Moderator/ica: GracanicaAA
Bolje šutit i pustit raju da misli da si glup, nego progovoriti i dokazati da si glupan.Kapetan je napisao/la:A kad ste u planu dobit halal certifikat?![]()
![]()
Pise mi lik koji se pjeni na zafrkancijuDrustveniParazit je napisao/la:Bolje šutit i pustit raju da misli da si glup, nego progovoriti i dokazati da si glupan.Kapetan je napisao/la:A kad ste u planu dobit halal certifikat?![]()
![]()
DevilsAdvocate je napisao/la:Imatel vi uopste navijace?
Ne sikiraj se, Istanbul je i dalje glavna lokacija.gol-man je napisao/la:Auuuu kakva li će kazna da bude od strane direktora kluba? Mislim da neko (velika većina) dobro provesti.
...bace vam Dekic sve po redu i sad bi mogli osjetiti šta znači kad se on natovari na leđa!
Sad ste trebali ponovo malo na sishu i cugu. Jedva ste se vukli po terenu.
zvijezdica je napisao/la:S ovom ekipom vi ne mozete nikog pobijediti u gostima. Niste kako treba sutnuli po golu. Sretno u nastavku i vama i Zvijezdi pa neka bolji i sretniji udje u PL!
Nemate potrebe stiskati evo danas ste uspjeli nastimat sudiji i delegate jos malo pa necete morat ni ici na gostovanja samo ce te dobit tri boda.samo_lijevo je napisao/la:Ajde sad stisnite jos ovih par kola.
Eto vi ste kao čisti-ispravni u ovoj ligibatigol777 je napisao/la:Nemate potrebe stiskati evo danas ste uspjeli nastimat sudiji i delegate jos malo pa necete morat ni ici na gostovanja samo ce te dobit tri boda.samo_lijevo je napisao/la:Ajde sad stisnite jos ovih par kola.
Ovo je sramota al ocito to treba znat.
Jarane daj mi utakmicu Zvijezde u kojoj se protivnik nesto narocito zalio na sudjenje? Bar jednu.josip3 je napisao/la:Eto vi ste kao čisti-ispravni u ovoj ligibatigol777 je napisao/la:Nemate potrebe stiskati evo danas ste uspjeli nastimat sudiji i delegate jos malo pa necete morat ni ici na gostovanja samo ce te dobit tri boda.samo_lijevo je napisao/la:Ajde sad stisnite jos ovih par kola.
Ovo je sramota al ocito to treba znat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.