Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

UltrasNotRed
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la UltrasNotRed » 24 mar 2016, 09:40

Uvijek retorika iz Tuzle, imala, imat ce. Daj danas pisemo na forumu, danas ste u igri za kup i prvenstvo, to je vazno. Volio bih da igrate viktoriju sa Sirokim, imamo otvaranje za tu igru, al'Huseef nije bas toliko glup.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 24 mar 2016, 09:55

Evolve je napisao/la:Covijek pohvali sto ste dobili reflektore, ti odmah u nekakvo vrijedjanje. Ccc :facepalm:
Uvrijedi ih i cvijecem ce te docekati. Naopaki su to ljudi

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 24 mar 2016, 10:06

brigsiroki je napisao/la:čović je vidio da se sarajevo ojačalo financiski dolaskom tana i sad i željo je sve bolji i bolji te najavljuju uskoro i novi stadion,dalje zrinjski taj trend nemože pratiti i još je zrinjski u dugovima,i smanjenjem lige na 12 klubova čović želi sve sponzore iz nk širokog prebaciti u zrinjski,pogotovo mepas koji širokom od mnogo firma što iz hrvatske i bih daje preko milijun maraka kao sponzor, a pošto kod nas politika drži sudstvo mirku grbešiću se stvara pritisak da napusti nk široki i da dođe zrinjskom,ukoliko to odbije,politika bi mogla mirku grbešiću zaprijetiti progonom
zbog ratnog profiterstva,čović je svjestan da zrinjski u budućnosti nemože pratiti trend sarajevskih klubova a sad i slobode, i stoga
želi uništit nk široki kako bi zrinjski ostao jedan jedini,predstavnik hrvata u Bih,i da bude "ponos hercegovine" zato su i jelića optužili iako nije kriv

Sve mogu razumit ovo gore ,al da je Hdz digo optuznicu protiv Jelica e to samo budala moze izjavit !

A vi ako vam smeta ,i ako imate nesto protiv Mostara slobodno dajte otkaze svi sto radite u drzavnim firmama po nasem gradu,i idite u SB pa gore kmecite !

Ps. Necu brisat ovo sto sam napiso stojim iza ovog odgovora,al kad sam vidio da ti je 20 i kusur godina onda mi je sve jasno,svi smo mi pisali u 20 -im gluposti o kojim nemamo pojma,pa onda malo odrastes pa vidis da si mislio da si pokupio svu pamet svijeta.
Zadnja izmjena: GradKamena, dana/u 24 mar 2016, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 24 mar 2016, 10:23

UltrasNotRed je napisao/la:
cadillac je napisao/la:Mi kad smo imali "struju", vi bukvalno niste postojali a selo vam se zvalo po nekom potoku. E sad još uzmi da je to bilo prije nekih dvaest godina i eto ti vaše "povjesti", jel sad tako kažete?
Imali ste struju, pa presli na fenjer. Propadali u nizi rang, ubila vas BiH drzava, "verni tuzlaci".
Fenjerom si ti mahao do 92-ge, sad doduše mašeš zastavama vatikana i trećeg rajha

GradKamena
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la GradKamena » 24 mar 2016, 10:27

Cocaine je napisao/la:
Hum94 je napisao/la: Ko pokusava ugasit Veleze HDZ???
Oni su sami sebe ugasili otvoreno su stali na stranu SDP koji u Mostaru nemoze ni 10% glasova osvojit,a sad kad je skinut i sa drzavne vlasti prihod novca je stao,.
Kao prvo brato mi se nismo ugasili niti cemo ikad jer nismo nicija politicka kurava za skupljanje predizbornih poena i pranje para. Kao drugo ne veži RSD Velež klub iz raje za SDP ako je bivši premijer inače veliki veležovac iskoristio svoje premijerske ovlasti i usmjerio sponzorstva kroz firme (koje su mu se uvlačile u pakaš radi njegove fotelje) u naš fudbalski klub. Trece boli me racku i za vas i za Široki ali mojne iznosit laži. RSD Velež klub iz raje obične mostarske. Zato ga i pušimo ali evo na vidiku su strana investiranja
Ne seri komsija matere ti,Niksic vam je bio u klubu,navlacio pare preko SDP -a,imali ste veci proracun od nas,zna se koliko se provuklo para kroz klub za njegove vladavine,al ste imali i vece lopove od nas,koje boli **** totalno za klub pa su oprali pare preko sponzora i poticaja ,a vi ostali bez europe i dovedeni ste gdje i jeste sad. I to su potvrdili i vasi ljudi iz kluba i neki sadasnji igraci sto su jos tu. Mal je ovo grad sve se zna u njemu,a ti mores pricat sta hoces ovim iz ostatka BiH i prosipat suplju pricu,mada se i oni smiju nekim stvarima i djecijim pricama. Jednostavno ste popusili **** jer ste mislili da ce SDP bit duze na vlasti pa ce te moc duze izvlacit pare a ovi vasi lazni velezovci prvo htjeli namirit svoj dzep a tamo sta ostane ostane,al jbg okrenulo vam se kolo srece dobi vam druga opcija koju boli **** za vas.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 24 mar 2016, 10:48

Gdje je usla politika taj klub je propao. Kad to uspijes istjerati tada ce klub i napredovati. HDZ sada pazi Zrinjski koliko i ja. Nekad jesu, ali vise sigurno ne, inace bi sa komsijama bili negdje dole pri dnu.
Velez sa Niksicem nece 100 % zadugo progledati

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 24 mar 2016, 11:19

Muerte je napisao/la:Gdje je usla politika taj klub je propao. Kad to uspijes istjerati tada ce klub i napredovati. HDZ sada pazi Zrinjski koliko i ja. Nekad jesu, ali vise sigurno ne, inace bi sa komsijama bili negdje dole pri dnu.
Velez sa Niksicem nece 100 % zadugo progledati
Moj prijatelju treba bit posten i rec da na balkanu u svakom klubu ima politike i ljudi iz politike,al pogledaj malo i neke od najveci kluba svijeta,u upravama su politicari ! Samo treba realno rec kako jeste ,a ne pricat suplje price i pravit se svetac !

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 24 mar 2016, 11:30

Najveća greška FK Velež je što su vratli crvenu zvijezdu petokraku kao grb.Razumijem historiju,ali crvena zvijezda petokraka nije isto u Kraljevini Jugoslaviji,u SFRJ i danas u 21.stoljeću.Ona je danas simbol totalitarnih režima,a i JNA je pod petokrakom napadala i rušila Mostar.Velež je imao jako lijep grb sa simbolim Mostara Starim Mostom.Dosta simpatizera je izgubio s petokrakom.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 mar 2016, 11:50

Zasto zrinjski i siroki imaju sahovnicu na grbu, zasto borac ima trobojku na grbu, zasto celik ima ljiljane na grbu, zasto velez i sloboda imaju petokraku???

Al ovo fakat govorim neopredjeljeno i realno. Zasto se u sport mora mjesati politika.
FK Sarajevo i FK Zeljeznicar su skinuli ljiljane sa grba .
Na nezadovoljstvo navijaca, ali skinuli su.
To kada urade ovi gore nabrojani sa svojim obiljezjima, onda imate pravo da pricate o bilo cemu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 24 mar 2016, 12:03

FrancescoTotti je napisao/la:Zasto zrinjski i siroki imaju sahovnicu na grbu, zasto borac ima trobojku na grbu, zasto celik ima ljiljane na grbu, zasto velez i sloboda imaju petokraku???

Al ovo fakat govorim neopredjeljeno i realno. Zasto se u sport mora mjesati politika.
FK Sarajevo i FK Zeljeznicar su skinuli ljiljane sa grba .
Na nezadovoljstvo navijaca, ali skinuli su.
To kada urade ovi gore nabrojani sa svojim obiljezjima, onda imate pravo da pricate o bilo cemu.
Zasto bi bilo tko promjeno nesto sto je od pocetka tu,meni ne smeta ni jedan grb,nek svak drzi sta misli i ako mu nesto znaci,najmanji su problem grbovi u ovoj drzavi,al nazalost se stalno potenciraju te banalne gluposti ko problemi. Po meni je veca sramota Zelje i Sarajeva sto su skinuli nego ovi sto su ostavili.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 mar 2016, 12:07

Ljlijani su znak Bosne i svega sto je vezano za istu od ranog pocetka. Simbol nase drzave i samim tim nije trebalo biti skinuto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 24 mar 2016, 12:09

Meni ne smetaju grbovi, ali bi izbacio nacionalne predznake iz imena... Hrvatski sportski klub Zrinjski .... :roll: :facepalm:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 24 mar 2016, 12:15

SlevinKelevra je napisao/la:Meni ne smetaju grbovi, ali bi izbacio nacionalne predznake iz imena... Hrvatski Športski klub Zrinjski .... :roll: :facepalm:
:sick: :puke:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 mar 2016, 12:16

Valjda svaki klub ima pravo birati svoje ime, svoj predznak i svoj izgled grba. Ako nekome to ne pase moze navijati za drugi klub. Ako ja ne navijam za Slobodu, nemam nikakve veze sa Slobodom, tko sam onda ja da im kazem da skinu petokraku? Isto vrijedi i za ostale. Navijaci se trebaju brinuti o svom klubu i svom identitetu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 mar 2016, 12:17

Pa konkretno kad je Sloboda u pitanju grb je vracen zbog te neke stogodisnje tradicije i sad ovakav stiliziran je sasvim ok...Ovaj današnji je smiješno i poredit sa nekim komunizmom plus sto nam je poslijeratni grb bio odron teski...neke trake...ko da su djeci iz obdaništa dali da ga sklapaju tako da je većina raje bila apsolutno ZA što se tiče promjene grba
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 mar 2016, 12:21

nellic07 je napisao/la:Najveća greška FK Velež je što su vratli crvenu zvijezdu petokraku kao grb.Razumijem historiju,ali crvena zvijezda petokraka nije isto u Kraljevini Jugoslaviji,u SFRJ i danas u 21.stoljeću.Ona je danas simbol totalitarnih režima,a i JNA je pod petokrakom napadala i rušila Mostar.Velež je imao jako lijep grb sa simbolim Mostara Starim Mostom.Dosta simpatizera je izgubio s petokrakom.
Nije grb fleka da se ispere poslije jednog pranja, a kamo li da ga politika mijenja. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

High

Post Postao/la High » 24 mar 2016, 12:23

:urnebes: Pa ta politika ga je i postavila. Ne možeš sportski klub izbaciti iz općeg društvenog konteksta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 mar 2016, 12:25

High je napisao/la::urnebes: Pa ta politika ga je i postavila. Ne možeš sportski klub izbaciti iz općeg društvenog konteksta.
Kome je postavila politika grb?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

High

Post Postao/la High » 24 mar 2016, 12:28

Probisvjet je napisao/la:
High je napisao/la::urnebes: Pa ta politika ga je i postavila. Ne možeš sportski klub izbaciti iz općeg društvenog konteksta.
Kome je postavila politika grb?
Šta simbolizira petokraka? Postavila, umetnula, aminovala ili ustupila - politika. Poslije je se neki odrekli, neki ne. Ili je tu petokraku svima uveo neki težak?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 24 mar 2016, 12:29

cadillac je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:
cadillac je napisao/la:Mi kad smo imali "struju", vi bukvalno niste postojali a selo vam se zvalo po nekom potoku. E sad još uzmi da je to bilo prije nekih dvaest godina i eto ti vaše "povjesti", jel sad tako kažete?
Imali ste struju, pa presli na fenjer. Propadali u nizi rang, ubila vas BiH drzava, "verni tuzlaci".
Fenjerom si ti mahao do 92-ge, sad doduše mašeš zastavama vatikana i trećeg rajha
Takvo je bilo vrijeme, sada nestalo fitilja, Tuzla sve potrosila.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []