FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@Evander
Na dobrom putu da ispadne u pravu za sve!
momka znam licno i cijelo vrijeme znam da je u pravu ali ovdje ocito neki misle da je ljubav ako e neko udara po glavi a ti govori to ljubavi, volim te, samo nek ne pucaSarajlijica1946 je napisao/la:@Evander
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- molotovljev
Mortem, njegov nick i avatar govore suprotno od toga što ti meni pričaš. Ako simpatiše ne znači da navija...
Ne može danas navijati za nas, sutra za Slobodu pa opet za nas. Još je počeo vrijeđati naše navijače, ma vozdra...
Nećemo o tome, završeno.
Ne može danas navijati za nas, sutra za Slobodu pa opet za nas. Još je počeo vrijeđati naše navijače, ma vozdra...
Nećemo o tome, završeno.
F.K.SARAJEVO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakve veze avatar i nick imaju sa zivotom? On nije Sarajlija i logicno je da ce bodriti svoj lokalni klub pored Sarajeva. Od ovih europskih za nas navijamolotovljev je napisao/la:Mortem, njegov nick i avatar govore suprotno od toga što ti meni pričaš. Ako simpatiše ne znači da navija...
Nećemo o tome, završeno.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Odbijam takve stvari da slusam,pogotovo o mom kkubu!Dino imao si sve sad imas kurcinu jednu veliku!Hz ne pise tek tako,sta se tu sve radi Boga pitaj!Pantelija je napisao/la:momka znam licno i cijelo vrijeme znam da je u pravu ali ovdje ocito neki misle da je ljubav ako e neko udara po glavi a ti govori to ljubavi, volim te, samo nek ne pucaSarajlijica1946 je napisao/la:@Evander
- molotovljev
Kakva je sitauacija sa kartonima, kome prijeti suspenzija? Mislim da Duljević ima 2 žuta...
F.K.SARAJEVO
- VanCipelic
- Kontakt:
Duljevic, Rustemovic, Benko, Barbaric, Simeunovic, Amer Bekic...molotovljev je napisao/la:Kakva je sitauacija sa kartonima, kome prijeti suspenzija? Mislim da Duljević ima 2 žuta...
Zasto se BP ne oglasi oko ove situacije..
''Kap koja je prelila čašu je to što ste dozvolili da novosadska fudbalska mafija preko Miodraga Ješića, nađe put za ulazak u klub i doslovno ga preotme od vas samih. Kakav garant možemo imati da nećete dozvoliti da se to ponovo desi?''
Ovo me najviše boli, nakon ovog, oporavak je dug...Nakotilo se svega oko Sarajeva...
Ovo me najviše boli, nakon ovog, oporavak je dug...Nakotilo se svega oko Sarajeva...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
BP je prije nekoliko dana poslao pismo Ken-u, da je uprava skrenula s puta i da ne radi u interesu FK Sarajevo.Zastone je napisao/la:Zasto se BP ne oglasi oko ove situacije..
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Cetiri godina studirao u Sarajevu.
Aktivno pratim unazad 10 godina sva desavanja.
Ako je vrijedjanje sto sam rekao nekom da je lud sto spominje titulu nakom svega, odmah neka me admin trajno banuje, napravit cu novi racun i imat ce od mene isto klikova i komentara kao i do sada.
Podrzavam Slobodu? Cime? Kako? Time ako sam mozda sportski cestitao na pobjedi? Ako sam realan i rekao da imaju jacu ekipu i da mi je draze da oni osvoje nego svinjski? Ok, uredu.
Uhvatio si me za zub jer sam protiv uprave (protiv tebe i tvog misljenja) i opet cu, neka me banuju trajno napisati UPRAVA NAPOLJE, DINO ODLAZI!
Izvinjavam se na postu koji nema veze sa FKS.
Ako je vrijedjanje sto sam rekao nekom da je lud sto spominje titulu nakom svega, odmah neka me admin trajno banuje, napravit cu novi racun i imat ce od mene isto klikova i komentara kao i do sada.
Podrzavam Slobodu? Cime? Kako? Time ako sam mozda sportski cestitao na pobjedi? Ako sam realan i rekao da imaju jacu ekipu i da mi je draze da oni osvoje nego svinjski? Ok, uredu.
Uhvatio si me za zub jer sam protiv uprave (protiv tebe i tvog misljenja) i opet cu, neka me banuju trajno napisati UPRAVA NAPOLJE, DINO ODLAZI!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Daj Boze da ja budem u krivu.Sarajlijica1946 je napisao/la:@Evander
Niko sretniji od mene samog.
Do sad mi je Jesic jedina pogresna procjena bio. Fakat sam kontao da zna sta radi i da je dosao ovdje da napravi uspjeh.
Imao je moje povjerenje dok se nisam uvjerio da su mu dva glavna pojacanja, koje je on llicno doveo, tarabe.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Stigao je od Kena i odgovor u medjuvremenupasica je napisao/la:BP je prije nekoliko dana poslao pismo Ken-u, da je uprava skrenula s puta i da ne radi u interesu FK Sarajevo.Zastone je napisao/la:Zasto se BP ne oglasi oko ove situacije..

- molotovljev
Duljević, Benko, Bekić...hmm, možda ne bi bilo loše da neko od njih 'požuti' protiv Borca, jer nam je naredna Radnik kući,VanCipelic je napisao/la:Duljevic, Rustemovic, Benko, Barbaric, Simeunovic, Amer Bekic...molotovljev je napisao/la:Kakva je sitauacija sa kartonima, kome prijeti suspenzija? Mislim da Duljević ima 2 žuta...
pa Vitez u gostima i onda derbi... na znam al' bi nam kartoni dodatno mogli zakomplikovati situaciju. Previše je tu važnih igrača.
F.K.SARAJEVO
Ako admin banuje brata Siuxa, dobrovoljno se javljam i mene da banuje isto.SiouxLukavac je napisao/la:Cetiri godina studirao u Sarajevu.
Bar iz ovog razloga koji je naveden.
Covjek je provjeren pitar sto posto.
Na temi nije od juce, nego je stari clan foruma i svi jako dobro znamo sta je pisao i za koga navija.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Ako admin banuje brata Siuxa, dobrovoljno se javljam i mene da banuje isto.SiouxLukavac je napisao/la:Cetiri godina studirao u Sarajevu.
Bar iz ovog razloga koji je naveden.
Covjek je provjeren pitar sto posto.
Na temi nije od juce, nego je stari clan foruma i svi jako dobro znamo sta je pisao i za koga navija.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- franklampard8
- Kontakt:
Nece on razjebati nista ne sekiraj se, moze razjebati samo garnituru koja radi za njih. Ne ulazu se pare u nesto pa se onda odustaje. I koliko ja znam navijaci drugih klubova imaju drugu temu da pisu.aleksandar_veliki je napisao/la:Kod vas bas napeto ovih dana. Ne znam, tesko je bilo kakav komentar dati. Ljude koji dolaze na tribine treba cijeniti, ispostovati ih ali im se po mom misljenju niti u jednom trenutku ne smije im se dozvoliti da vode politiku kluba. Nazalost, na ovim prostorima najvatreniji navijaci jos uvijek misle da su oni najvazniji i po meni je to veliki problem. Dozvoljavam da grijesim, da sam u zabludi ali kao i svi vi imam pravo na svoje misljenje. U ono sto sam siguran je to da ova situacija za vas klub nije dobra nikako tako da me uopste ne bi cudilo da Tan danas ili sutra **** sve...

1946
da cujemo odgovor , il svako zna ali se ustvari nista ne zna
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Pa evo ja nemam nick koji ima veze sa Sarajevom, nisam iz Sarajeva je li ni ja ne smijem pisati ovdje?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- Burberry46
- Kontakt:
Dino imaj makar malo obraza i ponudi ostavku poslije ovog saopstenja. Navijaci su te postavili red je da odes.
DINO ODLAZI! Vrijeme je za nove ljude
DINO ODLAZI! Vrijeme je za nove ljude
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, MSOZ101, nedimmmm1337, ubipara i 90 gostiju.