FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

19FKS46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 22 mar 2016, 23:02

Sto medijski partner ne prenese saopstenje UNFKS?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 mar 2016, 23:05

Majkl, pozuri sad je dupla dnevnica
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 22 mar 2016, 23:06

MortemHz je napisao/la:Navijačka grupa Horde zla uspjela se 2008. godine izboriti za povratak na tribinu nakon skoro tri godine borbe protiv agenture. Nakon što se uspješno okončala borba za tribinu, krenuli smo u borbu za klub koju smo isto tako uspješno okončali. Pred nama je danas nova borba za klub u kojoj ćemo do kraja istrajati.

Nakon skandiranja "UPRAVA NAPOLJE" i "DINO ODLAZI" na susretu protiv FK Sloboda a potom i protiv FK Slavije, ponavlja se scenarij iz vremena Nihada Baljka i Senada Merdanovića. Najprije Dino Selimović poziva pojedince i nudi dogovore, a nakon sto se zataškivanje odbija, počinje upućivati "prijetnje" u vidu pitanja o zdravlju članova porodice. Nakon Dininog poziva po već viđenom scenariju počinju pozivi iz raznih stanica policije i pritisci od strane osoba sumnjivog morala, za koje pretpostavljamo da su bliskih upravi.

Ukoliko vam je u cilju da pokrećete bilo kakve istrage i postupke, mi vam predlažemo da vršite pritisak na tužilaštvo kako bi se riješio slučaj Vedran Puljić. Podsjetimo po dolasku u klub najavili ste borbu za istinu, a mi tu borbu ne vidimo, osim ispraznih izjava svakog 4. 10.

Svoje stavove nećemo mijenjati i poručujemo vam da nas pozivi i prijetnje neće zaplašiti. Horde zla nemaju nikakvih interesea, izuzev uspješnog i trofejnog Fudbalskog kluba Sarajevo. Dinu Selimovića i upravu kluba pozvali smo da podnesu ostavke prije svega zbog loših rezultata, nedostatka vizije, narušavanja imidža kluba, brojnih propusta u sportskom segmentu, loše transfer politike, konstantne smjene trenera, dovođenja povrijeđenih igrača s astronomskim ugovorima čime su se direktno oštetile finansije kluba itd... Razloga je mnogo, a ovo su samo neki od njih.

Kap koja je prelila čašu je to što ste dozvolili da novosadska fudbalska mafija preko Miodraga Ješića, nađe put za ulazak u klub i doslovno ga preotme od vas samih. Kakav garant možemo imati da nećete dozvoliti da se to ponovo desi?

Napravili ste grešku preko koje se neće i ne može preći. Pozivamo vas da ispunite obećanje koje ste dali prije pet godina i napustite klub kada vam to navijači poruče.

Ostavke uprave i Dine Selimovića ne traži samo navijačka grupa Horde zla, nego i navijači s ostalih tribina stadiona Asim Ferhatović Hase. Ovo je izuzetno važno naglasiti obzirom da spin majstori pokušavaju predstaviti Horde zla kao narkomane koji uvijek žele ratovati s nekim. Navijači su ti koji su vas doveli u klub sa željom da od Sarajeva napravite evropskog velikana, a vi ste ljubav prema klubu iskoristili da steknete ličnu korist. Nećemo dozvoliti da se pojedinci na uštrb kluba bogate i rješavaju stambeno pitanje. Horde zla će nastaviti da izdvajaju posljednju marku kako bi pružile podršku Sarajevu na gostovanjima širom Bosne i Hercegovine.

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO !!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 22 mar 2016, 23:08

Lakoste je napisao/la:
SusicBVB je napisao/la:Goran Sumar je bio protiv Jesica jer je veliki prijatelj sa HURTICEM i uzimaju od roditelja novac kako bi igrala pojedinca djeca CATAKOVICA otac im je dao pare da bi igrali , zlo je SUMAR GORAN treba ga udaljiti od kluba kao i Hurtica. Goran Sumar " novinar " uzima novac i gura sa Hurticem igrace , svi znaju da je blizak i dobar sa menadžerima , doveo je Ikandea sa Izraelcima u Sarajevo , a Ikande igra sada u 2 ligi Izraela od 15 klubova klub u kojem igra je 13 Sumar je ZLO ODLAZI IZ SVETINJ , sve si uništio lopove jedan **** ti Sinan Sinanovic mater ... Sport avaz je ZLO

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Stefane jesi to ti :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
Po nacinu pisanja bi rekao da je ovo @zukanovic
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

SusicBVB
Kontakt:

Post Postao/la SusicBVB » 22 mar 2016, 23:09

Goran Sumar gura i forsira KADUSICA iz razloga sto mu je menadžer Muamer Zukic , a Zukic je inače KUM od pokrenutog Šumara , sve golove Jesic je upravo primio preko KADUSICA jer je KADUSIC morao da igra kako mu menadžer kaze nazalost , sada su postavili svog trenera HURTICA i tek sada ide rat , Zukic je rekao oci od Sefkije Resica ako ne bude potpisao za njega da nikad nece biti u prvom timu jer SUMAR ima kontrolu nad Hurticem , Hurtic se mnogo boji Šumara jer su u TALLu , SARAJEVO UNIŠTITE HURTIC I SUMAR LJUDI budite oprezni

High

Post Postao/la High » 22 mar 2016, 23:11

Vadi ga, usra se. :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 22 mar 2016, 23:12

SusicBVB je napisao/la:Goran Sumar gura i forsira KADUSICA iz razloga sto mu je menadžer Muamer Zukic , a Zukic je inače KUM od pokrenutog Šumara , sve golove Jesic je upravo primio preko KADUSICA jer je KADUSIC morao da igra kako mu menadžer kaze nazalost , sada su postavili svog trenera HURTICA i tek sada ide rat , Zukic je rekao oci od Sefkije Resica ako ne bude potpisao za njega da nikad nece biti u prvom timu jer SUMAR ima kontrolu nad Hurticem , Hurtic se mnogo boji Šumara jer su u TALLu , SARAJEVO UNIŠTITE HURTIC I SUMAR LJUDI budite oprezni

Jesi se ti danas registrovao samo da nam to objasnis? :lol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 22 mar 2016, 23:13

Pantelija je napisao/la:Majkl, pozuri sad je dupla dnevnica
:urnebes: :rol:
Das Ist Walter

High

Post Postao/la High » 22 mar 2016, 23:19

Može li neko kopirati obavijest Hordi?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2016, 23:22

aleksandar_veliki je napisao/la:Sioux, nastavi na Opstim diskusijama.
On navija za Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 22 mar 2016, 23:24

MortemHz je napisao/la:
On navija za Sarajevo.
Ne navija... završio je sa pisanjem na ovoj temi. Na opšte diskusije pa nek' piše.
F.K.SARAJEVO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2016, 23:25

High je napisao/la:Može li neko kopirati obavijest Hordi?
Evo brate, samo sekunda.

High

Post Postao/la High » 22 mar 2016, 23:26

MortemHz je napisao/la:
High je napisao/la:Može li neko kopirati obavijest Hordi?
Evo brate, samo sekunda.
Hajde, ako zatreba, da se nađe. :kafa:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 mar 2016, 23:27

MortemHz je napisao/la:Navijačka grupa Horde zla uspjela se 2008. godine izboriti za povratak na tribinu nakon skoro tri godine borbe protiv agenture. Nakon što se uspješno okončala borba za tribinu, krenuli smo u borbu za klub koju smo isto tako uspješno okončali. Pred nama je danas nova borba za klub u kojoj ćemo do kraja istrajati.

Nakon skandiranja "UPRAVA NAPOLJE" i "DINO ODLAZI" na susretu protiv FK Sloboda a potom i protiv FK Slavije, ponavlja se scenarij iz vremena Nihada Baljka i Senada Merdanovića. Najprije Dino Selimović poziva pojedince i nudi dogovore, a nakon sto se zataškivanje odbija, počinje upućivati "prijetnje" u vidu pitanja o zdravlju članova porodice. Nakon Dininog poziva po već viđenom scenariju počinju pozivi iz raznih stanica policije i pritisci od strane osoba sumnjivog morala, za koje pretpostavljamo da su bliskih upravi.

Ukoliko vam je u cilju da pokrećete bilo kakve istrage i postupke, mi vam predlažemo da vršite pritisak na tužilaštvo kako bi se riješio slučaj Vedran Puljić. Podsjetimo po dolasku u klub najavili ste borbu za istinu, a mi tu borbu ne vidimo, osim ispraznih izjava svakog 4. 10.

Svoje stavove nećemo mijenjati i poručujemo vam da nas pozivi i prijetnje neće zaplašiti. Horde zla nemaju nikakvih interesea, izuzev uspješnog i trofejnog Fudbalskog kluba Sarajevo. Dinu Selimovića i upravu kluba pozvali smo da podnesu ostavke prije svega zbog loših rezultata, nedostatka vizije, narušavanja imidža kluba, brojnih propusta u sportskom segmentu, loše transfer politike, konstantne smjene trenera, dovođenja povrijeđenih igrača s astronomskim ugovorima čime su se direktno oštetile finansije kluba itd... Razloga je mnogo, a ovo su samo neki od njih.

Kap koja je prelila čašu je to što ste dozvolili da novosadska fudbalska mafija preko Miodraga Ješića, nađe put za ulazak u klub i doslovno ga preotme od vas samih. Kakav garant možemo imati da nećete dozvoliti da se to ponovo desi?

Napravili ste grešku preko koje se neće i ne može preći. Pozivamo vas da ispunite obećanje koje ste dali prije pet godina i napustite klub kada vam to navijači poruče.

Ostavke uprave i Dine Selimovića ne traži samo navijačka grupa Horde zla, nego i navijači s ostalih tribina stadiona Asim Ferhatović Hase. Ovo je izuzetno važno naglasiti obzirom da spin majstori pokušavaju predstaviti Horde zla kao narkomane koji uvijek žele ratovati s nekim. Navijači su ti koji su vas doveli u klub sa željom da od Sarajeva napravite evropskog velikana, a vi ste ljubav prema klubu iskoristili da steknete ličnu korist. Nećemo dozvoliti da se pojedinci na uštrb kluba bogate i rješavaju stambeno pitanje. Horde zla će nastaviti da izdvajaju posljednju marku kako bi pružile podršku Sarajevu na gostovanjima širom Bosne i Hercegovine.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2016, 23:32

molotovljev je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
On navija za Sarajevo.
Ne navija... završio je sa pisanjem na ovoj temi. Na opšte diskusije pa nek' piše.
To nije fer prema momku koji navija za Sarajevo. Nisam bio tu i ne znam sta je napisao ali on navija za Sarajevo.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 22 mar 2016, 23:32

SusicBVB je napisao/la:Ljudi pa vi brzo zaboravljate SVE. pisete BAJKE kada je Hurtic u pitanju ispade sada da je Hurta , zaslužan za sve , Miodrag Jesic kada je dosao dobio je Slaviju sa DJECOM , na Kosevu je bilo 3/1 golove su postigli , Osmanovic , Heric i Velajdzic u toj utakmici dva spica su bila Catakovic i Osmanovic , pod palicom Jesica Debitovali su sljedeći :- KADUSIC , HERIC , VELAJDZIC , OSMANOVIC , GLJIVA , VAZDA , takodje treba dodati da su treninge sa PRVIM timom uradili i NEDIM HADZIC I KLARIC iz Kadeta i oni su prvi put priključeni prvom timu kod JESICA , njemu trebamo odati priznanje za Academyu i nacu djecu , jer on je zaslužan za to !

I ko je izbacio Puzigacu i Tatomirovica iz ekipe?

Wtf? Mrs u 100 pm.. Joj kakva se bagra okotila oko kluba strasno..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 22 mar 2016, 23:33

.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 23 mar 2016, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 22 mar 2016, 23:34

ovakve treba tjerati sa teme majke mi moje

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 22 mar 2016, 23:37

zagorski je napisao/la:

Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], skoJaa i 9 gostiju.