UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Ali Cro Copa haha, "Desnom nogom šaljem u bolnicu, lijevom u groblje" 

On što je slao, slao je..Neutral je napisao/la:Ali Cro Copa haha, "Desnom nogom šaljem u bolnicu, lijevom u groblje"

Ozbiljno, navijat ću za njeg, al mislim da on više nema ni snage, ni motiva za pobjedu protiv solidnog borca tipa Pat...
I ja ću ako Bog da za njega navijati, samo neka se borba do 5 završi, moram na takmičenje zorom krenuti 

Eto taman da se prije takmičenja naložiš... 

Upravo to 

Službeno vaganje boraca za sutrašnji spektakl UFC 115 u Vancouveru...
LIVE http://www.mmajunkie.com
LIVE http://www.mmajunkie.com
http://sportsport.ba/ostalop-38002.htm
Ne mogu da vjerujem
Konačno, svaka čast ss.ba na ovom
EDIT
Izgleda da će se pored Cro Cop još jedna legenda oprostiti Chuck. Franklin ga dobio sa slomljenom rukom
Ne mogu da vjerujem

Konačno, svaka čast ss.ba na ovom

EDIT
Izgleda da će se pored Cro Cop još jedna legenda oprostiti Chuck. Franklin ga dobio sa slomljenom rukom

http://sportsport.ba/ostalop-38738.htm
Izgleda da ste vi ozbiljno krenuli u praćenje MMA. Svaka čast
Valjda će biti nešta i o slijedećem eventu u UFC koji se održava za šest dana, borba za naslov prvaka u teškoj kategoriji. To se mora ispratiti
EDIT
Ne znam jeste li vi primjetili, al eno i sp.in krenuo u borilačke vode
Ja dosad koliko se meni čini nisam primjećivao takve tekstove na .in sve dosad. Nije valjda da su vam i to počeli copy/paste
A što se tiče borbe, imao sam neki osjećaj da će Fedor izgubiti. Koliko mi je krivo što sam dugo u noć čekao borbu radi jedne minute, toliko mi je drago, jer je Fedor izgubio
Valjda i u UFC pređe da i on osjeti batine
Izgleda da ste vi ozbiljno krenuli u praćenje MMA. Svaka čast

Valjda će biti nešta i o slijedećem eventu u UFC koji se održava za šest dana, borba za naslov prvaka u teškoj kategoriji. To se mora ispratiti

EDIT
Ne znam jeste li vi primjetili, al eno i sp.in krenuo u borilačke vode

A što se tiče borbe, imao sam neki osjećaj da će Fedor izgubiti. Koliko mi je krivo što sam dugo u noć čekao borbu radi jedne minute, toliko mi je drago, jer je Fedor izgubio

Kaze mi prijatelj da je vidio plakatu za nekakav UFC turnir u Sarajevu, valjda se bori i Denis Stojnic. Jel' ima neko vise info. o tome, kad ce se odrzati?
100% sportski i krajnje opušten potpis
24.7.2010. SkenderijaRiNo je napisao/la:Kaze mi prijatelj da je vidio plakatu za nekakav UFC turnir u Sarajevu, valjda se bori i Denis Stojnic. Jel' ima neko vise info. o tome, kad ce se odrzati?
Bore se:
Gokhan Sani
Chalid Arrab Die Faust
Denis Stojnic
Garry Goodridge
Semmy Schilt
Alistair Overeem
Dado Stojnic
Erol Zimmermann
Valentijn Overeem
John-Olav Einemo
Paul Cahoon The Bulldog
Damir Mihajlovic
btw. Je li Denis Stojnic jos u UFC-u?
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

Zbog ovog majstora definitivno treba otići na taj turnir. Živa legenda K-1.Semmy Schilt
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja neki dan vidio najavu za 17.7. u Zetri
Sto se tice sljedeceg UFC eventa, malo je reci da jedva cekam subotu/nedjelju, kako kome odgovara
Nadam se Lesnarovoj pobjedi i mislim definitivnoj potvrdi da je trenutno najbolji teskas na svijetu

Sto se tice sljedeceg UFC eventa, malo je reci da jedva cekam subotu/nedjelju, kako kome odgovara

Nadam se suprotnom, tj. pobjedi Carwina i potvrdi da nove snage vladaju teškom...The Game je napisao/la:Ja neki dan vidio najavu za 17.7. u Zetri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto se tice sljedeceg UFC eventa, malo je reci da jedva cekam subotu/nedjelju, kako kome odgovara![]()
![]()
Nadam se Lesnarovoj pobjedi i mislim definitivnoj potvrdi da je trenutno najbolji teskas na svijetu
[youtube][/youtube]
Uživo vaganje večeras u 01:00 sat poslije ponoći možete pogledati na UFC-ovoj službenoj stranici. Kao i svaki put do sada regularnim vaganjem utvrđuje se tačna kilaža svakoga borca koji se bori u noći, subotu na nedjelju.
Ne mogu da vjerujem kako je Lenar pobjedio
Carwin isto ko da nije smio pobjediti, isto ko da je pustio borbu, ono je nemoguće. Kakav je samo start imao i onako glupo izgubiti nevjerovatno. Valljda će Cain onu životinju primiriti, jedva čekam 

Jel pobjedio Brock Lasner sinoc brate vidim ti si pratio ja nisam mogao
Strauss je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako je Lenar pobjedioCarwin isto ko da nije smio pobjediti, isto ko da je pustio borbu, ono je nemoguće. Kakav je samo start imao i onako glupo izgubiti nevjerovatno. Valljda će Cain onu životinju primiriti, jedva čekam
Samo jedan klub Velež Mostar
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma necu vise da gledam ovaj UFC nakon sinoc ono je ba sramota neka ide u pmmmmmmmmmmm.... pa sudije su ono trebale i prekinut vec u prvoj rundi ba prebio ga neka ide u pm... ma i ono je sve biznis i sve se zna ko ce pobjediti izgleda fuj fuj
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Lesnar pokazao da vise nije zivotinja kao pre ali da i dalje moze da primi opasno batinanje od strane protivnika.Ne znam ali ja nekrivim sudiju on je isao na instikt da se moze Lesnar odbraneti i da moze podneti onoliko udaraca sto je bilo i opravdano.I onda u drugoj rundi arm-chooke za pobedu.
Sledeci protivnik mu je mislim Velasquez.
Sledeci protivnik mu je mislim Velasquez.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))