Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sad kad ulet sa -dobra vecer-

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- amazon
- Kontakt:
Zamaglile ti dzozle internet huliganmiden je napisao/la:Ma šta kažeš?amazon je napisao/la:Ta ce dimovi pricati o trofejima, Amar Osim ima vise trofeja nego njihov klub
Debilkos meni forum nije zivot kao tebi, tako da za razliku od tebe meni puca k... sta kazu debili poput tebe![]()
tastatura huligani, a cvike minus 12
![]()
amazon
Da li sada shvataš zašto raja smatra da si iskompleksirana maskota?![]()
![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nidje veze. Ne vrijedjaj bezze ovog navijaca lidera na tabeliSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ko* majmune Bosanski...hskzmostar je napisao/la:Malo postovanja prema trenutnom lideru,haloo?!Tko to spominje nas??
![]()
![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- hskzmostar
- Kontakt:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ko* majmune Bosanski...hskzmostar je napisao/la:Malo postovanja prema trenutnom lideru,haloo?!Tko to spominje nas??
![]()
![]()
A sirotinje sto bi rigotina spomenuo...
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Vidim da nisi kapacitet da skontaš neke stvari, pa cu ti objasniti. Ti za tri mjeseca imaš više postova, nego ja za nekih 14 ili 15 mjesec. I onda ti meni napišeš ''meni forum nije zivot kao tebi''. Taman kad pomislim da je kraj tvojoj gluposti, ti me iznova iznenadišamazon je napisao/la:Zamaglile ti dzozle internet huliganmiden je napisao/la:Ma šta kažeš?amazon je napisao/la:Ta ce dimovi pricati o trofejima, Amar Osim ima vise trofeja nego njihov klub
Debilkos meni forum nije zivot kao tebi, tako da za razliku od tebe meni puca k... sta kazu debili poput tebe![]()
tastatura huligani, a cvike minus 12
![]()
amazon
Da li sada shvataš zašto raja smatra da si iskompleksirana maskota?![]()
![]()
Das Ist Walter
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pokusaj ovo. Da samo znas sa kakvim smjeskom na licu kasnije preskaces ovog glupanamiden je napisao/la: Vidim da nisi kapacitet da skontaš neke stvari, pa cu ti objasniti. Ti za tri mjeseca imaš više postova, nego ja za nekih 14 ili 15 mjesec. I onda ti meni napišeš ''meni forum nije zivot kao tebi''. Taman kad pomislim da je kraj tvojoj gluposti, ti me iznova iznenadiš

FrancescoTotti je napisao/la:Pokusaj ovo. Da samo znas sa kakvim smjeskom na licu kasnije preskaces ovog glupanamiden je napisao/la: Vidim da nisi kapacitet da skontaš neke stvari, pa cu ti objasniti. Ti za tri mjeseca imaš više postova, nego ja za nekih 14 ili 15 mjesec. I onda ti meni napišeš ''meni forum nije zivot kao tebi''. Taman kad pomislim da je kraj tvojoj gluposti, ti me iznova iznenadiš![]()
Das Ist Walter
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Gdje da kliknem da ignoriram ?FrancescoTotti je napisao/la:Pokusaj ovo. Da samo znas sa kakvim smjeskom na licu kasnije preskaces ovog glupanamiden je napisao/la: Vidim da nisi kapacitet da skontaš neke stvari, pa cu ti objasniti. Ti za tri mjeseca imaš više postova, nego ja za nekih 14 ili 15 mjesec. I onda ti meni napišeš ''meni forum nije zivot kao tebi''. Taman kad pomislim da je kraj tvojoj gluposti, ti me iznova iznenadiš![]()
-
narodniheroj
- Kontakt:
Šta ste ba navalili na tuzlake ufurani navijači.Niko vam nije kriv što letite po oblacima evo dvije godine pa sad kad ste aterirali u realnost pad je veoma bolan.Do juče ste pisali kako imate 2 ekipe, te prekucavanje šaban lige
te napad na grupe EL
dominacija godinama itd
Ljudi vas masakrirali na Koševu i umjesto da se pozabavite svojim sranjima kojih imate na tone, vi se našli na strani čovinih pulena i njihove bolje gol razlike u odnosu na tuzlake.Sloboda je za njih institucija i da bog da nastavili ovako godinama.
Pozz pravoj TZ raji i samo gazi ...
Ljudi vas masakrirali na Koševu i umjesto da se pozabavite svojim sranjima kojih imate na tone, vi se našli na strani čovinih pulena i njihove bolje gol razlike u odnosu na tuzlake.Sloboda je za njih institucija i da bog da nastavili ovako godinama.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Klikni na njegov avatar, i kad tu udjes imas opciju: Dodaj gnjavatora.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gdje da kliknem da ignoriram ?FrancescoTotti je napisao/la:Pokusaj ovo. Da samo znas sa kakvim smjeskom na licu kasnije preskaces ovog glupanamiden je napisao/la: Vidim da nisi kapacitet da skontaš neke stvari, pa cu ti objasniti. Ti za tri mjeseca imaš više postova, nego ja za nekih 14 ili 15 mjesec. I onda ti meni napišeš ''meni forum nije zivot kao tebi''. Taman kad pomislim da je kraj tvojoj gluposti, ti me iznova iznenadiš![]()
Hvalim onog ko je izmislio tu opciju! Bog mu dao sta god pozelio
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
E hvala, sad te vise ne moram gledati.FrancescoTotti je napisao/la:Klikni na njegov avatar, i kad tu udjes imas opciju: Dodaj gnjavatora.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gdje da kliknem da ignoriram ?
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
E hvala, sad te vise ne moram gledati.
Nad tobom sunce najljepše sja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Auu hahah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:E hvala, sad te vise ne moram gledati.FrancescoTotti je napisao/la:Klikni na njegov avatar, i kad tu udjes imas opciju: Dodaj gnjavatora.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gdje da kliknem da ignoriram ?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
No hard feelingsNAJGORA_BAGRA je napisao/la:E hvala, sad te vise ne moram gledati.FrancescoTotti je napisao/la:Klikni na njegov avatar, i kad tu udjes imas opciju: Dodaj gnjavatora.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gdje da kliknem da ignoriram ?
Eto ih zadnje dvije godine. Letilo se, radovalo se, a imalo se i razloga za to. Imali ste i vi razloga za slavlje, kada Misimovic nije potpisao za FKS.narodniheroj je napisao/la:Šta ste ba navalili na tuzlake ufurani navijači.Niko vam nije kriv što letite po oblacima evo dvije godine pa sad kad ste aterirali u realnost pad je veoma bolan.Do juče ste pisali kako imate 2 ekipe, te prekucavanje šaban ligete napad na grupe EL
dominacija godinama itd
![]()

Das Ist Walter
-
narodniheroj
- Kontakt:
Viri ti 20 000 km-ova

Bagra
Da si i mene izbio ovako halalio bih ti istog trenutka. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.