Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Fidelis
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Fidelis » 23 mar 2016, 01:02

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Brine me selektor koji bi da se odgode ovo malo utakmica sto igramo.
Pa to dovoljno govori o njegovom samopouzdanju i vjeri u ono sto radi.
Boji se debakla u ovim utakmicama i noge do kvalifikacija,cilj mu je samo dokopati se kvalifikacija.

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 23 mar 2016, 10:32

Po vama, idealna postava sa trenutnog spiska (npr da su kvalifikacione utakmice u pitanju) ???

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 mar 2016, 11:06

Hatuna je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Evo dosli smo i do toga da nam je Bicakcic kao Silva za Brazil...
Bas tako, ako nema Spahe Bicakcic bez dileme u prvoj postavi, isto kao i Silva ili Luis kako hoces u Brazilu jer da je njima Spaha ne bi ni oni imali sigurno mjesto. I koliko je BSG bolji od Hofenhajma toliko je i Brazil od BiH, Silva i da se povredi najmanje 3 stopera pribliznih kvaliteta bi se nasla, mi imamo altrernative kao stu su Sunjic, Anicic, Cocko, Graovac, Vranjes...pa naravno, mi mozemo tako lahko sutnuti jednog Bicakicica.
Izjava da nam je Bičakčić ono što je i Silva za Brazil je veoma retardirana jer imamo dosta stopera koji osciliraju u formi i igri, a Bičakčić je jedan od njih, jedini koji se izdvaja je Spahić. Tako da nam Bičakčić nije ni blizu onoga što je Silva za Brazil jer nam je Bičakčić samo jedan od stopera u rotaciji i nije veliki problem ukoliko ne budemo mogli računati na njega za neku utakmicu, a naravno da je bolje da nam bude na raspolaganju. Šutnuli ga nismo još, prijateljske utakmice su u pitanju i većina vas ne razumije to. Pisali ste kako je Meša idiot jer je šutnuo Salihovića, pa ga pozva na sljedeće okupljanje, pisali ste da je šutnuo Zukanovića, a momak povrijedjen bio a evo sada pišete da je šutnuo Bičakčića.
Sve u svemu to šutanje iz reprezetnacije je veoma glupo osim ako se igrači ne ponašaju bahato, za jedno okupljanje trebamo zvati igrače koji nam najviše mogu pomoći za te 2 utakmice ukoliko se radi o kvalifikacijama, ili pozvati igrače koje selektor želi isprobati ukoliko se radi o prijateljskim utakmicama i to je to.
Nad tobom sunce najljepše sja

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 23 mar 2016, 11:13

Fidelis je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Brine me selektor koji bi da se odgode ovo malo utakmica sto igramo.
Boji se debakla u ovim utakmicama i noge do kvalifikacija,cilj mu je samo dokopati se kvalifikacija.

Ne pricaj gluposti, covjek prica o stvarima koje nemaju veze a koje su puno vece i ozbiljnije od fudbala. Ljudi ginu druskane. O tome ti on prica.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 23 mar 2016, 11:41

Malo realnosti,tamo su velike mjere opreznosti i covjek ne moze mirno doci do hotela ...Sasvim razumno razmisnljanje u tom trwnutku...
S druge strane,vidjet cemo njegovo znanje ili ce on ostati samo dobar putnik i tzv pratilac nasih igraca..
On voli putovat i nema fobiju od toga ,ono kao radnik je..
Vrijeme ce pokazat :)

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 23 mar 2016, 14:20

JavierBosnia je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Ako igra bude kako treba na taktičkom planu, ja ću mu te sve propuste halaliti.
Jer je O'Neil u baražu na taktičkom planu ubio Mešu, a to se ne postiže pozivanjem ili izostavljanjem nekog igrača sličnog kvaliteta, nego sa punim radom.
Poredit O'nela i mesu je smijesno. Razlika u kvaliteti je ogromna. Jedino nas Vaha moze kvalitetno voditi, ali nece covjek kad moze negdje 10x bolje i da mu se niko ne mjesa u posao
Ne poredi ga niko sa njim, ali je prelagano položio oružje i on je glavni krivac što nismo prošli dalje.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 23 mar 2016, 15:47

jasko__ je napisao/la:Po vama, idealna postava sa trenutnog spiska (npr da su kvalifikacione utakmice u pitanju) ???
4-2-3-1: Begović; Vranješ, Spahić, Zukanović, Kolašinac; Bešić, Pjanić, Sušić, Višća, Lulić; Džeko.

Inače bih volio samo Bičakčića umjesto Spahe zbog godina i kikseva i Milićevića umjesto Sušića.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 23 mar 2016, 16:11

Fidelis je napisao/la:
:facepalm:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 23 mar 2016, 16:21

Haha,pa svi igraju utakmice,ja ne cuh ni jednog selektora koji je trazio odgodu osim naseg.
Znaci dobro bi mu dosla odgoda i iz ovog drugog razloga.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 mar 2016, 16:25

Fidelis je napisao/la:Haha,pa svi igraju utakmice,ja ne cuh ni jednog selektora koji je trazio odgodu osim naseg.
Molim te prestani se sramotiti
Nad tobom sunce najljepše sja

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 mar 2016, 16:44

Joj Fidelis :roll:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 23 mar 2016, 17:30

Fidelis je napisao/la:Haha,pa svi igraju utakmice,ja ne cuh ni jednog selektora koji je trazio odgodu osim naseg.
Kolikoo je pdf reprezentacije propao, dovoljno govori ovaj lik.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 23 mar 2016, 18:03

HankMoody je napisao/la:
jasko__ je napisao/la:Po vama, idealna postava sa trenutnog spiska (npr da su kvalifikacione utakmice u pitanju) ???
4-2-3-1: Begović; Vranješ, Spahić, Zukanović, Kolašinac; Bešić, Pjanić, Sušić, Višća, Lulić; Džeko.

Inače bih volio samo Bičakčića umjesto Spahe zbog godina i kikseva i Milićevića umjesto Sušića.
Ja bi volio vidjeti na djelu i 352 ili 442, dok je ta 4231 koju si ti napisao najprihvatljivija ako cemo sa 1 spicem :)

3-5-2 : Begovic,Spahic,Vranjes,Zukanovic,Visca,Lulic,Pjanic,Besic,Susic,Dzeko,Ibisevic ili 442 samo Vranjes na bek i Kolasinca umjesto Tine :)
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 23 mar 2016, 18:22

Sto se tice odgode, ne znam sta bih rekao osim da se nikada do sada nije dogodio neki napad slican a da je u roku par dana na istom mjestu opet bio. Odgoditi ovakve stvari nema smisla jer to je nesto sto ce se vjerovatno jos dogadjati sirom evrope i nikada necemo znati gdje i kada. Moze se sutra desiti u Bosni i jednake su sanse kao i bas tamo na nekoj utakmici. Jer to se stvarno ne moze znati. A neces sada odustati od svih utakmica i svega zivog radi toga. Jer kada bi god odgodio neki mec za kasnije, moze ti se to i kasnije desiti. Cak su vece sanse da ce se desiti za mjesec dana ili dva nego za sedmicu. Tako da ne znam sta ima od te odgode...

Sto se bicakcica tice i dalje ne mogu vjerovati da niko od novinara ukljucujuci i novinare ovog portala koji redovno prate repku nisu upitali selektora za bicakcica, stvarno je sramotno...

Sto se sastava tice ne bih znao ni sta ocekivati, ali neka nasa najjaca ekipa sa ovim igracima bi bila ovakva:

slika

Tino mi je je nekako sav upitan koliko moze, pa bih ga rado isprobao na toj poziciji ofanzivnog veznog s obzirom da ni vrancic nije tolika igracina pa ko dadne vise za repku...S obzirom da vranjes je vise za DC nego DR, isprobao bih i matea susica na toj DR pa ukoliko se super uklopi,kasnije mozda dao i prednost ispred vranjesa.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 23 mar 2016, 18:46

Rokoko87 je napisao/la:
Kolikoo je pdf reprezentacije propao, dovoljno govori ovaj lik.
:lol: :lol:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 23 mar 2016, 18:50

Pa dajte,selektor koje reprezentacije je trazio da se odgode prijateljske utakmice?
Prosvijetlite me neukog.

Odgadjanje bi znacilo klecanje pred teroristima a to ne dolazi u obzir,oni to i hoce,zivot mora dalje.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 23 mar 2016, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 mar 2016, 18:51

SlevinKelevra je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:
:facepalm:
Trola za Jezero.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 23 mar 2016, 18:53

Bubnjas ne prestaje s teorijama :urnebes:
DD

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 mar 2016, 08:54

Cudi me da nije pozvao ef.Zukorlica. :urnebes: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 24 mar 2016, 12:02

Ovaj Vahid Selimovic nije nas ili??

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []