FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 mar 2016, 16:13

BICA je napisao/la:Dobar je Dino i uprava vi sudite prema nepouzdanim informacijama a ustvari nemate pojma ni ocemu. Cuj uprava napolje,pa sta mislite da je to tako lahko,da se moze odmah dobit nova uprava koja ce sve radit kako treba,i koja ce imat poslovnu strategiju sa sponzorima i Tanom.

Vi lezilebovici zaboravljate ko je klub izvadio iz krize kad je bilo najteze,kad nije bilo tana ni para, Dino je spasio klub od dugova i propasta doveli smo igrace o kojima bi prije samo mogli sanjati.

Evo vam video da se prisjetite gdje smo bili a gdje smo sad;
Navijaci su ti koji su otjerali ova ****! oni su se za to izborili! Navijaci su omogucili i trasirali put ovoj danasnjoj upravi!
Ova uprava je uradila dosta, ali ni pola onoga koliko su mogli! 50% su radili za klub, 50% za svoj licni interes!

Navijaci su to skontali, njih se ne moze prevarit! Navijaci su otjerali Baljka, otjerat ce i Selimovica. A Selimovicu nek je na cast sto je dopustio da mu se prezime koristi u recenici sa Baljkom .
Toliko!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 23 mar 2016, 16:14

ElCartel11 je napisao/la:Ja samo znam, da je ovo prelomni trenutak u nasoj novijoj historiji, mozemo od ovog trenutka poceti jos jace napredovati i graditi evropski klub kakav smo svi zeljeli, a mozemo se vratiti nazad na virsle i gore od toga!

Zato svi pamet u glavu :!:
Tako je brate ! to i ja govorim mnogi odavde hoce "mahalski klub" i da se vrate na virsle.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 mar 2016, 16:22

Sjednica nije ni pocela,a vec se ovde spominje zrtveno jagnje.Ni obratili se nisu,a napad je poceo.
Ja predlazem da ovoj dusmanko-lopvskoj, NS mafijaskoj upravi, zatre tjeme.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 mar 2016, 16:23

ElCartel11 je napisao/la:Ja samo znam, da je ovo prelomni trenutak u nasoj novijoj historiji, mozemo od ovog trenutka poceti jos jace napredovati i graditi evropski klub kakav smo svi zeljeli, a mozemo se vratiti nazad na virsle i gore od toga!

Zato svi pamet u glavu :!:
:silent:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 mar 2016, 16:23

Lakoste je napisao/la:Nece se danas nista znati. Neko moje misljenje je da ce svi podnjeti postavke. Raditi u tehnickom mandatu do kraja sezone a onda ce se odrzati skupstina, izabrato UO, direktor i ostali rukovodioci kluba.
I ja imam slično mišljenje. Vidjećemo...

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 23 mar 2016, 16:26

BICA je napisao/la:Dobar je Dino i uprava vi sudite prema nepouzdanim informacijama a ustvari nemate pojma ni ocemu. Cuj uprava napolje,pa sta mislite da je to tako lahko,da se moze odmah dobit nova uprava koja ce sve radit kako treba,i koja ce imat poslovnu strategiju sa sponzorima i Tanom.

Vi lezilebovici zaboravljate ko je klub izvadio iz krize kad je bilo najteze,kad nije bilo tana ni para, Dino je spasio klub od dugova i propasta doveli smo igrace o kojima bi prije samo mogli sanjati.

To sam i ja mislio, ali kada relano sagledaš situaciju ništa oni posebno nisu uradili za FK Sarajevo, sve bi ovako i s ovim ulganjima postigli i drugi. Dino mi je pao u ocima s ovim "pozivima prema navijacima". PAPAK MRŠ IZ KLUBA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 mar 2016, 16:26

amypitar je napisao/la:Koliko ovde procitah kritike o Akademiji.Losim t renerima u istoj,babinim sinovima,raznim talovima.Kad ono danas.
U kadetskoj reprezentaciji koja je osigurala nastup na EP, 4 naša igrača iz akademije.
Ofucana prica koju par pojedinaca pokusava progurati medjutim rezultati su tu, omladinski pogon - akademija odlicno funkcionise.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 23 mar 2016, 16:28

bambus je napisao/la:Ne cvjetaju ruze kako je Tan kupio ? A ?

Opet se za titulu borimo ,a ti za opstanak.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 23 mar 2016, 16:33

Raja ovo sve zaboravlja,nek si napomenuo.Ali ne trebamo ovde da se vrijeđamo i napadamo svako ima svoje misljenje i treba ga postovati.Mislim da mi nismo ni svjesni u kakvim smo **** bili a gdje smo sada.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 mar 2016, 16:38

Postavio sam pitanje i opet ču konkretni dokazi navijača protiv Dine znači konkretno šta uprava nije uradila kako treba.Jesu li uprava zaduženi za pripreme za plate pa i za kamp pa je li sve to ispoštovano kamp malo manje ali ostalo ?Jesu li osvojene dvije titule jedna u kupu jeedna u prvenstvu, mada to i nije baš toliko zasluga uprave to je sportski segment.Zna se šta radi uprava šta radi sportski direktor,trener , igrači pa ja ne znam dokle više da se to objašnjava.Je li Dino doveo Ješića i koliko vas je bilo protiv njegovog dolaska?Ja lićno znam koliko Hordi i pitara je svršavalo kad je Stepanov,Meša i Ikande potpisao pa kad je potpisao Hebibović godinama smo ga ganjali i prije Dine zar ne?Ko je doveo Benku valjda Ibraković opet to neču pripisati Dini jer to nije njegov posao niti uprave pa Stojčeva , Velkoskog to su solidni da ne govorim dobri transferi bilo je i fula opet tu neču Dinu jer tu on opet nema ništa sa tim Protić Kostić Vusljanin ....E sad ono glavno mahala je mahalala protiv Puzigaće Tatomirovića i Barića zna to i kinošvra ovo podvlačim radi (zlo) i kad ih je Ješić ili sad već mogu reči Dino (jer nismo imali funkciju sportskog direktora)rastjerali dizali ste ih u nebesa u međuvremenu dovedene su mnogo lošije zamjene za te igrače razlog stvarno treba uprava izači i reči ima li se ili nema sredstava za dovođenje igrača ili je pipa zavrnuta od amiđe kako svi naši dušmani pričaju i likuju eno napušta vas ili je napustio Tan.Onda se pojavljuje nemoralna ponuda sa Grbavice koju su naši odbili na naćin koji se svima vama svidio mada bi ja volio da smo prihvatili to za Dulju pa bi vidjeli koliko ima istine u tome malo se našalili i to je to.Pa onda se pojavljuje Husić sa nekim dugovima puncima namještaljkama a kad je dobio 3-0 na AFH nigdje ni riječi više. Onda se pojavljuje zadnji info konaćno se trava primila u kampu što je i logićno proljeće je a sijana je u Augustu na paklenim vručinama i koliko znam i to je znaći uprava odradila nije pokradeno niti oprano to što se navodi po mahalama i kuloarima.Pitajte se vi koliko ima istine u svemu tome što se piše protiv uprave pa da se o tome onda sastane uprava i da donesu konkretne odluke.Svi bi vi da mijenjate a koga bi to doveli doči će drugi ljudi samo je pitanje koji i kakvih kvaliteta i kakvog morala.Evo i ovde se koljemo da li sioux ostati ili ne ja lićno mislim da treba ostati naravno naš je mada ne mislimo isto u vezi uprave ne valja ovo.I šta ako se uprava dogovori sa HZ recimo šta onda hočemo li mijenjati vođe HZ malo je glupo to.Pa sve nas veže ista ljubav i upravu i HZ i BP i nas recimo stare pitare vi pripisujete upravi da oni ne vole ako je sve što ste naveli tačno grdno se onda varate vole oni više onda nego iko od nas jer oni imaju onda dobrog tala pa kako neče voliti ne kontam da sami sebi u usta skaču.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 23 mar 2016, 16:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 23 mar 2016, 16:39

ODLAZITE!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 mar 2016, 16:42

sekac je napisao/la:Postavio sam pitanje i opet ču konkretni dokazi navijača protiv Dine znači konkretno šta uprava nije uradila kako treba.Jesu li uprava zaduženi za pripreme za plate pa i za kamp pa je li sve to ispoštovano kamp malo manje ali ostalo ?Jesu li osvojene dvije titule jedna u kupu jeedna u prvenstvu, mada to i nije baš toliko zasluga uprave to je sportski segment.Zna se šta radi uprava šta radi sportski direktor,trener , igrači pa ja ne znam dokle više da se to objašnjava.Je li Dino doveo Ješića i koliko vas je bilo protiv njegovog dolaska?Ja lićno znam koliko Hordi i pitara je svršavalo kad je Stepanov,Meša i Ikande potpisao pa kad je potpisao Hebibović godinama smo ga ganjali i prije Dine zar ne?Ko je doveo Benku valjda Ibraković opet to neču pripisati Dini jer to nije njegov posao niti uprave pa Stojčeva , Velkoskog to su solidni da ne govorim dobri transferi bilo je i fula opet tu neču Dinu jer tu on opet nema ništa sa tim Protić Kostić Vusljanin ....E sad ono glavno mahala je mahalala protiv Puzigaće Tatomirovića i Barića zna to i kinošvra ovo podvlačim radi (zlo) i kad ih je Ješić ili sad već mogu reči Dino (jer nismo imali funkciju sportskog direktora)rastjerali dizali ste ih u nebesa u međuvremenu dovedene su mnogo lošije zamjene za te igrače razlog stvarno treba uprava izači i reči ima li se ili nema sredstava za dovođenje igrača ili je pipa zavrnuta od amiđe kako svi naši dušmani pričaju i likuju eno napušta vas ili je napustio Tan.Onda se pojavljuje nemoralna ponuda sa Grbavice koju su naši odbili na naćin koji se svima vama svidio mada bi ja volio da smo prihvatili to za Dulju pa bi vidjeli koliko ima istine u tome malo se našalili i to je to.Pa onda se pojavljuje Husić sa nekim dugovima puncima namještaljkama a kad je dobio 3-0 na AFH nigdje ni riječi više. Onda se pojavljuje zadnji info konaćno se trava primila u kampu što je i logićno proljeće je a sijana je u Augustu na paklenim vručinama i koliko znam i to je znaći uprava odradila nije pokradeno niti oprano to što se navodi po mahalama i kuloarima.Pitajte se vi koliko ima istine u svemu tome što se piše protiv uprave pa da se o tome onda sastane uprava i da donesu konkretne odluke.Svi bi vi da mijenjate a koga bi to doveli doči će drugi ljudi samo je pitanje koji i kakvih kvaliteta i kakvog morala.Evo i ovde se koljemo da li sioux ostati ili ne ja lićno mislim da treba ostati naravno naš je mada ne mislimo isto u vezi uprave ne valja ovo šta ako se uprava dogovori sa HZ recimo šta onda hočemo li mijenjati vođe HZ malo je glupo to.Pa sve nas veže ista ljubav i upravu i HZ i BP i nas recimo stare pitare vi pripisujete upravi da oni ne vole ako je sve što ste naveli tačno grdno se onda varate vole oni više onda nego iko od nas jer oni imaju onda dobrog tala pa kako neče voliti ne kontam da sami sebi u usta skaču.

Svaka cast majstore. :tokralju: :bow: :bow: :clap:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 mar 2016, 16:45, ukupno mijenjano 2 puta.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 mar 2016, 16:44

amypitar je napisao/la:
sekac je napisao/la:Postavio sam pitanje i opet ču konkretni dokazi navijača protiv Dine znači konkretno šta uprava nije uradila kako treba.Jesu li uprava zaduženi za pripreme za plate pa i za kamp pa je li sve to ispoštovano kamp malo manje ali ostalo ?Jesu li osvojene dvije titule jedna u kupu jeedna u prvenstvu, mada to i nije baš toliko zasluga uprave to je sportski segment.Zna se šta radi uprava šta radi sportski direktor,trener , igrači pa ja ne znam dokle više da se to objašnjava.Je li Dino doveo Ješića i koliko vas je bilo protiv njegovog dolaska?Ja lićno znam koliko Hordi i pitara je svršavalo kad je Stepanov,Meša i Ikande potpisao pa kad je potpisao Hebibović godinama smo ga ganjali i prije Dine zar ne?Ko je doveo Benku valjda Ibraković opet to neču pripisati Dini jer to nije njegov posao niti uprave pa Stojčeva , Velkoskog to su solidni da ne govorim dobri transferi bilo je i fula opet tu neču Dinu jer tu on opet nema ništa sa tim Protić Kostić Vusljanin ....E sad ono glavno mahala je mahalala protiv Puzigaće Tatomirovića i Barića zna to i kinošvra ovo podvlačim radi (zlo) i kad ih je Ješić ili sad već mogu reči Dino (jer nismo imali funkciju sportskog direktora)rastjerali dizali ste ih u nebesa u međuvremenu dovedene su mnogo lošije zamjene za te igrače razlog stvarno treba uprava izači i reči ima li se ili nema sredstava za dovođenje igrača ili je pipa zavrnuta od amiđe kako svi naši dušmani pričaju i likuju eno napušta vas ili je napustio Tan.Onda se pojavljuje nemoralna ponuda sa Grbavice koju su naši odbili na naćin koji se svima vama svidio mada bi ja volio da smo prihvatili to za Dulju pa bi vidjeli koliko ima istine u tome malo se našalili i to je to.Pa onda se pojavljuje Husić sa nekim dugovima puncima namještaljkama a kad je dobio 3-0 na AFH nigdje ni riječi više. Onda se pojavljuje zadnji info konaćno se trava primila u kampu što je i logićno proljeće je a sijana je u Augustu na paklenim vručinama i koliko znam i to je znaći uprava odradila nije pokradeno niti oprano to što se navodi po mahalama i kuloarima.Pitajte se vi koliko ima istine u svemu tome što se piše protiv uprave pa da se o tome onda sastane uprava i da donesu konkretne odluke.Svi bi vi da mijenjate a koga bi to doveli doči će drugi ljudi samo je pitanje koji i kakvih kvaliteta i kakvog morala.Evo i ovde se koljemo da li sioux ostati ili ne ja lićno mislim da treba ostati naravno naš je mada ne mislimo isto u vezi uprave ne valja ovo šta ako se uprava dogovori sa HZ recimo šta onda hočemo li mijenjati vođe HZ malo je glupo to.Pa sve nas veže ista ljubav i upravu i HZ i BP i nas recimo stare pitare vi pripisujete upravi da oni ne vole ako je sve što ste naveli tačno grdno se onda varate vole oni više onda nego iko od nas jer oni imaju onda dobrog tala pa kako neče voliti ne kontam da sami sebi u usta skaču.

Svaka cast majstore. :tokralju: :bow: :bow: :clap:
Hvala Amy brate.
Sarajevo ljubavi moja!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 mar 2016, 16:45

Ja sam sinoć pitao i niko mi nije odgovorio,pa ću ponoviti pitanje. Je li tačno da su BP pisali Kenu i da su ga upozorili da je ova uprava skrenula sa ispravnog puta? Takođe je li tačno da je ovaj čak i odgovorio na to pismo u kojem je kazao da će se urgentno reagovati???
@reufherco i @pasica su čini mi se pisali o tome. Zna li neko nešto više i konkretnije?
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 23 mar 2016, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 23 mar 2016, 16:47

sekac je napisao/la:Postavio sam pitanje i opet ču konkretni dokazi navijača protiv Dine znači konkretno šta uprava nije uradila kako treba.Jesu li uprava zaduženi za pripreme za plate pa i za kamp pa je li sve to ispoštovano kamp malo manje ali ostalo ?Jesu li osvojene dvije titule jedna u kupu jeedna u prvenstvu, mada to i nije baš toliko zasluga uprave to je sportski segment.Zna se šta radi uprava šta radi sportski direktor,trener , igrači pa ja ne znam dokle više da se to objašnjava.Je li Dino doveo Ješića i koliko vas je bilo protiv njegovog dolaska?Ja lićno znam koliko Hordi i pitara je svršavalo kad je Stepanov,Meša i Ikande potpisao pa kad je potpisao Hebibović godinama smo ga ganjali i prije Dine zar ne?Ko je doveo Benku valjda Ibraković opet to neču pripisati Dini jer to nije njegov posao niti uprave pa Stojčeva , Velkoskog to su solidni da ne govorim dobri transferi bilo je i fula opet tu neču Dinu jer tu on opet nema ništa sa tim Protić Kostić Vusljanin ....E sad ono glavno mahala je mahalala protiv Puzigaće Tatomirovića i Barića zna to i kinošvra ovo podvlačim radi (zlo) i kad ih je Ješić ili sad već mogu reči Dino (jer nismo imali funkciju sportskog direktora)rastjerali dizali ste ih u nebesa u međuvremenu dovedene su mnogo lošije zamjene za te igrače razlog stvarno treba uprava izači i reči ima li se ili nema sredstava za dovođenje igrača ili je pipa zavrnuta od amiđe kako svi naši dušmani pričaju i likuju eno napušta vas ili je napustio Tan.Onda se pojavljuje nemoralna ponuda sa Grbavice koju su naši odbili na naćin koji se svima vama svidio mada bi ja volio da smo prihvatili to za Dulju pa bi vidjeli koliko ima istine u tome malo se našalili i to je to.Pa onda se pojavljuje Husić sa nekim dugovima puncima namještaljkama a kad je dobio 3-0 na AFH nigdje ni riječi više. Onda se pojavljuje zadnji info konaćno se trava primila u kampu što je i logićno proljeće je a sijana je u Augustu na paklenim vručinama i koliko znam i to je znaći uprava odradila nije pokradeno niti oprano to što se navodi po mahalama i kuloarima.Pitajte se vi koliko ima istine u svemu tome što se piše protiv uprave pa da se o tome onda sastane uprava i da donesu konkretne odluke.Svi bi vi da mijenjate a koga bi to doveli doči će drugi ljudi samo je pitanje koji i kakvih kvaliteta i kakvog morala.Evo i ovde se koljemo da li sioux ostati ili ne ja lićno mislim da treba ostati naravno naš je mada ne mislimo isto u vezi uprave ne valja ovo.I šta ako se uprava dogovori sa HZ recimo šta onda hočemo li mijenjati vođe HZ malo je glupo to.Pa sve nas veže ista ljubav i upravu i HZ i BP i nas recimo stare pitare vi pripisujete upravi da oni ne vole ako je sve što ste naveli tačno grdno se onda varate vole oni više onda nego iko od nas jer oni imaju onda dobrog tala pa kako neče voliti ne kontam da sami sebi u usta skaču.
Sad ce te otrcano pitati kolika ti je dnevnica.
Ne znam odakle vam snaga da se ubjeđujete sa dječicom, ja vise nemam snage...
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 23 mar 2016, 16:48

zagorski je napisao/la:Ja sam sinoć pitao i niko mi nije odgovorio,pa ću ponoviti pitanje. Je li tačno da su BP pisali Kenu i da su ga upozorili da je ova uprava skrenula sa ispravnog puta? Takođe je li tačno da je ovaj čak i odgovorio na to pismo u kojem je kazao da će se urgentno reagovati???
Prvo, jeste. Drugo, nije odgovorio da ce urgentno reagovati nego ih je pitao ko su oni :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 mar 2016, 16:49

sekac je napisao/la:Postavio sam pitanje i opet ču konkretni dokazi navijača protiv Dine znači konkretno šta uprava nije uradila kako treba.Jesu li uprava zaduženi za pripreme za plate pa i za kamp pa je li sve to ispoštovano kamp malo manje ali ostalo ?Jesu li osvojene dvije titule jedna u kupu jeedna u prvenstvu, mada to i nije baš toliko zasluga uprave to je sportski segment.Zna se šta radi uprava šta radi sportski direktor,trener , igrači pa ja ne znam dokle više da se to objašnjava.Je li Dino doveo Ješića i koliko vas je bilo protiv njegovog dolaska?Ja lićno znam koliko Hordi i pitara je svršavalo kad je Stepanov,Meša i Ikande potpisao pa kad je potpisao Hebibović godinama smo ga ganjali i prije Dine zar ne?Ko je doveo Benku valjda Ibraković opet to neču pripisati Dini jer to nije njegov posao niti uprave pa Stojčeva , Velkoskog to su solidni da ne govorim dobri transferi bilo je i fula opet tu neču Dinu jer tu on opet nema ništa sa tim Protić Kostić Vusljanin ....E sad ono glavno mahala je mahalala protiv Puzigaće Tatomirovića i Barića zna to i kinošvra ovo podvlačim radi (zlo) i kad ih je Ješić ili sad već mogu reči Dino (jer nismo imali funkciju sportskog direktora)rastjerali dizali ste ih u nebesa u međuvremenu dovedene su mnogo lošije zamjene za te igrače razlog stvarno treba uprava izači i reči ima li se ili nema sredstava za dovođenje igrača ili je pipa zavrnuta od amiđe kako svi naši dušmani pričaju i likuju eno napušta vas ili je napustio Tan.Onda se pojavljuje nemoralna ponuda sa Grbavice koju su naši odbili na naćin koji se svima vama svidio mada bi ja volio da smo prihvatili to za Dulju pa bi vidjeli koliko ima istine u tome malo se našalili i to je to.Pa onda se pojavljuje Husić sa nekim dugovima puncima namještaljkama a kad je dobio 3-0 na AFH nigdje ni riječi više. Onda se pojavljuje zadnji info konaćno se trava primila u kampu što je i logićno proljeće je a sijana je u Augustu na paklenim vručinama i koliko znam i to je znaći uprava odradila nije pokradeno niti oprano to što se navodi po mahalama i kuloarima.Pitajte se vi koliko ima istine u svemu tome što se piše protiv uprave pa da se o tome onda sastane uprava i da donesu konkretne odluke.Svi bi vi da mijenjate a koga bi to doveli doči će drugi ljudi samo je pitanje koji i kakvih kvaliteta i kakvog morala.Evo i ovde se koljemo da li sioux ostati ili ne ja lićno mislim da treba ostati naravno naš je mada ne mislimo isto u vezi uprave ne valja ovo.I šta ako se uprava dogovori sa HZ recimo šta onda hočemo li mijenjati vođe HZ malo je glupo to.Pa sve nas veže ista ljubav i upravu i HZ i BP i nas recimo stare pitare vi pripisujete upravi da oni ne vole ako je sve što ste naveli tačno grdno se onda varate vole oni više onda nego iko od nas jer oni imaju onda dobrog tala pa kako neče voliti ne kontam da sami sebi u usta skaču.
http://www.hordezla.ba/Novosti/Novost?novostId=16
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 mar 2016, 16:49

pasica je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ja sam sinoć pitao i niko mi nije odgovorio,pa ću ponoviti pitanje. Je li tačno da su BP pisali Kenu i da su ga upozorili da je ova uprava skrenula sa ispravnog puta? Takođe je li tačno da je ovaj čak i odgovorio na to pismo u kojem je kazao da će se urgentno reagovati???
Prvo, jeste. Drugo, nije odgovorio da ce urgentno reagovati nego ih je pitao ko su oni :mrgreen:
Pa jesu li mu objasnili? :mrgreen:

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 23 mar 2016, 16:52

Ti koje nazivas lezihljebovicima su navijaci Sarajeva koji ovom klubu zele najbolje, koji vide sve, i dobro i lose sto je ova uprava uradila. Dobre stvari su istorija. Vraceni dugovi, kampovi, titula, kup, su istorija, a sad nam je Evropa upitna. Sadasnjost je siva, ekipa nikakva, izbori trenera nikakvi, talovi razni, otvaranje kafana, poslovnih prostora, kupovina auta, stanova na racun kluba, zaostatak od 5 bodova, najtezi poraz na Kosevu posljednjih 30 godina, blamaza sa premijama, skupe karte, skup i nekvalitetan fan shop... To je sadasnjost. Doatigli su limit. Umjesto da smo nadogradnjom ekipe sada jaci mi smo duplo slabiji. Licna korist im je postala preca od kluba. Niko ne slusa navijace i njihove zelje. Znaci ne trebaju navijaci voditi klub, ali svakako se treba vuti glas navijaca ili kako ti kazes, lezihljebovica, koji nemaju da plate kartu 10 maraka da gledaju mrtvu Slaviju.
Ako se 1000 puta kaze da je karta skupa, da su malo jeftinije da bi bilo bar 1000 ljudi vise svaku tekmu, pa spusti cijenu **** ga grob.
Ako se 1000 puta kaze da je fan shop nekvalitetan i skup, promjeni nesto.
Ako si rekao da ces slusati navijace i pri prvom spomenu "uprava napolje", da ces se povuci i ostaviti nekom drugom, boljem da vodi, povuci se.
Ako smo mi lezihljebovici zbog toga sto zelimo bolje Sarajevo, onda si ti Dinin placenik.

Dino Selimovic, Elvir Kantardzic, Davud Zahirovic - OUT!!!
(Povedite i Bulice, Dzeke i ostale menadzere i menadzercice koje je ste nakotili oko kluba, **** vam oni familiju)

Na njihovo mjesto treba da dodju ljudi koji ce srcem i dusom, casno i posteno raditi samo iz interesa i ljubavi prema FK Sarajevo, a nikako iz nekih drugih interesa i licne koristi.

moSa rajvoSa!!!
Zadnja izmjena: ultrasegamega, dana/u 23 mar 2016, 16:56, ukupno mijenjano 2 puta.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 23 mar 2016, 16:53

zagorski je napisao/la:
pasica je napisao/la:
Pa jesu li mu objasnili? :mrgreen:
Sastati ce se s njima, pa valjda mu nacrtaju :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, haklamas, Tatamata1946 i 37 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []