Majkl je napisao/la:Mada se nikad ne slazem sa adminima na formima,Aleksandar Velkoski je objasnio,pogotovo ovaj dio .![]()
Sto mu šalica vrućega kakaa
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Majkl je napisao/la:Mada se nikad ne slazem sa adminima na formima,Aleksandar Velkoski je objasnio,pogotovo ovaj dio .![]()
aleksandar_veliki je napisao/la:Ma nije Aleksandar branioc nicega. U krajnjem slucaju, zaboli me ona stvar. Pokusavamo diskutovati, razmijeniti misljenje. Ja sam ovdje i ranije bio napadan i svakako etiketiran zbog slicnih stavova. Gore sam napisao, krivicu snose svi pa i ovi ciji sam branioc jer su po mom misljenju, koje ne mora biti tacno, previse slusali glas tribine i mahale prilikom donosenja odluka. Mozda i grijesim, ali s neke neutralne tacke gledista, takav dojam sam stekao. Respekt navijacima da, pa u krajnjem slucaju i nesto vise od toga ali to je sve.
Ti stvarno mislis da ce neko pokrenuti postupak namjestanja? Pa ako se pokrene to, savez ce da propadne. Svi jaki klubovi ce biti povezani sa namjestanjem, to nije nikome u cilju, pogotovo ne savezu.Sabinho je napisao/la:Utakmice su namjestene onda kad se pokrene postupak, dokaze i klub bude kaznjen. Ovako, rekla kazala prica ne pije vode. Sutra moze bilo koja uprava biti i opet da izadje neki "Azmir" i tvrdi nesto, ti bi odmah okrenuo ledja? Vjerujte samo u ono sto je na papiru, tvrdnje bez dokaza i ostalo mozemo objesiti macku o rep. Na pocetku sezone uprava Zeljeznicara je prozvala i nas i Zrinjski da smo na nelegalan nacin dosli do titule u zadnje dvije sezone, sto se tad niko nije okrenuo i tjerao upravu, kako mi tako i navijaci Zrinjskogg.Zip je napisao/la:Zbog cega ja trazim odlazak DINE
Zbog afere punac, namjestanja i nekih mutnih radnji.
Ja sam stvarno bio za Selimovica do te pomenute afere, a od tad ga ne mogu gledati. Mnogo su gresaka napravili, ali nije mi to bio razlog da ga tjeram..
Jbga, ja sam takav da mrzim i ne volim da se moj klub dovodi u takve situacije i da namjesta utakmicu.
Eh, najodgovorniji je onaj ko je potpisivao ugovore sa igracima. Ko je dogovarao plate igracima.. Taj je stetocina najveca, dogovarali su platu vecu da bi mogli svi imati korist i iz kluba izvlacit pare. Taj ko je potpisivao takvo nesto, tog treba da se tjera.
Ja ne gotivim sjever vec ima neko vrijeme, zbog svakakvih desavanja. Nije ni njihovo maslo za ramazana, al ako se oni bore protiv uprave zbog afere namjestanja i malverzacija, ja cu biti uz njih.. A ukoliko, KAKO SE OVDE PISALO, su momci sa sjevera izvlacili neke pare iz kluba, trazili nesta, i bili dobijeni.. e ako je to razlog ove borbe, oni moju podrsku nece imati nikad.
Puno nekih desavanja oko kluba, covjek vise ne zna sta da vjeruje.. Ni sam ne znam u sta da vjerujem, na koju stranu da se stavim.. Samo jedno znam, da DINO SELIMOVIC MOJU PODRSKU NEMA.
Sanjali smo fanfare i zlatno proljece, a dobili smo kitu u dupe kolektivno. I NE VADE GA
PitarBordo je napisao/la:Majkl je napisao/la:Mada se nikad ne slazem sa adminima na formima,Aleksandar Velkoski je objasnio,pogotovo ovaj dio .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto mu šalica vrućega kakaa
Besic je napisao/la:U BL svi po bod , treba opstanak izborit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.