Odlično kolega, samo ste zaboravili i na situaciju kada Dino tvrdi da Adžo podržava našeg vrlog trenera u potpunosti, a isti nakon svega 48h biva nogiran iz kluba! Dino respeCTabilan i ugledan struĆnjak, nema šta!miden je napisao/la:PODRŠKA ZA UPRAVU !
Nakon toliko godina smo se digli iz ove žabokrecini. Dok drugi grcaju u dugovima, mi dominiramo ligom. Šta ligom? U Evropi dar-mar pravimo, tako da kada dođe izvlacenje prije bi Barsu nego nas. Igramo na najljepšem stadionu u regiji i nakon 70 godina postojanja i dalje kisnemo, ali mi imamo tu dugu tradiciju. Volimo da kisnemo, to ima i sentimentalnu vrijednost. Oni koji ne mogu biti prisutni na stadionu, zato nas prate preko kanala koji je naša uprava obezbijedila. Nije da se hvalim s tim, jer i jedan Široki iz Lištice to isto ima, ali eto da spomenem da misle i na one, koji ne mogu biti prisutni na utakmici. Oblaci nas Haad i na to smo ponosni. Jednom klubu kao što je FK Sarajevo dolikuje da ima takvu opremu, da nakon prvog pranja ista promijeni boju. Srecom, cijene su primamljive i prava sitnica, pa te iste dresove može svaki navijac sebi priuštiti. Imamo usluge rehabilitacija, s tim da za tu istu rehabilitaciju oni budu dobro nagrađeni. To nije sve, jer ako si menađer u pokušaju i otvoren za sve talove, na pravom si mjestu. Ali ni to nije sve, ako si trener na pocetku karijere i nemaš nikakvog iskustva u vođenju ozbiljnog kluba, mi smo tu, kali se na nama. Mi navijaci im u tome svemu baš i ne pomažemo, jer 7 milja clanova za tolike godine je stvarno mizerna brojka u današnjem vrijeme. Zato je cijena karte prava sitnica, tacnije necija dnevnica. Tu je i naš Dino, koji je toliko dobar da svakog navijaca po na osob nazove da pita kako je? Kako mu je porodica? Treba li mu možda policijska pratnja, kada se vraca sa utakmice? Dino kada nešto sigurno obeca, nas tada Borac izbaci iz kupa. Tu je i naš Kusturica, koji na svakoj presici i intervju gradi po jedan stadion. Može nam se, pišaj po sirotinji iz Bijeljine, Kaknja, Gradacca. Neka se ne nađu uvrijeđeni, ali kada su oni igrali fudbal, ljudi se ubili za vaterpolo. Mi smo više za neki veci novo, kao što su Partizan, Dinamo i Maribor. Zato, puna podrška za upravu i nadam se da ce istraja ti do kraja u borbi za korupciju i Vedranovo ubistvo. Vi to možete, mi vam vjerujemo...
DINO ODLAZI!!!!