad ni u jednoj ligi ni u jednom vremenu niste vazili za 'ozbiljan' klub iz vrha, dok je Sarajevo pored jednog Dinama, Zvezde, Partizana osvajao titulu, ne jednom vec dva puta.
Al hajde nejse, cak i u ovoj drzavi i ovoj ligi Sloboda ima isti epitet: 'neozbiljan' klub. Pa sve do ove polusezone niko vas nije uzimao za ozbiljno, prvi put u 100 godina ste bili prvi na tabeli, vise niste, ali vi ste se toliko digli kao da ste Real yebeni Madrid a ne Sloboda iz Tuzle. Znaci svi vasi navijaci. Omalovazavate druge klubove koji su kad pogledas sa strane divovi za Slobodu (Velez) i onda za FK Sarajevo kazete da je prepotentan klub? :lol:
Veoma retardiran post, tabela nam pokazuje da dijelimo prvo mjesto sa Zrinjskim i sigurno smo zasluženo na tom mjestu i ako neko napiše da smo jedan od 2 najveća favorita za titulu sigurno da nije omalovažavanje drugih klubova. Svaka vama čast za trofeje i ne podržavam omalovažavanje tih uspjeha niti da pričamo kada ćemo prestići nekoga. Idemo pomalo, iz dana u dan rastemo, čak i da ne osvojimo titulu ove godine neće biti previše gorak okus s obzirom da s pravom možemo očekivati da budemo još bolji naredne sezone. I naravno da ste prepotentan klub jer vam prodaju ublehu u šetanju ligom, grupnim fazama i stadionu a vi se za sve to uhvatite i svšravate na mijanmarce.
Tako da stvarno nema ništa loše u postu gdje je napisano da očekuje da ne izgubimo nijednu utakmicu do kraja, kakvih ste vi postova imali zadnjih par godina naspram njih taj post je nula.
Ne vidim gdje je retardiran post al hajde ok

Procitao si sta sam napiao i opet nista nisi shvatio. Pa bolan Zeljeznicar vas dobio, Zeljeznicar za koji smo svi mislili da je potonuo, a ja sam siguran da ce sljedece sezone biti bolji od vas, mozda i od nas.
Upravu si da smo se mi primali na ublehaske izjave, ali one nisu prepotentne! Ko god da izjavi to u ime FK Sarajeva to ima svoju tezinu! I sve sto je izjavljeno je itekako bilo moguce samo da su ljudi u nasem klubu znali ili htjeli..
Kako god, VI STE DRUGIII, bez obzira sto ste izigravali velikana bh fudbala skoro pola godine, bez obzira sto 'dijelite' mjesto sa Zrinjskim vi ste drugi. A do kraja je dug put ;) Da imate iskustva u osvajanju titula mozda bi i bilo.nesto, jedino da pitate Olimpik kako se to radi ;)
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2016, 20:23

Ja bas gotivim Velez :)

Ovom Zelji bi bilo bolje da sada pobjedi Zrinjskog i Sarajevo i liz liz cemo se malo svakako do nekih losijih vremena :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 mar 2016, 20:25

Pa hoću da ti kažem broj trofeja nema nikakve veze sa igrom tima na terenu. Gledaj Lestera u Engleskoj, koliko je velikana iza sebe ostavio. Željezničar nas jeste dobio, to hoće li biti jači od nas ćemo vidjeti sljedeće godine i ne vidim razlog što to spominješ, njima svaka čast i čeka ih svijetla budućnost.
Ako ti nisu prepotentne izjave o grupnim fazama Europe, a trenutno ste u situaciji da se borite za izlazak u Europu, onda stvarno nemam riječi.
Što se tiče iskustva o osvajanju trofeja i to mi je retardirano s obzirom da je iskustvo bitno kod trenera i igrača na terenu, a ne kod imena kluba. A ako je iskustvo prozivati igrače u šampionskoj sezoni, pjevati one pjesme gdje im yebete sve i šta već niste radili prošle sezone, onda je nama bolje ovako bez iskustva gdje je cijeli stadion pozdravio igrače poslije poraza.
A to vi ste drugi nabijaš na nos isto kao da ste vi ti koji ste prvi i imate 10 bodva ispred nas. Kako god, opušteno i nemoj isfurati ukoliko osvojimo titulu. Što se tiče
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 22 mar 2016, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 22 mar 2016, 20:26

pinoglavi je napisao/la:Pa hoću da ti kažem broj trofeja nema nikakve veze sa igrom tima na terenu. Gledaj Lestera u Engleskoj, koliko je velikana iza sebe ostavio. Željezničar nas jeste dobio, to hoće li biti jači od nas ćemo vidjeti sljedeće godine i ne vidim razlog što to spominješ, njima svaka čast i čeka ih svijetla budućnost.
Ako ti nisu prepotentne izjave o grupnim fazama Europe, a trenutno ste u situaciji da se borite za izlazak u Europu, onda stvarno nemam riječi.
A to vi ste drugi nabijaš na nos isto kao da ste vi ti koji ste prvi i imate 10 bodva ispred nas. Kako god, opušteno i nemoj isfurati ukoliko osvojimo titulu.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 mar 2016, 20:28

pinoglavi je napisao/la:Pa hoću da ti kažem broj trofeja nema nikakve veze sa igrom tima na terenu. Gledaj Lestera u Engleskoj, koliko je velikana iza sebe ostavio. Željezničar nas jeste dobio, to hoće li biti jači od nas ćemo vidjeti sljedeće godine i ne vidim razlog što to spominješ, njima svaka čast i čeka ih svijetla budućnost.
A to vi ste drugi nabijaš na nos isto kao da ste vi ti koji ste prvi i imate 10 bodva ispred nas. Kako god, opušteno i nemoj isfurati ukoliko osvojimo titulu.
Evo klanja ti se ovaj bolid :rol:

Da te podsjetim cemu to izrugivanje za trofeje?
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mi deremo i ne stajemo... Mogli bi mi do nase 100 godisnjice imati vise trofeja nego Divovi... Ko zna, imamo giganta, imamo ekipcinu, imamo buducnost...
:urnebes: :urnebes:

Vi ako.osvojite ja tebi prvom cestitam! Isto kao sto sam vam cestitao kad ste nas sad izbacili iz kupa!
Ipak smo mi FK Sarajevo ;)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 mar 2016, 20:33

Pa ne slažem se s tim postom od @sloboda1919 i mene stvarno boli briga oko te trke ko je trofejniji jer ima dosta stvari oko kojih uživam zbog svojeg kluba. Nadovezao sam se samo jer si kopirao onaj njegov post sa Slobodine teme.
Nad tobom sunce najljepše sja

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 22 mar 2016, 20:35

Bice ovo dosadnih 14 dana...

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 22 mar 2016, 20:35

Nemoj se odmah ljutiti, samo sam ti rekao kako te ovdje raja doživljava. Obicna iskompleksirana maskota :wave:
Das Ist Walter

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 mar 2016, 20:38

Koka ima vise mozga nego ti. :urnebes:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 22 mar 2016, 20:39

Meni samo nije jasno zasto nas svi toliko vrijedjaju, zasto smo svima trn u oku... I ja sam ono napisao u afektu, bio sam iznerviran koliko ste nas omalozavali, ali kad pogledam i Lecester je prvi u Engleskoj, i siguran sam da navijaci Manchester Uniteda, Liverpoola, Arsenala, Chelsea itd, ne pisu ovo kao sto pisu navijaci Zelje i Sarajeva. Vremena se mijenjaju, ne mogu uvijek jedni te isti biti u vrhu BH fudbala... Dolaze nova vremena, novi klubovi, novi sampioni... Vi sada popljujte i mene i ovaj post koliko god zelite, ali da znate ako Sloboda ne moze osvojiti titulu bolje da osvoji Celik, Zeljo, Sarajeva, Velez nego Borac BL, Zrinjski itd. Ja vam cestitam na svim dosadasnjim uspjesima, ali pokazite makar malo postovanja za trenutnog lidera tabele, kao sto to ljudi rade u Engleskoj. Pozz
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2016, 20:42

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto nas svi toliko vrijedjaju, zasto smo svima trn u oku... I ja sam ono napisao u afektu, bio sam iznerviran koliko ste nas omalozavali, ali kad pogledam i Lecester je prvi u Engleskoj, i siguran sam da navijaci Manchester Uniteda, Liverpoola, Arsenala, Chelsea itd, ne pisu ovo kao sto pisu navijaci Zelje i Sarajeva. Vremena se mijenjaju, ne mogu uvijek jedni te isti biti u vrhu BH fudbala... Dolaze nova vremena, novi klubovi, novi sampioni... Vi sada popljujte i mene i ovaj post koliko god zelite, ali da znate ako Sloboda ne moze osvojiti titulu bolje da osvoji Celik, Zeljo, Sarajeva, Velez nego Borac BL, Zrinjski itd. Ja vam cestitam na svim dosadasnjim uspjesima, ali pokazite makar malo postovanja za trenutnog lidera tabele, kao sto to ljudi rade u Engleskoj. Pozz
Mozda neki momci ne bi uzvracali kada nam ne bi zeljeli smrt i ostale gnusne stvari, ne treba biti licemjeran, svi znamo kako je ovo pocelo, makar na ovom forumu.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 22 mar 2016, 20:43

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto nas svi toliko vrijedjaju, zasto smo svima trn u oku... I ja sam ono napisao u afektu, bio sam iznerviran koliko ste nas omalozavali, ali kad pogledam i Lecester je prvi u Engleskoj, i siguran sam da navijaci Manchester Uniteda, Liverpoola, Arsenala, Chelsea itd, ne pisu ovo kao sto pisu navijaci Zelje i Sarajeva. Vremena se mijenjaju, ne mogu uvijek jedni te isti biti u vrhu BH fudbala... Dolaze nova vremena, novi klubovi, novi sampioni... Vi sada popljujte i mene i ovaj post koliko god zelite, ali da znate ako Sloboda ne moze osvojiti titulu bolje da osvoji Celik, Zeljo, Sarajeva, Velez nego Borac BL, Zrinjski itd. Ja vam cestitam na svim dosadasnjim uspjesima, ali pokazite makar malo postovanja za trenutnog lidera tabele, kao sto to ljudi rade u Engleskoj. Pozz
Postujemo mi zrinjski :lol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

LuKaVaC
Kontakt:

Post Postao/la LuKaVaC » 22 mar 2016, 20:44

Trenutni lider je zrinjski
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 mar 2016, 20:44

:o :o :bow: :bow: :bow:
Ps. vi ste drugi

:urnebes:

High

Post Postao/la High » 22 mar 2016, 20:44

:urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 22 mar 2016, 20:50

Malo postovanja prema trenutnom lideru,haloo?!Tko to spominje nas??
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2016, 20:52

hskzmostar je napisao/la:Malo postovanja prema trenutnom lideru,haloo?!Tko to spominje nas??
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ocekujem rigotinu ubrzo :lol: :mrgreen:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 22 mar 2016, 20:52

amazon je napisao/la:Ta ce dimovi pricati o trofejima, Amar Osim ima vise trofeja nego njihov klub :urnebes:
Debilkos meni forum nije zivot kao tebi, tako da za razliku od tebe meni puca k... sta kazu debili poput tebe :wave: :wave: tastatura huligani, a cvike minus 12 :urnebes:
Ma šta kažeš? :urnebes:

amazon

Da li sada shvataš zašto raja smatra da si iskompleksirana maskota? :urnebes: :rol: :lol:
Das Ist Walter

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []