Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Mesa priziva da se prijateljske ne igraju, kao da on vec ima uigranu reprezentaciju kojoj ovakve tekme nisu potrebne.
Koliko je zasr'o baraz, pa sad spisak i ne cude me.
Da li se Mehmede ovako pravi ekipa sa kojom mozes ici u rat ?
Koliko je zasr'o baraz, pa sad spisak i ne cude me.
Da li se Mehmede ovako pravi ekipa sa kojom mozes ici u rat ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
O cemu ti onda pricas?JavierBosnia je napisao/la:Pa ne mora znaciti da je njega. Mislite da ste vise gledali utakmice bicakcica od mese? Onda ga idite zamjeniteSarajlijica1946 je napisao/la:Javier ne lupaj i ne sramoti se sa tim nebulozama!Bicakcix je izjavio da ga niko nije kontaktirao!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Opcenito, inace.. ne desava se ovo prvi put nego svaki put ista prica. Sto nije pozvan ovaj, a ovaj jesteSarajlijica1946 je napisao/la:O cemu ti onda pricas?JavierBosnia je napisao/la:Pa ne mora znaciti da je njega. Mislite da ste vise gledali utakmice bicakcica od mese? Onda ga idite zamjeniteSarajlijica1946 je napisao/la:Javier ne lupaj i ne sramoti se sa tim nebulozama!Bicakcix je izjavio da ga niko nije kontaktirao!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Liga petice svaki igrac mora biti na spisku ako je zdrav i makar jednu tekmu odigrao!Svi ostali mogu i moraju cekati!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa i ja sam za to da je trebao Bico dobiti poziv, svakako ispred Cocalica lika iz belgije, al valjda mesa zna sta radi je*emu hahaSarajlijica1946 je napisao/la:Liga petice svaki igrac mora biti na spisku ako je zdrav i makar jednu tekmu odigrao!Svi ostali mogu i moraju cekati!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dakle, teoretski, stoper Hoffenheima treba da igra prije stopera BenficeSarajlijica1946 je napisao/la:Liga petice svaki igrac mora biti na spisku ako je zdrav i makar jednu tekmu odigrao!Svi ostali mogu i moraju cekati!
Uostalom, kao da je bitno gdje ko igra. Treba se gledati samo individualni kvalitet i podrzavam Bazdarevica u izostavljanju ove rupe. Da je Bicakcic karijeru poceo u nasoj ligi, ne bi do HNL-a dogur'o.
Nogometna reprezentacija Srbije sa svojim rezultatima u zadnjim godinama i načinom rada bi nam zasigurno trebala predstavljati ruku vodilju ka daljnjem napredovanju ove reprezentacije i podizanju svega na neki veći nivo.DevilsAdvocate je napisao/la:Evo pogledajte sta je uradio selektor Srbije, u reprezentaciju nije pozvao nekoliko zvijezda a u ekipu je uvrstio igrace iz Partizana i Crvene Zvezde, i kada je npr. Dusan Tadic izjavio da je za njega sramota sto nije pozvan, svi se na njega obrusili i stali u odbranu selektora, a ne ko kod nas, covjek izostavi jednog igraca sa spiska za kojeg vi smatrate da je morao biti, iako nigdje ne vidim da je morao jer nije uopste igrac 1. postave , odma Mesa ne valja, odma vrijedanje. Ja selektora jos uvijek podrzavam iako mislim da je Bicakcic trebao biti pozvan , ali vjerujem Mesi i njegovim odlukama, i znam da ce se Bicakcic vratiti vec na sledecem spisku, ovo je samo isprobavanje igraca...
I molim moderatora, za sve ove koji vrijedaju bilo kojeg reprezentativca ili selektora sa psovkama i slicno, sto stvarno prelazi sve granice, da budu privremeno odstranjeni sa foruma ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
bas htjedoh to da napisem 
- DragonGirl
- Kontakt:
Je li se rodio onaj ko je svima ugodio?
Ni meni se neke odluke ne sviđaju, ali mislim da je pošteno sačekati da vidimo na šta će to ličiti i koliko će se zapravo dati prilika novajlijama, ako su zaista zarad njih, pojedini ostali bez poziva što bi, u neku ruku, i trebala biti svrha prijateljskih utakmica. Dakle trebalo bi probati igrače, a ne mogu se probati oni koji su već isprobani.
Nema smisla unaprijed donositi zaključke, treba sačekati malo. 
Ni meni se neke odluke ne sviđaju, ali mislim da je pošteno sačekati da vidimo na šta će to ličiti i koliko će se zapravo dati prilika novajlijama, ako su zaista zarad njih, pojedini ostali bez poziva što bi, u neku ruku, i trebala biti svrha prijateljskih utakmica. Dakle trebalo bi probati igrače, a ne mogu se probati oni koji su već isprobani.
Ako igra bude kako treba na taktičkom planu, ja ću mu te sve propuste halaliti.
Jer je O'Neil u baražu na taktičkom planu ubio Mešu, a to se ne postiže pozivanjem ili izostavljanjem nekog igrača sličnog kvaliteta, nego sa punim radom.
Jer je O'Neil u baražu na taktičkom planu ubio Mešu, a to se ne postiže pozivanjem ili izostavljanjem nekog igrača sličnog kvaliteta, nego sa punim radom.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Poredit O'nela i mesu je smijesno. Razlika u kvaliteti je ogromna. Jedino nas Vaha moze kvalitetno voditi, ali nece covjek kad moze negdje 10x bolje i da mu se niko ne mjesa u posaoRokoko87 je napisao/la:Ako igra bude kako treba na taktičkom planu, ja ću mu te sve propuste halaliti.
Ko je stao u njegovu odbranu?DevilsAdvocate je napisao/la:Evo pogledajte sta je uradio selektor Srbije, u reprezentaciju nije pozvao nekoliko zvijezda a u ekipu je uvrstio igrace iz Partizana i Crvene Zvezde, i kada je npr. Dusan Tadic izjavio da je za njega sramota sto nije pozvan, svi se na njega obrusili i stali u odbranu selektora,
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Djavolji advokat je bot a forumski nick mu sasvim odgovara,zbilja je advokat djavolima.Neko ko je interesno vezan ili ko je placen da dezavuira ljude.zizu1991 je napisao/la:Nogometna reprezentacija Srbije sa svojim rezultatima u zadnjim godinama i načinom rada bi nam zasigurno trebala predstavljati ruku vodilju ka daljnjem napredovanju ove reprezentacije i podizanju svega na neki veći nivo.DevilsAdvocate je napisao/la:Evo pogledajte sta je uradio selektor Srbije, u reprezentaciju nije pozvao nekoliko zvijezda a u ekipu je uvrstio igrace iz Partizana i Crvene Zvezde, i kada je npr. Dusan Tadic izjavio da je za njega sramota sto nije pozvan, svi se na njega obrusili i stali u odbranu selektora, a ne ko kod nas, covjek izostavi jednog igraca sa spiska za kojeg vi smatrate da je morao biti, iako nigdje ne vidim da je morao jer nije uopste igrac 1. postave , odma Mesa ne valja, odma vrijedanje. Ja selektora jos uvijek podrzavam iako mislim da je Bicakcic trebao biti pozvan , ali vjerujem Mesi i njegovim odlukama, i znam da ce se Bicakcic vratiti vec na sledecem spisku, ovo je samo isprobavanje igraca...
I molim moderatora, za sve ove koji vrijedaju bilo kojeg reprezentativca ili selektora sa psovkama i slicno, sto stvarno prelazi sve granice, da budu privremeno odstranjeni sa foruma ...
Botovi relativizuraju,neki naivci se prime,sve se razvodni i na kraju prevlada ono,pa eto hajde nema veze.
Pazi samo poredjenja,hej sa Srbijom koja nikog ozbiljnog nije pobijedila godinama upravo radi ovoga sto se sad radi i kod nas.
Pisao sam o povezanosti mafijaskog klana ciji sastavni dio cine novinari.Jos na pocetku prvenstva neki najbitniji mediji su jednostavno preskakali spomenuti Bicakcica kada su analizirali igre nasih igraca u Njemackoj,ne jednom nego dosta puta.To govori da je taj dio mafije,novinari,bio upoznat da se sprema izbacivanje Bicakcica a oni su svoj doprinos tome davali tako sto bi ga naprosto zaboravili spomenuti u nastupima reprezentativaca u evropskim ligama.
Svaki onaj koji kaze,pa dobro je,nema veze,saucestvuje u unistavanju reprezentacije,takvih je mnogo i ovdje.
Samo kvalitet se gleda a dokaz kvaliteta nije to sto neko igra u Tiraspolu i Mehelenu a neko u BLSlevinKelevra je napisao/la:Dakle, teoretski, stoper Hoffenheima treba da igra prije stopera BenficeSarajlijica1946 je napisao/la:Liga petice svaki igrac mora biti na spisku ako je zdrav i makar jednu tekmu odigrao!Svi ostali mogu i moraju cekati!![]()
Uostalom, kao da je bitno gdje ko igra. Treba se gledati samo individualni kvalitet i podrzavam Bazdarevica u izostavljanju ove rupe. Da je Bicakcic karijeru poceo u nasoj ligi, ne bi do HNL-a dogur'o.
Ali pobjedu odnosi ipak ova,da je poceo u nasoj ligi propao bi ali u Njemackoj je eto nekako uspio
Kako neki ljudi nemaju obraza....
-
pirotehnik
- Kontakt:
Alo conspiracy theory Keanu Reeves, ovo su prijateljske utakmice. Deder ohladi malo, matere ti...
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Yebe se meni da provodi i godine desetljeca i stoljeca, kad je rezultat pet stopera i tri sidrasa na terenu, poraz od sugave Irske koju bi sa iole normalnim timom prosli easy. Sta bi tek bilo da nije toliko studirao, bi li onda 6 golmana izveo???? Bicakcic, koliko god da nije veliki igrac, za nas je ono sto je Silva za Brazil, uz Spahica najstandardniji nas stoper u iole pristojnom klubu i nema tu nikakvog studiranja takog momka MORAS pozvati, a ne odbaciti ga kao zadnju fukaru i to bez ikakvoga objasnjenja.JavierBosnia je napisao/la:
Selektor i njegovi ljudi provedu, ne sate, nego dane analizirajuci i praveci spisak i sve ostalo. I onda dodje bosnjo i nabroji 10 igraca kao cudi se gdje su oni. Alo, ljudu razgovarali sa igracima, bili im na utakmicama, planirali i zapisivali, neko pogledao jednu utakmicu i pravi se pametan. To je nas problem..
Evo dosli smo i do toga da nam je Bicakcic kao Silva za Brazil...
Nad tobom sunce najljepše sja
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Brine me selektor koji bi da se odgode ovo malo utakmica sto igramo.
Bas tako, ako nema Spahe Bicakcic bez dileme u prvoj postavi, isto kao i Silva ili Luis kako hoces u Brazilu jer da je njima Spaha ne bi ni oni imali sigurno mjesto. I koliko je BSG bolji od Hofenhajma toliko je i Brazil od BiH, Silva i da se povredi najmanje 3 stopera pribliznih kvaliteta bi se nasla, mi imamo altrernative kao stu su Sunjic, Anicic, Cocko, Graovac, Vranjes...pa naravno, mi mozemo tako lahko sutnuti jednog Bicakicica.pinoglavi je napisao/la:Evo dosli smo i do toga da nam je Bicakcic kao Silva za Brazil...