Ja sam bio na toj utakmici protiv Belgije, prvi sam mu dao aplauz, i citava istocna tribina kao i zapadna, uz par al doslovno par budala vjerovatno sa foruma koji smaraju stalno, koji su zvizdali i bili nadglasaniJavierBosnia je napisao/la:Ja cesto uzmem onaj dio tekme protiv belgije u zenici kada tino izlazi a visca ulazi. Prvo zvizduci, a onda ovacije za tinu.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Opa pa i bhsport je poceo Tina ocjenjivati poprilicno objektivno. Moje misljenje je da ga je Safet forsiranjem na lijevoj strani sredine nase reprezentacije kostao puno. Kako Tina samog tako i reprezentaciju. Na to se nadovezao i propali transfer u Inter i glava Balkanska pa je Tino imao dobro zapinjanje u karijeri. Ipak momak malo po malo pokaziva da je talenat koji ima neosporan. Iz obitelji je kojoj je nogomet genetska predizpozicija. Samo naprijed i da napravi konacno taj korak vise iako bi meni bilo drago da do penzije ostane u Hajduku. Na zalost to ne bi bilo dobro za reprezentaciju pa mu zato tako zarko i prizeljkivam transfer u neki veliki klub.
@dubrovnik, davno smo ustanovili genetikom fudbala na mamu a lijep na Sušiće 
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Hahaha, koje posipanje pepelombhsport je napisao/la:Tino izgleda tek sazrijeva u materijal za repku, poziv zasluzen, prvi put da u jacoj tekmi nesto napravi i to se treba cijeniti.
Sada se vidi koliko je preuranjen poziv bio prije 2 godine i koliko je nastetio samom Tini u njegovoj karijeri.
Rad i samo rad i doci ce i transfer, neka decko uzme pare zasluzio je.
mali podsjednikHead je napisao/la:[youtube][/youtube]
@dubrovnik jedini papetovac realan po pitanju ovog decka. Svaka cast!
Naljutio se 
1000% se usro nakon selektorove izjave oko terorizma i odusto. Toliko o njemu.......
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nada se pozivu Belgije 
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAA
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ej care kako mene mozes nazivatim tim imenom? Pa udji na temu Safeta Susica i u trazilicu upisi dubrovnik. Ako pronadjes ijedan post koji potvrdjuje tvoju tezu da sam Papetovac onda ok. Ali brate u ime istine i onoga sto su me radi Safeta prozivali da sam strani spijun i ubaceni agent ovo sto ti pises sada nikako nije u redu. Gdje mene u Safetove sljedbenike ubaci covjece. Koliko sam na ovoj temi podrzavao TSS toliko sam na Safetovoj bio protiv adza.bhsport je napisao/la:@dubrovnik jedini papetovac realan po pitanju ovog decka. Svaka cast!
Tu sam pogrijesio, izvini ako je tako, nisam mogao ni zamisliti da ima neko ko podrzava Tinu a kritikuje Safeta, a to se opet svodi na jedini realan po pitanju TSS-a.dubrovnik je napisao/la:Ej care kako mene mozes nazivatim tim imenom? Pa udji na temu Safeta Susica i u trazilicu upisi dubrovnik. Ako pronadjes ijedan post koji potvrdjuje tvoju tezu da sam Papetovac onda ok. Ali brate u ime istine i onoga sto su me radi Safeta prozivali da sam strani spijun i ubaceni agent ovo sto ti pises sada nikako nije u redu. Gdje mene u Safetove sljedbenike ubaci covjece. Koliko sam na ovoj temi podrzavao TSS toliko sam na Safetovoj bio protiv adza.bhsport je napisao/la:@dubrovnik jedini papetovac realan po pitanju ovog decka. Svaka cast!
To samo u tvojoj glavi ima da neko ko kritikuje Safeta ne moze podrzavati Svena.bhsport je napisao/la: Tu sam pogrijesio, izvini ako je tako, nisam mogao ni zamisliti da ima neko ko podrzava Tinu a kritikuje Safeta, a to se opet svodi na jedini realan po pitanju TSS-a.
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa oče!bhsport je napisao/la: Tu sam pogrijesio, izvini ako je tako, nisam mogao ni zamisliti da ima neko ko podrzava Tinu a kritikuje Safeta, a to se opet svodi na jedini realan po pitanju TSS-a.
Evo još jednog, jedinog realnog.
Svijet nije crno-bijel.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Vas dvojica ne spadate u tu kategoriju po vame je tinkec od pocetka zacementiran u prvih 11
Pa izgleda da Bhsport udara na sve forumase sa cijim se ja stavovima u pravilu slazem. Ipak izgleda da je prikocio malo i to je za cestitke. Nekad je najteze promijenit svoje tvrdokorne stavove i samo razumni ljudi su to u stanju uciniti. Tako da treba imati razumjevanja za njegove male ispade koji se s vremena na vrijeme jos uvijek dogode.zizu1991 je napisao/la:Pa oče!bhsport je napisao/la: Tu sam pogrijesio, izvini ako je tako, nisam mogao ni zamisliti da ima neko ko podrzava Tinu a kritikuje Safeta, a to se opet svodi na jedini realan po pitanju TSS-a.![]()
Evo još jednog, jedinog realnog.![]()
Svijet nije crno-bijel.
Ma druže sudija, yebe te generalizacija i neko tvoje umišljanje.bhsport je napisao/la:Vas dvojica ne spadate u tu kategoriju po vame je tinkec od pocetka zacementiran u prvih 11
Konkretno što se Sušića tiče, ovoga mlađeg, smatram da ima dovoljno kvaliteta da bude dio rostera naše reprezentacije. O nečemu više bi se dalo raspravljati tek kada zaigra za neku ozbiljniju ekipu i u ozbiljnijoj ligi.
O Papetu sam jako davno iskazao svoje mišljenje, i "pukla" me je neracionalna euforija nakon njegovog odlaska, a dolaska Baždarevića jer sam proživio nevjerovatne traume zarad njega, tako da ti ta tvoja ocijena veze s vezom nema.
Jedino u čemu se ne slažem s tobom je to opetovano silovanje njegovog topica, čekanje svake njegove greške samo da bi se dokazalo da je još jednom u Bosni i Hercegovini nepotizam pobjedio ispred kvaliteta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kad ne znas sta ces, krenes izmisljati...bhsport je napisao/la:Vas dvojica ne spadate u tu kategoriju po vame je tinkec od pocetka zacementiran u prvih 11
Tin je jedan od najboljih igraca HNL-a, a nema potrebe da pisem gdje najbolji igraci HNL-a predju. Ima kvalitet da se nadje na spisku reprezentacije i treba dobiti svoju sansu na AMF, ispred Pjanica i Besica, isto kao sto svoju sansu na istoj poziciji trebaju dobiti Vrancic, Krunic i Milicevic. Nek pokaze koliko zna i umije, a siguran sam da ce opravdati mjesto na spisku reprezentacije.
Sada nastavi zivjeti u svom nekom svijetu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Confiance, icetea01, Normus90, prisonbreak i 48 gostiju.