Ukratko i tacno.Chinaglia je napisao/la:ma smijesni su, godine i godine bez trofeja, dodje Tan, osvoje Kup, osvoje ligu, odlicna uprava, bla, bla
jedna losa sezona, doduse, jos uvijek nezavrsena, gdje vjerovatno nece osvojit' niti jedan trofej, a mozda ni evropsko takmicenje izborit', odmah uprava ne valja, uprava napolje
sto bi se u narodu reklo: "kad se opanak pocipeli"
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Što se vi ne pocipelite? Imali ste čitav vijek, pa mrka kapa. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Imali, nismo iskoristili, al sad imamo. Ne znam kako vam ne dosadi ta priča više, izgleda da je to zadnji dzoker iz rukava. Vi ste uspješniji klub na svakom polju, al trebate prihvatit da ćemo se vrlo vjerovatno svake sezone odsad tuć' s vama i drugima za trofeje, a to što ih dosad nemamo je činjenica koja u svemu tome nije uopšte relevantna.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Bujrum.wobly92 je napisao/la:Imali, nismo iskoristili, al sad imamo. Ne znam kako vam ne dosadi ta priča više, izgleda da je to zadnji dzoker iz rukava. Vi ste uspješniji klub na svakom polju, al trebate prihvatit da ćemo se vrlo vjerovatno svake sezone odsad tuć' s vama i drugima za trofeje, a to što ih dosad nemamo je činjenica koja u svemu tome nije uopšte relevantna.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Odlaskom ibraka sarajevo je odlucilo zavrsiti godinu bez trofeja ali cistog obraza.Sabinho je napisao/la:Bujrum.wobly92 je napisao/la:Imali, nismo iskoristili, al sad imamo. Ne znam kako vam ne dosadi ta priča više, izgleda da je to zadnji dzoker iz rukava. Vi ste uspješniji klub na svakom polju, al trebate prihvatit da ćemo se vrlo vjerovatno svake sezone odsad tuć' s vama i drugima za trofeje, a to što ih dosad nemamo je činjenica koja u svemu tome nije uopšte relevantna.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Meni se cini da je Velezov dres al nisam siguran .Sabinho je napisao/la:[
Vidim trofeje, logicno je da nije rijec o Slobodi.[/quote]
Da Divovi ne predstavljaju kakvog novog trenerskog maga, oni to mijenjaju ionako stalno kao kurava gacice
Otkuda tebi pravo da Vekiki Borac svrstavas u istu kategoriju sa zrinjskim nasuprot starih tradicionalnih sarajeva, zelje, cekika, veleza? Otkuda tebi kao navijacu kluba sa manje titula od seoske modrice uopste pravo da tako dijelis klubove? Onaj Borac iz prosle polusezone nije standardni Borac pa da ti to bude mjerilo. Ili pratis ligu od ove sezone.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto nas svi toliko vrijedjaju, zasto smo svima trn u oku... I ja sam ono napisao u afektu, bio sam iznerviran koliko ste nas omalozavali, ali kad pogledam i Lecester je prvi u Engleskoj, i siguran sam da navijaci Manchester Uniteda, Liverpoola, Arsenala, Chelsea itd, ne pisu ovo kao sto pisu navijaci Zelje i Sarajeva. Vremena se mijenjaju, ne mogu uvijek jedni te isti biti u vrhu BH fudbala... Dolaze nova vremena, novi klubovi, novi sampioni... Vi sada popljujte i mene i ovaj post koliko god zelite, ali da znate ako Sloboda ne moze osvojiti titulu bolje da osvoji Celik, Zeljo, Sarajeva, Velez nego Borac BL, Zrinjski itd. Ja vam cestitam na svim dosadasnjim uspjesima, ali pokazite makar malo postovanja za trenutnog lidera tabele, kao sto to ljudi rade u Engleskoj. Pozz
I normalno da cu “popljivati i tebe i taj tvoj post“ kad si nerealni jarac koji svrsava na tabelu PL iz tekuce sezone. Samo mislim da ti nema siljenja ove dvije sedmice, koja steta. Nadji neku ribu da ti ona silji, ustani sa stolice za kompjuterom.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Ko je zaboga pominjao otpisivanje dugova, konkretno Borcu, a i uopste u cijeloj Republici Srpskoj. Evo procitajte http://www.nezavisne.com/sport/ostali_s ... nom/340003 , pa onda na raspravu.
I jos po ko zna koji put: dodik NECE pomoci Borcu, igokea je njegov klub, mi smo mu bitni kao i neki klub koji je u zoni ispadanja podrucne dobojske lige. Evo pokazatelja: taj prijedlog o zakonu o sportu je donesen jesenas, od tad do sad je doneseno jos pregrst novih zakona, kao i zakon i radu koji nista novo maltene nije donio, ali zakon o sportu je u zapecku. Zakon koji bi pomogao Borcu u velikoj mjeri, medjutim igokei i ne treba, i dodo ni da makne prstom o tome. Toliko ce dodo da nam pomogne, nemojte suplje prosipati, te dodik te putin... Ne znate pa cu zamoliti - bez prosipanja. Hvala.
I jos po ko zna koji put: dodik NECE pomoci Borcu, igokea je njegov klub, mi smo mu bitni kao i neki klub koji je u zoni ispadanja podrucne dobojske lige. Evo pokazatelja: taj prijedlog o zakonu o sportu je donesen jesenas, od tad do sad je doneseno jos pregrst novih zakona, kao i zakon i radu koji nista novo maltene nije donio, ali zakon o sportu je u zapecku. Zakon koji bi pomogao Borcu u velikoj mjeri, medjutim igokei i ne treba, i dodo ni da makne prstom o tome. Toliko ce dodo da nam pomogne, nemojte suplje prosipati, te dodik te putin... Ne znate pa cu zamoliti - bez prosipanja. Hvala.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Veliki borac? Totalno besplodan klub, definitivno u ovom vremenu ne ide u istu recenicu sa Zrinjskim. To se ovaj iz tuzle zahebal. Borac je malo ispred Tuzle, skoro nista, jedino sto im je zajednicko da su propadali i da je Borac i ove godine na putu prema dolje. To raduje.PiromanBL je napisao/la:Otkuda tebi pravo da Vekiki Borac svrstavas u istu kategoriju sa zrinjskim nasuprot starih tradicionalnih sarajeva, zelje, cekika, veleza? Otkuda tebi kao navijacu kluba sa manje titula od seoske modrice uopste pravo da tako dijelis klubove? Onaj Borac iz prosle polusezone nije standardni Borac pa da ti to bude mjerilo. Ili pratis ligu od ove sezone.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto nas svi toliko vrijedjaju, zasto smo svima trn u oku... I ja sam ono napisao u afektu, bio sam iznerviran koliko ste nas omalozavali, ali kad pogledam i Lecester je prvi u Engleskoj, i siguran sam da navijaci Manchester Uniteda, Liverpoola, Arsenala, Chelsea itd, ne pisu ovo kao sto pisu navijaci Zelje i Sarajeva. Vremena se mijenjaju, ne mogu uvijek jedni te isti biti u vrhu BH fudbala... Dolaze nova vremena, novi klubovi, novi sampioni... Vi sada popljujte i mene i ovaj post koliko god zelite, ali da znate ako Sloboda ne moze osvojiti titulu bolje da osvoji Celik, Zeljo, Sarajeva, Velez nego Borac BL, Zrinjski itd. Ja vam cestitam na svim dosadasnjim uspjesima, ali pokazite makar malo postovanja za trenutnog lidera tabele, kao sto to ljudi rade u Engleskoj. Pozz
I normalno da cu “popljivati i tebe i taj tvoj post“ kad si nerealni jarac koji svrsava na tabelu PL iz tekuce sezone. Samo mislim da ti nema siljenja ove dvije sedmice, koja steta. Nadji neku ribu da ti ona silji, ustani sa stolice za kompjuterom.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Momak, cemu tolika mrznja ?UltrasNotRed je napisao/la:Veliki borac? Totalno besplodan klub, definitivno u ovom vremenu ne ide u istu recenicu sa Zrinjskim. To se ovaj iz tuzle zahebal. Borac je malo ispred Tuzle, skoro nista, jedino sto im je zajednicko da su propadali i da je Borac i ove godine na putu prema dolje. To raduje.PiromanBL je napisao/la:Otkuda tebi pravo da Vekiki Borac svrstavas u istu kategoriju sa zrinjskim nasuprot starih tradicionalnih sarajeva, zelje, cekika, veleza? Otkuda tebi kao navijacu kluba sa manje titula od seoske modrice uopste pravo da tako dijelis klubove? Onaj Borac iz prosle polusezone nije standardni Borac pa da ti to bude mjerilo. Ili pratis ligu od ove sezone.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto nas svi toliko vrijedjaju, zasto smo svima trn u oku... I ja sam ono napisao u afektu, bio sam iznerviran koliko ste nas omalozavali, ali kad pogledam i Lecester je prvi u Engleskoj, i siguran sam da navijaci Manchester Uniteda, Liverpoola, Arsenala, Chelsea itd, ne pisu ovo kao sto pisu navijaci Zelje i Sarajeva. Vremena se mijenjaju, ne mogu uvijek jedni te isti biti u vrhu BH fudbala... Dolaze nova vremena, novi klubovi, novi sampioni... Vi sada popljujte i mene i ovaj post koliko god zelite, ali da znate ako Sloboda ne moze osvojiti titulu bolje da osvoji Celik, Zeljo, Sarajeva, Velez nego Borac BL, Zrinjski itd. Ja vam cestitam na svim dosadasnjim uspjesima, ali pokazite makar malo postovanja za trenutnog lidera tabele, kao sto to ljudi rade u Engleskoj. Pozz
Ko god podržava dinu s. nakon ove afere oko namiještanja titule i sada ove prijetnje za navijače nije nimalo normalan u glavi. Ovaj dopis HZ je za svaku pohvalu jer njim skidaju ljagu sa svog kluba i možda sačuvaju klub od sudskog procesa oko namiještanja.
Jedna za našeg Dinu,
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- JohnCleese
- Kontakt:
Joj jesu bitne ove poslijeratne titule. Svake godine savez, uprave klubova i ostale politicke p.icke koje nemaju veze sa sportom slazu 20, 30 40 hiljada ljudi na proslavama titule. Svaka ta titula je sumnjivog porijekla najblaze receno ili je unaprijed bila dogovorena i ne znam kako iko ovdje moze ozbiljno zayebavati onog drugog po pitanju poslijeratnih titula.
Leotar, Modrica, Brotnjo bili prvaci - Velez, Sloboda, Celik odredjeno vrijeme provodili po drugim ligama, pa to samo moze izazavati gorcinu kod svakog iole normalnog covjeka i ljubitelja ovog naseg fudbala nikako podsmijeh.
Leotar, Modrica, Brotnjo bili prvaci - Velez, Sloboda, Celik odredjeno vrijeme provodili po drugim ligama, pa to samo moze izazavati gorcinu kod svakog iole normalnog covjeka i ljubitelja ovog naseg fudbala nikako podsmijeh.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Najgora bagro, nema mrznje, iskljucivo istina. Mozda je problem sto ne zelis cuti istinu? Definitivno nisam slagao, Sloboda i Borac su propadali u nizi rang, ne? To je problem u BiH, ljudi zele cuti samo sto im odgovara. Govorim iskljucivo o Premijer ligi, povijest pripada pobjednicima, a to Sloboda nikada nije bila, lazem li?
Vita est militia
Neko nema ni povijest ni tradiciju ni kontinuitet.
Jbg sta's,lazem li ultras
Jbg sta's,lazem li ultras
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- FrantoBauzek
Izvini druze, ali nije ti ovo tuzlanski. Upada u oci, da si izdvojio dominantno "muslimansko/bosnjacke" klubove na jednu stranu a dominantno "srpske" i "hrvatske" na drugu stranuSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto nas svi toliko vrijedjaju, zasto smo svima trn u oku... I ja sam ono napisao u afektu, bio sam iznerviran koliko ste nas omalozavali, ali kad pogledam i Lecester je prvi u Engleskoj, i siguran sam da navijaci Manchester Uniteda, Liverpoola, Arsenala, Chelsea itd, ne pisu ovo kao sto pisu navijaci Zelje i Sarajeva. Vremena se mijenjaju, ne mogu uvijek jedni te isti biti u vrhu BH fudbala... Dolaze nova vremena, novi klubovi, novi sampioni... Vi sada popljujte i mene i ovaj post koliko god zelite, ali da znate ako Sloboda ne moze osvojiti titulu bolje da osvoji Celik, Zeljo, Sarajeva, Velez nego Borac BL, Zrinjski itd. Ja vam cestitam na svim dosadasnjim uspjesima, ali pokazite makar malo postovanja za trenutnog lidera tabele, kao sto to ljudi rade u Engleskoj. Pozz
Svi navedeni klubovi su bosanskohercegovacki klubovi. Mogu oni pljuvati po Bosni itd, ali ovim nacinom razmisljanja samo opravdavas ovu vrstu podjele koja nam je nametnuta. A to nije bosanski a ni patriotski osim ako ne pricamo o Bosnji umjesto Bosni.
Sa druge strane, bilo koji klub koji igra kao sto igra ove sezone Sloboda zasluzuje postovanje. Nebitno da li je to Borac BL ili Zrinjski Mostar ili Zeljo ili FKS.
Umjesto da se postuje i raduje novom osvjezenju lige, kao sto bih se ja licno radovao da je i Velez opet u vrhu bh fudbala, odredjeni navijaci pljuju i to vise govori o njima nego o nama.
I vidim neke maliciozne komentare na racun Slobode. Bio sam u Beogradu prije dvije godine. Stariji zaljubljenici u fudbal najvise spominju Slobodu, a i Velez. Niko od njih ne spominje FKS ili Zelju.
Ako pogledas jugoslovenske tabele, Sloboda je cesce zavrsavala u gornjem domu nego u donjem
I da, nadam se da Borac BL nece ispasti ove sezone. I bracu iz Zenice, NK Celik bih volio vidjeti u konkurenciji za vrh tabele sljedece sezone. To su nasa dva velikana bh fudbala
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Nije ti jasno zasto bas vas svi vrijedjaju, a u isto vrijeme imas tako nezrelo razmisljanje. Najbolje je da prvak bude najbolja i najkvalitetnija ekipa koja igra lijep nogomet i osvaja najvise bodova. Po tom tvom misljenju bi se trebale namjestati titule da bi samo odredjeni klubovi bili prvaci.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto nas svi toliko vrijedjaju, zasto smo svima trn u oku... I ja sam ono napisao u afektu, bio sam iznerviran koliko ste nas omalozavali, ali kad pogledam i Lecester je prvi u Engleskoj, i siguran sam da navijaci Manchester Uniteda, Liverpoola, Arsenala, Chelsea itd, ne pisu ovo kao sto pisu navijaci Zelje i Sarajeva. Vremena se mijenjaju, ne mogu uvijek jedni te isti biti u vrhu BH fudbala... Dolaze nova vremena, novi klubovi, novi sampioni... Vi sada popljujte i mene i ovaj post koliko god zelite, ali da znate ako Sloboda ne moze osvojiti titulu bolje da osvoji Celik, Zeljo, Sarajeva, Velez nego Borac BL, Zrinjski itd. Ja vam cestitam na svim dosadasnjim uspjesima, ali pokazite makar malo postovanja za trenutnog lidera tabele, kao sto to ljudi rade u Engleskoj. Pozz
I ovaj sto spominje Leotar. Tadasnji Leotar je jedna od najjacih ekipa koja je ikada igrala PL. Taman da je to prvenstvo i namjesteno ja tvrdim da bi ligu poharali i bez toga.
Kao sto vi hocete postovanje koje uziva jedan mali Leicester tako i vi trebate iskazati postovanje prema drugima, jer cete i dalje slusati pljuvanja.
A iskreno zaboli nas qurac, najviše se pljuje ekipa koja igra najbolji fudbal u državi, ljubomora vjerovatno. Ja više reagujem kada krenu pisati gluposti u nedostatku zajebancije, pa onda samo sebe provaljuju, kao kopiranje posta s naše teme gdje je napisao da nećemo izgubiti utakmicu do kraja. U 22 kola imamo 3 poraza i onda to bude mišljenje koje treba ismijavati? To već prelazi u mržnju a ne u zajebanciju.Signore je napisao/la: Kao sto vi hocete postovanje koje uziva jedan mali Leicester tako i vi trebate iskazati postovanje prema drugima, jer cete i dalje slusati pljuvanja.
A da mu je zaostalo razmišljanje u postu koji si citirao, to se slažem.
Nad tobom sunce najljepše sja
Spominje Leicester, krivo mu sto su Brotnjo, Leotar i Modrica uzeli titulu.
Walk on, with hope in your hearts.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jao kakvu je Leotar ekipu tad imao 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.