Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Za ralziku od tebe nemam mozak koke pa da se ne sjecam kako smo dobro igrali kad je spanski peglator bio u sredini terena. Svaki put sam bio upravu i sad sam, kad ste vi govorili Ozil ne valja, ja sam govorio stavite ga na desetku umjesto kloca Cazorle a ne na krilo i nek igra par mjeseci pa cemo da vidimo i bio sam upravu. I sad sam upravu Ramsey jeste u losoj formi ali u svakoj formi Ramsey je bolji od najboljeg Cazorle, kukas na Ramseyevu defanzivu a Cazorla je nepostojec u istoj.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Faraon dominira
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Faraon je toliko dobar da se Mesut Ozil u nevjerici vec sprema na ljeto za transfer request
Niko ne zeli da mu najbolje igracke godine propadaju u krnjem Arsenalu sa luzerima poput voajer ai elnenya.
Mesut Özil @MesutOzil1088 2h2 hours ago
Have seen the media reports today. Arsène Wenger was a big reason for me joining Arsenal – this hasn’t changed! #Respect #AFC kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Have seen the media reports today. Arsène Wenger was a big reason for me joining Arsenal – this hasn’t changed! #Respect #AFC kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
BigBigBang je napisao/la:Faraon je toliko dobar da se Mesut Ozil u nevjerici vec sprema na ljeto za transfer requestNiko ne zeli da mu najbolje igracke godine propadaju u krnjem Arsenalu sa luzerima poput voajer ai elnenya.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Hocemo li kopati sad twitove Fabregsa, Nasrija, RVP itd?
Citirajte me na ljeto ako voajer ne ode 
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 22 mar 2016, 18:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Cijeli svijet nista ne zna samo si ti najpametniji... Mogu misliti kako si omiljeni u drustvu? Zato po cijeli dan i visis na forumu. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ozil igra dobro jer je dobar, ramsey je los jer je wenger trener
Walk on, with hope in your hearts.
Daj ba covjece dosta ti je liverpul, ne zamaraj se jos i arsenalomartemis77 je napisao/la:Ozil igra dobro jer je dobar, ramsey je los jer je wenger trener
Ova tema je zanimljivijaRamsey16 je napisao/la:Daj ba covjece dosta ti je liverpul, ne zamaraj se jos i arsenalomartemis77 je napisao/la:Ozil igra dobro jer je dobar, ramsey je los jer je wenger trener
-
BigBigBang
- Kontakt:
artemis ponovo prikazuje zavidnu inteligenciju na nivou pustinjskog skocimisa.
Ozil nije bio na treningu Njemačke reprezentacije zbog povrede 
Ozil is expected to take part in full training with the rest of the squad on Thursday, according to the national team boss Joachim Löw.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Iwobi završio u bolnici, nakon trovanja hranom. Bad news.
Novost o eventualnom dolasku Xhake bukvalno je buknula internetom, što je najinteresantnije - nizom pozitivnih komentara. Šuška se o 33m cifri.
Intervjui igrača nezapamćeno "nabrijani" nakon meča kontra Karamela. Spominje se uključivanje za titulu. Teško. But I hope so. COYG!
Novost o eventualnom dolasku Xhake bukvalno je buknula internetom, što je najinteresantnije - nizom pozitivnih komentara. Šuška se o 33m cifri.
Intervjui igrača nezapamćeno "nabrijani" nakon meča kontra Karamela. Spominje se uključivanje za titulu. Teško. But I hope so. COYG!
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Zelis rec da pustinjski skocimis zna ogulit jabuku?BigBigBang je napisao/la:artemis ponovo prikazuje zavidnu inteligenciju na nivou pustinjskog skocimisa.
A što ga artemis prska, nije više ni zanimljivo
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa ako moze pisati po forumu sto ne bi znao?artemis77 je napisao/la:Zelis rec da pustinjski skocimis zna ogulit jabuku?BigBigBang je napisao/la:artemis ponovo prikazuje zavidnu inteligenciju na nivou pustinjskog skocimisa.
Cuj ovog iznad lobotomca euforija nakon pobjede nad Evertonom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.