Kao prvo brato mi se nismo ugasili niti cemo ikad jer nismo nicija politicka kurava za skupljanje predizbornih poena i pranje para. Kao drugo ne veži RSD Velež klub iz raje za SDP ako je bivši premijer inače veliki veležovac iskoristio svoje premijerske ovlasti i usmjerio sponzorstva kroz firme (koje su mu se uvlačile u pakaš radi njegove fotelje) u naš fudbalski klub. Trece boli me racku i za vas i za Široki ali mojne iznosit laži. RSD Velež klub iz raje obične mostarske. Zato ga i pušimo ali evo na vidiku su strana investiranjaHum94 je napisao/la: Ko pokusava ugasit Veleze HDZ???
Oni su sami sebe ugasili otvoreno su stali na stranu SDP koji u Mostaru nemoze ni 10% glasova osvojit,a sad kad je skinut i sa drzavne vlasti prihod novca je stao,.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Dobro, kad vi skontate da je ovo Bosna, ne Hrvatska onda ce mozda I vama proci da niste lopovi u vlasnistvu hdz.rigotina je napisao/la:Ljubavi moras razumjeti da te "novokomponovane" knjige iz "istorije" vrijede samo od tuzle do sarajeva. Dalje vam to ne prolazi, zao mi jeHigh je napisao/la:Klub koji je ime dobio po Zrinskom - Hrvatu koji se prodao Mađarima za koje je ubijao i tlačio druge i klub koji je igrao u Ligi NDH-a. Čović, Rašupčić, etc. To su fakti.
Bolan ukrali ste stadion I jos glumite. Samo u svakom pogledu ste bolji od lištice gdje samo uje igrati mogu. Sorry
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Slazem se u potpunosti, al kako bi ti to uopce razumio?High je napisao/la:
Dobro je pa historije ne pišu ti iz ulice J. F.rigotina je napisao/la:Ljubavi moras razumjeti da te "novokomponovane" knjige iz "istorije" vrijede samo od tuzle do sarajeva. Dalje vam to ne prolazi, zao mi jeHigh je napisao/la:Klub koji je ime dobio po Zrinskom - Hrvatu koji se prodao Mađarima za koje je ubijao i tlačio druge i klub koji je igrao u Ligi NDH-a. Čović, Rašupčić, etc. To su fakti.
goveđigulašmajka
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Jel te stid? Fuj, dabogda Europe nikad ne vidili.brigsiroki je napisao/la:čović je vidio da se sarajevo ojačalo financiski dolaskom tana i sad i željo je sve bolji i bolji te najavljuju uskoro i novi stadion,dalje zrinjski taj trend nemože pratiti i još je zrinjski u dugovima,i smanjenjem lige na 12 klubova čović želi sve sponzore iz nk širokog prebaciti u zrinjski,pogotovo mepas koji širokom od mnogo firma što iz hrvatske i bih daje preko milijun maraka kao sponzor, a pošto kod nas politika drži sudstvo mirku grbešiću se stvara pritisak da napusti nk široki i da dođe zrinjskom,ukoliko to odbije,politika bi mogla mirku grbešiću zaprijetiti progonom
zbog ratnog profiterstva,čović je svjestan da zrinjski u budućnosti nemože pratiti trend sarajevskih klubova a sad i slobode, i stoga
želi uništit nk široki kako bi zrinjski ostao jedan jedini,predstavnik hrvata u Bih,i da bude "ponos hercegovine" zato su i jelića optužili iako nije kriv
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: Premijer liga BiH - općenito
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Samo za @UltrasNotRed
- UltrasNotRed
- Kontakt:
To je to. Svaka cast na tebe. Slusaj ovuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Samo za @UltrasNotRed
Princeza Dijana umrla / fućkam na Englesku / živio princ!
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Mozda napokon i mi uzmemo tri boda dole u Sirokom 
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Bola pa zivimo u istom gradu,grad mal svatko sve zna,iste suplje kolaju po obe obale zelene rijeke,vratili ste petokraku,SDA digla ruke od vas,SDP se uvuko,preko Nermina 4 god sljevale se pare,Arman Zalihic takodjer SDP,Zoran Mikulic na sva zvona dize Velez,i neka je meni to ni najmanje nesmeta,samo nemoj mi laznih moralisanja mi fini,vi nevaljate jer politika je **** i nazalost nemozes se popisat bez njihovog odobrenja,bez partijske knjizice nemozes posla dobit,svaki dan se rastuzim jer saznam da neko od raje ode,jer se guraju tatini sinovi,svaki dan nas je manje.Volio bi da dodje dan kad ce nas klubovi biti samofinancirani,od prodaje igraca,prodaje karta,fan shopa,tv prava al do tog danas svak ce prihvatiti svaki marku i pomoc koja mu se ponudi,Cocaine je napisao/la:Kao prvo brato mi se nismo ugasili niti cemo ikad jer nismo nicija politicka kurava za skupljanje predizbornih poena i pranje para. Kao drugo ne veži RSD Velež klub iz raje za SDP ako je bivši premijer inače veliki veležovac iskoristio svoje premijerske ovlasti i usmjerio sponzorstva kroz firme (koje su mu se uvlačile u pakaš radi njegove fotelje) u naš fudbalski klub. Trece boli me racku i za vas i za Široki ali mojne iznosit laži. RSD Velež klub iz raje obične mostarske. Zato ga i pušimo ali evo na vidiku su strana investiranjaHum94 je napisao/la: Ko pokusava ugasit Veleze HDZ???
Oni su sami sebe ugasili otvoreno su stali na stranu SDP koji u Mostaru nemoze ni 10% glasova osvojit,a sad kad je skinut i sa drzavne vlasti prihod novca je stao,.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Evo sta Siroki moze u Tuzli ocekivati
Igrat cemo viktorije
Igrat cemo viktorije
- Evolve
- Kontakt:
Ajde nek ste i vi struju dobili. Svaka cast.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Evo sta Siroki moze u Tuzli ocekivati![]()
Igrat cemo viktorije
Bit ce dobra utakmica.
NK Široki Brijeg
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Tako je kako je. Mogucnosti u buducnosti su velike, al'nemoj zanemariti cinjenicu, jedno ime, jedna tuga.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Evo sta Siroki moze u Tuzli ocekivati![]()
Igrat cemo viktorije
Vita est militia
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jedina tuga je sto ti jos uvijek ovdje pises. Regeneracija mozdanih celija je samo pojam za tebe.UltrasNotRed je napisao/la:Tako je kako je. Mogucnosti u buducnosti su velike, al'nemoj zanemariti cinjenicu, jedno ime, jedna tuga.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Evo sta Siroki moze u Tuzli ocekivati![]()
Igrat cemo viktorije
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Ti si neuro, neuro. Sto sam slagao? Kazem da su vam velike mogucnosti u buducnosti, sto je tu lose?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jedina tuga je sto ti jos uvijek ovdje pises. Regeneracija mozdanih celija je samo pojam za tebe.UltrasNotRed je napisao/la:Tako je kako je. Mogucnosti u buducnosti su velike, al'nemoj zanemariti cinjenicu, jedno ime, jedna tuga.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Evo sta Siroki moze u Tuzli ocekivati![]()
Igrat cemo viktorije
Vita est militia
Mi kad smo imali "struju", vi bukvalno niste postojali a selo vam se zvalo po nekom potoku. E sad još uzmi da je to bilo prije nekih dvaest godina i eto ti vaše "povjesti", jel sad tako kažete?
- Evolve
- Kontakt:
Covijek pohvali sto ste dobili reflektore, ti odmah u nekakvo vrijedjanje. Ccc 
NK Široki Brijeg
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Imali ste struju, pa presli na fenjer. Propadali u nizi rang, ubila vas BiH drzava, "verni tuzlaci".cadillac je napisao/la:Mi kad smo imali "struju", vi bukvalno niste postojali a selo vam se zvalo po nekom potoku. E sad još uzmi da je to bilo prije nekih dvaest godina i eto ti vaše "povjesti", jel sad tako kažete?
Vita est militia
Ovo nema veze sa temom na kojoj pisete prebacite se na prepucavanje
samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Tuzla je imala elektranu prije prvog svjetskog rata. Reflektori prvi put na Tusnju zasijali 1979 godine.Evolve je napisao/la:Ajde nek ste i vi struju dobili. Svaka cast.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Evo sta Siroki moze u Tuzli ocekivati![]()
Igrat cemo viktorije
Bit ce dobra utakmica.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 24 mar 2016, 09:36, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja baEvolve je napisao/la:Covijek pohvali sto ste dobili reflektore, ti odmah u nekakvo vrijedjanje. Ccc
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.