FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 23 mar 2016, 09:33

Majkl je napisao/la:Mada se nikad ne slazem sa adminima na formima,Aleksandar Velkoski je objasnio,pogotovo ovaj dio . :clap: :clap:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Sto mu šalica vrućega kakaa :rol:
Samo Saraj'vo.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 23 mar 2016, 09:49

Uprava napolje.
1946

High

Post Postao/la High » 23 mar 2016, 09:51

UVIJEK TRAVA, NEKAD BIJELO, NIKAD ŽUTO, NIKAD ŽELJO
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 23 mar 2016, 09:51

aleksandar_veliki je napisao/la:Ma nije Aleksandar branioc nicega. U krajnjem slucaju, zaboli me ona stvar. Pokusavamo diskutovati, razmijeniti misljenje. Ja sam ovdje i ranije bio napadan i svakako etiketiran zbog slicnih stavova. Gore sam napisao, krivicu snose svi pa i ovi ciji sam branioc jer su po mom misljenju, koje ne mora biti tacno, previse slusali glas tribine i mahale prilikom donosenja odluka. Mozda i grijesim, ali s neke neutralne tacke gledista, takav dojam sam stekao. Respekt navijacima da, pa u krajnjem slucaju i nesto vise od toga ali to je sve.

Dobro je da te nisu optuzili da si placenik.Po meni si sve dobro objasnio i ja to pokusavam da kazem ,pogotovo jer ti poznajes ljude u upravi.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 mar 2016, 10:26

Sabinho je napisao/la:
Zip je napisao/la:Zbog cega ja trazim odlazak DINE

Zbog afere punac, namjestanja i nekih mutnih radnji.
Ja sam stvarno bio za Selimovica do te pomenute afere, a od tad ga ne mogu gledati. Mnogo su gresaka napravili, ali nije mi to bio razlog da ga tjeram..
Jbga, ja sam takav da mrzim i ne volim da se moj klub dovodi u takve situacije i da namjesta utakmicu.

Eh, najodgovorniji je onaj ko je potpisivao ugovore sa igracima. Ko je dogovarao plate igracima.. Taj je stetocina najveca, dogovarali su platu vecu da bi mogli svi imati korist i iz kluba izvlacit pare. Taj ko je potpisivao takvo nesto, tog treba da se tjera.

Ja ne gotivim sjever vec ima neko vrijeme, zbog svakakvih desavanja. Nije ni njihovo maslo za ramazana, al ako se oni bore protiv uprave zbog afere namjestanja i malverzacija, ja cu biti uz njih.. A ukoliko, KAKO SE OVDE PISALO, su momci sa sjevera izvlacili neke pare iz kluba, trazili nesta, i bili dobijeni.. e ako je to razlog ove borbe, oni moju podrsku nece imati nikad.

Puno nekih desavanja oko kluba, covjek vise ne zna sta da vjeruje.. Ni sam ne znam u sta da vjerujem, na koju stranu da se stavim.. Samo jedno znam, da DINO SELIMOVIC MOJU PODRSKU NEMA.

Sanjali smo fanfare i zlatno proljece, a dobili smo kitu u dupe kolektivno. I NE VADE GA
Utakmice su namjestene onda kad se pokrene postupak, dokaze i klub bude kaznjen. Ovako, rekla kazala prica ne pije vode. Sutra moze bilo koja uprava biti i opet da izadje neki "Azmir" i tvrdi nesto, ti bi odmah okrenuo ledja? Vjerujte samo u ono sto je na papiru, tvrdnje bez dokaza i ostalo mozemo objesiti macku o rep. Na pocetku sezone uprava Zeljeznicara je prozvala i nas i Zrinjski da smo na nelegalan nacin dosli do titule u zadnje dvije sezone, sto se tad niko nije okrenuo i tjerao upravu, kako mi tako i navijaci Zrinjskogg.
Ti stvarno mislis da ce neko pokrenuti postupak namjestanja? Pa ako se pokrene to, savez ce da propadne. Svi jaki klubovi ce biti povezani sa namjestanjem, to nije nikome u cilju, pogotovo ne savezu.
meni je tesko sama pomisao da nas neko po medijima tuzi, a nas majstor kaze Necemo te tuziti ako se izvines? Halooo
Nismo slijepi, nismo glupi, nismo naivni..
Gdje ima dima ima i vatre, tako da.. vjerujem da je bilo nesta oko tog namjestanja al isto vjerujem da to nikad nece biti dokazano.

Sto se tice da su nas ovi optuzivali na pocetku sezone, ja to nisam upratio.. Niko nije direktno optuzio klub ni poijedinca, dok je ovo sasvim drugaciji slucaj. Jos se budala pojavi na dnevniku..
Nihova ljubav prema klubu, je debelo placena ljubav.

Slozit cu se s @hz1987 Samo od odgovornih otkaz traziti..

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 mar 2016, 10:29

Dakle ovo u saopstenju je dio koji je za javnost, ima tu još više toga, majkl i slični njemu koji i pored svega brane ovu stoku ne vole fks

Aco, tebi su dobri jer tvom klubu odgovara a i medijski partneri ste sa njima...naravno da ćeš ih braniti. Ali niko ih neće spasiti nakon ovoga što rade jer su sebe stavili ispred i iznad FKS

NIKAKVU ONI MAHALU NISU SLUSALI nego su mesjuaobno se ili klali ili dogovarali a klub im je izgleda služio kao samopro.ocija
Samo ne kontam što se promovisu u Novom Sadu?
Čemu prijeteće poruke na fb?
Ako su čisti kako vec tvrsite ujutro će dati ostavku jer nije. Valjda da su se uhljebili u fks?

JADOVI JEDNI JASNI KLUB ZA KOJI ZIVIMO A OD KOJEG VI ZIVITE POKUSALI STE VRATITI U 2011? E neće moći!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 mar 2016, 10:34

PitarBordo je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Mada se nikad ne slazem sa adminima na formima,Aleksandar Velkoski je objasnio,pogotovo ovaj dio . :clap: :clap:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Sto mu šalica vrućega kakaa :rol:
:wtf: :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 23 mar 2016, 10:41

Ova uprava je na celu sa Jesicem odradila skandalozan zimski, pa i ljetni prelazni rok.. i svima je jasno bilo da sa ovim igrackim kadrom nece biti lako izboriti Evropu, a o trofeju ove sezone se moze samo sanjati. Uprava je po ko zna koji put podcjenila ovu ligu, navijace, i sad se desava to sto se desava.. Cim nisu htjeli Zahirovica, koji je dr. za ovu ligu, jasno je bilo da tu nesto smrdi.. sad se po svemu fcs moze ugledati na Zelju, i uciti od ljudi koji imaju manje para i bahatosti, ali vise ljubavi,volje, znanja, skromnosti, percepcije, vizije, misije itd itd. Ne potkupljuju niti motivisu druge nekim laznim premijama, ljudi znaju sta hoce, a Sarajevo??? tuga golema..

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 mar 2016, 10:43

Ovo sa prijetnjama je stvarno dno i ako imaju imalo obraza, do kraja dana ce podnijeti ostavke.
Das Ist Walter

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 23 mar 2016, 10:43

Zašto prijete ako su čisti? Zašto likovi zbog njih u muriju idu?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 mar 2016, 11:02

Nemojte šuplje kako su udovoljavali navijacima. Koji je to igrac doveden, a da ga je raja htjela? Jedini koji je ovdje bio spominjan je Stepanov. Nisu oni tu da udovoljavaju navijacima, nego da izgrade cvrsto i jako Sarajevo, a samim tim ce i navijaci biti zadovoljni. Ko je to još raji mogao ugoditi? dajte pustite šuplju pricu. Ako je ovima koji ih brane to jedini argument, onda je to stvarno jadno. Svim silama pokušavaju zaštiti svoje pozicije, to je još jedan pokazatelj da im je najbitniji licni interes.
Das Ist Walter

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 mar 2016, 11:05

Ja jednom bio glava menadžmentna u jednoj našoj firmi, onako povelika je... U jednom trenutku optužili me da sam odgovoran za neke sumnjive radnje, podnio ostavku isti dan i otišao podnio tužbu, nisam nikakva izvinjenja tražio, a u mom slučaju ta ostavka je značila da sam direktno na ulicu išao bez krova nad glavom. A nisam ja jedini takav, svako ko je imalo ispravan i ko je radio ispravno - devastira ga kada neko iznosi netačne optužbe i drugačije se reaguje - ovo sve ukazuje u suprotno. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 23 mar 2016, 11:15

U BL svi po bod , treba opstanak izborit.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

High

Post Postao/la High » 23 mar 2016, 11:16

Besic je napisao/la:U BL svi po bod , treba opstanak izborit.
:salut:

Dolazimo im taman nakon one presude. Pretpostavljam da će biti šumadijskog orgijanja. Oni su ionako poligon za sav šljam koji leluja RS-om.
Zadnja izmjena: High, dana/u 23 mar 2016, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 mar 2016, 11:16

Qurac palac Selimović kriminalac.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 mar 2016, 11:17

Ocekujem na sljedecoj pressici(ako je docekaju) pismo Tana, naravno puna podrška upravi. Žalosno je cime se služe, eto odjednom jucer se i završi taj zadnji teren na Butmiru. Slucajno, ali malo sutra.
Das Ist Walter

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 23 mar 2016, 11:33

Koliko cemo komada primit u BeElu ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 mar 2016, 11:41

Sto se tice ovih sto brinu ko bi mogao naslijediti Selimovica i ostale hadalje?

U BiH ima mnogo mladih i talentovanih ljudi, zeljni dokazivanja i uspjeha.. Samo treba dozvoliti da neko dodje ko ima volju, zelju i ljubav prema klubu, ko ima petlju da kaze NE raznoraznim ljudima, da radi u korist kluba a ne za svoju korist, itd..
Ima mnogoo postenih u Sarajevu, samo treba to fino odabrati, a ne po nekakvoj vezi da se zaposljava.
Uostalom, vecinski vlasnik ce odabrati , nadam se, prave ljude da vode FKS.

High

Post Postao/la High » 23 mar 2016, 12:02

Bilo bi dobro da neko s foruma bude u Upravi. :kafa:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 23 mar 2016, 12:08

Moji favoriti za poziciju SDa : RN87, kanarinac , joker90 i majkl

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.