Kako sam samo bezobrazan. Postavio sam bolje parove za domacine i lakse. Vec unaprijed znamo kakvi ce rezultati biti i odigracu kladionicu tako da cu sigurno dobiti. Arelinho sram te i stid bilo kako si birao parove !!Sheyi je napisao/la:Parovi za domacine:
Njemačka – Engleska
Poljska – Finska
Rusija – Litva
Cesena – Latina
Osasuna – Tenerife
Brescia – NovaraOvako na prvu, nekako mi djeluju da domaćini imaju lakše parove, pogotovo prva 4 para kod domaćih. Moglo se ovo malo bolje postaviti, možda.Mađarska – Hrvatska
Austrija – Albanija
Azerbejdžan – Kazahstan
Ascoli – Vicenza
Gimnastic – Numancia
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
slabo yebeš u zadnje vrijeme a?arelinho je napisao/la:Kako sam samo bezobrazan. Postavio sam bolje parove za domacine i lakse. Vec unaprijed znamo kakvi ce rezultati biti i odigracu kladionicu tako da cu sigurno dobiti. Arelinho sram te i stid bilo kako si birao parove !!Sheyi je napisao/la:Parovi za domacine:
Njemačka – Engleska
Poljska – Finska
Rusija – Litva
Cesena – Latina
Osasuna – Tenerife
Brescia – NovaraOvako na prvu, nekako mi djeluju da domaćini imaju lakše parove, pogotovo prva 4 para kod domaćih. Moglo se ovo malo bolje postaviti, možda.Mađarska – Hrvatska
Austrija – Albanija
Azerbejdžan – Kazahstan
Ascoli – Vicenza
Gimnastic – Numancia![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ovo ako ne pogodiš Ascoli – Vicenza, Gimnastic – Numancia nemoj više ni igrati ligu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ne diraj @Arelinha . Ne svidja se ni meni nekad kako se radi, pa sta cu, ovi momci iz saveza su jedini koji su se prihvatli obaveze koja im u zivotu ne treba ni pod razno. Da sad svi podnesu ostavke, ne bi smo vise ni igrali ss. ba .DANTES je napisao/la: slabo yebeš u zadnje vrijeme a?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ma mene je iznervirao onaj post za parove, a momak ne zna uopšte kako ja biram zaprove za domaćina i gosta. Evo sad ću napisati kako odaberem parove.Tribalian je napisao/la:Ne diraj @Arelinha . Ne svidja se ni meni nekad kako se radi, pa sta cu, ovi momci iz saveza su jedini koji su se prihvatli obaveze koja im u zivotu ne treba ni pod razno. Da sad svi podnesu ostavke, ne bi smo vise ni igrali ss. ba .DANTES je napisao/la: slabo yebeš u zadnje vrijeme a?
Kad se tipuje na lige petice uzmem dva para Engleske lige i onda ide random izvlačenje i koji prvi par izađe taj ide domaćinu, a drugi gostu. Tako za svaki ligu. Vidjeli ste da težim tome da bude svih 5 liga petice, a samo šesti par kod domaćina bude još jedan par iz neke lige petice.
Kad je ovako u pitanju internacionalne utakmice reprezentacija tada ih stavim sve na listu i izvlačim. Jedan domaćinu jedan gostu. Samo bonus par odaberem onako kako ja hoću i šta mi se svidi.
A Dantes je stari provokator.
Znam, mene provocira najvise, nije ni cudo s obzirom za koga navija.arelinho je napisao/la:
A Dantes je stari provokator.![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
U svim našim savezima ima dosta lopova, ništa me ne bi iznenadilo, reci kome štimaš?
Kako mislis lake utakmice ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
svašta. niko tebi nije kriv što su te kad si bio dječak malo ljudi zayebali da navijaš za pogrešneTribalian je napisao/la:Znam, mene provocira najvise, nije ni cudo s obzirom za koga navija.arelinho je napisao/la:
A Dantes je stari provokator.![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa ako su lagane utakmice odi u kladionicu i uzmi pare. Vjerujem kako kažeš da su lagane onda su tvoje sigurno pare.Sheyi je napisao/la:U svim našim savezima ima dosta lopova, ništa me ne bi iznenadilo, reci kome štimaš?
Ideš u kontru bezveze, na skali od 10 parova ukupno prve 4 utakmice kod domaćina su najizvjesnije, mislim na pobjedu domaće ekipe u paru. Sve osim pobjede domaćina u te 4 utakmice je iznenađenje. To vidi svako ko imal zna o fudbalu i realno gleda na stvari, vjerujem da si i ti svjestan, ali ne popuštaš.arelinho je napisao/la:Pa ako su lagane utakmice odi u kladionicu i uzmi pare. Vjerujem kako kažeš da su lagane onda su tvoje sigurno pare.Sheyi je napisao/la:U svim našim savezima ima dosta lopova, ništa me ne bi iznenadilo, reci kome štimaš?
Nisam želio da se ovoliko raspravljamo, prihvatam to što si napisao o načinu biranja parova i izvinjavam se ako sam te uvrijedio, nije mi bila namjera. Otkako igram ligu nije bila ovakva situacija, da domačini u odnosu na goste i obrnuto imaju ovako, realno gledajući, jednostavnije utakmice. Ponavljam još jednom da ništa loše nisam mislio, nego me jednostavno zaintrigiralo.
Ovo nije prvi put da se neko zali kako su za domacina ili gosta lakse utakmice.To se desi u svakoj sezoni bar po jednom ili dva puta.Mozda bi i ja u to povjerovao da se na utakmice tipuje sa 1,x ili 2.No posto se tipuje rezultat ja ne vidim ni trunku sanse da postoji laksi ili tezi par.
Da clanovi saveza to mogu igrali bi njihovi timovi u 1.ligi a ne u drugoj ili 3
kao sto je sada slucaj.
Da clanovi saveza to mogu igrali bi njihovi timovi u 1.ligi a ne u drugoj ili 3
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Očajna ponuda, trebalo se preskočiti ovo kolo.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Rado bi to mi ucinili al kalendar ne dozvoljava.Da smo propustili ovo kolo Baraz bi igrali na jednu ligu i dodatni utakmica iz 2.lige.Mislim da to nebi bilo posteno u odlucujucim utakmicama uraditi.>Bolje ovo u toku sezone.UltraSA je napisao/la:Očajna ponuda, trebalo se preskočiti ovo kolo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Suspenzije za 13.kolo:
2.liga
La Vecchia Signora
Yucca +,+,+,
,+,
,+,+,+,+,+,
,
,
gojzerica+,+,
,+,+,+,+,+,+,
,+,
,
2.liga
La Vecchia Signora
Yucca +,+,+,
,+,
,+,+,+,+,+,
,
,gojzerica+,+,
,+,+,+,+,+,+,
,+,
,
BaDaOfficial verified twitter account:
Zbog zdravstvenih razloga nisam u mogućnosti igrati današnju utakmicu. Žao mi je što ostavljam svoj tim na cjedilu, ali ću iz udobnosti svoga doma nestrpljivo gledati meč i navijati. #naprijedcekicari #idemoludoidemojako
Zbog zdravstvenih razloga nisam u mogućnosti igrati današnju utakmicu. Žao mi je što ostavljam svoj tim na cjedilu, ali ću iz udobnosti svoga doma nestrpljivo gledati meč i navijati. #naprijedcekicari #idemoludoidemojako
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
crnobijeli21
- Kontakt:
Ovim putem se izvinjavam svom kapitenu, zaboravio sam tipovat 
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
Patrice_Evra_3 je napisao/la:
CESTITAM SUIGRACIMA NA SADA VEC TRADICIONALNOM SAMARANJU CEKICARAforza je napisao/la:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Le Capitaine, El Capitano, The Captain, ikon kluba - El Marsal

Najlosiji sam igrac ekipe ali koja cast biti u klubu Backspace City

We are Backspace, I jost don't think you understand

Najlosiji sam igrac ekipe ali koja cast biti u klubu Backspace City
We are Backspace, I jost don't think you understand
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Marsal
- Kontakt:
Zato me častiš kad dođeš u ZenicuNerminovic je napisao/la:Le Capitaine, El Capitano, The Captain, ikon kluba - El Marsal![]()
![]()
![]()
Najlosiji sam igrac ekipe ali koja cast biti u klubu Backspace City![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
We are Backspace, I jost don't think you understand![]()
Sjetio sam se odigrat u 11:52, pali računar, frka-trka, odigram nabrzinu i to je to
Sheyi standardno dominira, ja se malo ubacio, još samo ti Nermine da pronađeš formu.
Mafijaši idu do Prve lige!
VOLIM TE BEKSPEJS!!!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.